AdAm OLaCaK KıZLaR...

valla uzun süredir şirket arabası var onunla idare ettiğimizden ihtiyaç olmamıştı ama iş kapanınca ihtiyaç olucak ama hiç alasım yok ,çünkü eşimin ailesinin ihtiyaçları bitmez< gibime geliyo şuraya gidelim buraya gidelim sinir olmaktansa olmaması daha iyi gibime geliyor

Evet bir de o faktör var tabi

Bebek olmadan bencede alma kader, benim evlenmeden önce vardı kendi arabam, ama işe araba ile gidip gelmezdim, çocuğumdan sonra işe araba ile gidip gelmeye başladım.

Gerçekten de çok para yiyor araba, en basitinden 10-15 günede kışlık lastikleri değişecek, sadece kışlıkları çıakrtıp, yazlıkları takmak için bile adamlar 50 lira istiyorlar.

sovr sende şirket arabasımı var ? Muhasebeciydin diye hatırlıyorum.

Kapıda yatması bile yıllık 3 bin civarı,
Zaruri olmadan gerek yok Kader, hele bide İstanbul trafiği :S

sovr sende şirket arabasımı var ? Muhasebeciydin diye hatırlıyorum.

evt cnm muhasebeciyim doğru hatırlıyosun , evim diğer arkadaşlara göre şirkete daha uzak, araç bende kalıyo sabah işe gelirken bikaç ark alıyorum akşamda bırakıyorum en uzak ben olduğum için ,

O ayrı bir dert, araba olmadan nasıl gidip geliyorlarsa öyle gidip gelmiyorlar da sürekli gel, al, getir, götür derdine düşüyorlar.

Hem karşısındakine maddi zarar, hemde manevi zarar farkında değiller.

O ayrı bir dert, araba olmadan nasıl gidip geliyorlarsa öyle gidip gelmiyorlar da sürekli gel, al, getir, götür derdine düşüyorlar.

Hem karşısındakine maddi zarar, hemde manevi zarar farkında değiller.

işin maddiyatı da önemli ama manevi açıdan daha büyük zarar bana göre sürekli uzaktaki akrabalarına gidelim diycekler ben sevmem öle zırt pırt ziyaretleri , hayır diyemiycem kırılmasınlar diye , öle olmaktansa ben her yere otobüs dolmuşa razıyım hzurum bozulmasın yeter

Evet ama çocuk olursa zaruri olacak
Biz eşim ben kızım hep beraber çıkıyoruz
Eşim her sabah bize servis oluyor yani
Kızım olmasa bende araba olmuş olmamış hiçç önemsemezdim ama
Şimdi olmasa olmaz diyorum

Bana kalsa ben hiç almam
Aylık akbilim var cebimde, yeter
Ama ilerde bebek için lazım, o şartla kabul ettim.

ben masraf olmasın diye gönlümce gezemiycem ama onlar isteyince hayır diyemiycez emaaaaann ne gereksiz şeylerle uğraşıyorum

İyi niyet olacak insanda. Görümcemin nişanlısı arabayla gelir ( babasının arabası hemde ), sonra dönüşte kendini bıraktıran bıraktırana. Ben derim ki X bize gerek yok, kendimiz geldik kendimiz geçeriz. O da anlıyo neden öyle dediğimi gülüyo sizin evin önünden geçiyorum zaten eve giderken, sizin ki sorun değil diyo. Cidden bizim sokağın önünden geçiyo resmen, yoksa binmem bile ben ona da yazık, servisçi gibi oldu çıktı.

Evet
İlerde bebek için düşünüyorum hatta belki trafik çok sorun olursa annemlerde bırakırım, dönüşte annemlerin kapıdan alırım bebek olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…