AdAm OLaCaK KıZLaR...

Bana da çok geldi nedense kaskosu.
Aslında hasar olayı çok düzmece bir şey. Diyelim küçük bir kaza yaptın 200 tl tuttu ama hasarsızlık alamıyorsun bir sonraki sene bu durumda 500 .tl lik kasko oluyor 900 tl gibi. Yani ödeme yapıyorlar kazaya ama sonra çıkarıyorlar sanki…bana çok geldi kaskosu ama aracın modeli yılı vs etkiliyor tabi..ben bu sene 550tl ödedim 3. Kademe hasarsızlık galiba.

Bir de sigorta şirketi de önemli
Bazı araçlar da değişse de genel de X şirketinde kasko daha pahalıdır.

3. yıl hasarsızlık indirimde, ona rağmen fiyat bu canım.

Sorma ev konut kredili olduğu için evinde dask ve konut sigortası var, oda ağustosta.

Mini hasar olan paketi aldık biz canım, mini hasar olmazsa 778 tl. idi.

Mini hasarda hasarsızlık indirimin bozulmuyor.

Mesela küçük ebatlı çökmeler, tampon değişimi ücretsiz.

bu uzun ilişkinin sırrı ne ?

bilmem, ben ilişkiye başladığımda dersane biter yollar ayrılır gözüyle bakmıştım ama olmadı çokta ayrı kaldık, o 2 sene polis okulundaydı ben Ankarada üniversitedeydim, ben özel okuyoduk onu arkadaşları yoldan çıkarmaya çalışıyodu falan, ama kopmadık bi formülü var mı bilmiyorum, kendimi başkasıyla düşünemedim ama hiçbi zamanda bu kadar sene oldu ayrılamam evlenmeliyiz falan diye düşünmedim, hatta şöyle diyim eşim daha sahipleniciydi bana karşı, nitekim evlendik, bdv'de konu açıyolar bazen 8 yıllık ilişkim 5 senelik emeğim gibi, içi boş olduktan sonra yılın ne önemi var ki,bide uzun ilişki heyecanı bitirir diyenler var onlarada ayarım, 1 ay içinde çok aşık olarak evlendin diyelim o zaman evliliğinin 10.senesinde heyecan bitecek onu napcan her 10 senede boşanıp başkasıylamı evlenceksin

Mini hasar olan paketi aldık biz canım, mini hasar olmazsa 778 tl. idi.

Mini hasarda hasarsızlık indirimin bozulmuyor.

Mesela küçük ebatlı çökmeler, tampon değişimi ücretsiz.

Evet güneş sigortada bu teminat paketi olarak geçiyor.

tüh :) senden de bi şey alamadım. Allah daim etsin.

birinde lpg takılı belkıde ondan

araçlar aynıymış bızımki 2005 model eşim kaskosunu 800 falan ödediğini söyluyordu bu yıl kaza yok çok şükür

Pahallıymış ya.. aynı seninkinden 2005 model 34 bin km de orijinal japon montaj çok temiz vardı 24 milyara satıldı geçen yıl..he bi de otomatik vitesti.

Ne güzel demekki bişeyleri kütekmemişsiniz nemesis.

Bizde evleneli haziran da 8 yıl olacak, 1,5 yıl da nişanlı kaldık.

Son düzenleme:
Yılı filan yok bence nasip
50 sinde boşanan da var ilk gününde boşanan da..

yok orası öyle de, hani insanlar kısa sürede bile birbirine tahammül edemiyor. aslında bağlayıcı bir unsur yok -sevgi bağlayıcı bir unsur sayılmıyor toplumumuzda- yani hiçbir sorumluluk almadan bedel ödemeden ayrılabiliyorlar. sonuçta arada aileler yok çocuk yok. ona rağmen kopmuyorlar, uzun yıllar devam ediyor. hayran kalıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…