- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #3.641
Alt yazılı beleşe filim izliyorlardı, yaptığın iş mi şimdi? Gönderdin hepsini.
Gişe rekoru kıracaktık.
Evet staj gördüğüm muhasebe bürosunda, araç sigortası da yapılıyordu
Bana kaskon çok gelmedi nedensedaha yüksek rakamlar gördüm arabaya ve hasarlarına göre değişiyordu tabi
Dask, yangın, hırsızlık sigortaları da vardı. Onlar çok daha makul rakamlar hemde.
Bana da çok geldi nedense kaskosu.
Aslında hasar olayı çok düzmece bir şey. Diyelim küçük bir kaza yaptın 200 tl tuttu ama hasarsızlık alamıyorsun bir sonraki sene bu durumda 500 .tl lik kasko oluyor 900 tl gibi. Yani ödeme yapıyorlar kazaya ama sonra çıkarıyorlar sanki bana çok geldi kaskosu ama aracın modeli yılı vs etkiliyor tabi..ben bu sene 550tl ödedim 3. Kademe hasarsızlık galiba.
Evet staj gördüğüm muhasebe bürosunda, araç sigortası da yapılıyordu
Bana kaskon çok gelmedi nedensedaha yüksek rakamlar gördüm arabaya ve hasarlarına göre değişiyordu tabi
Dask, yangın, hırsızlık sigortaları da vardı. Onlar çok daha makul rakamlar hemde.
Bir de sigorta şirketi de önemli
Bazı araçlar da değişse de genel de X şirketinde kasko daha pahalıdır.
3. yıl hasarsızlık indirimde, ona rağmen fiyat bu canım.
Sorma ev konut kredili olduğu için evinde dask ve konut sigortası var, oda ağustosta.
Sorma ev konut kredili olduğu için evinde dask ve konut sigortası var, oda ağustosta.
Hangisi o X şirket AXA mı ki? Ben de hiç alışkın değilim AXA ya.
Bana da çok geldi nedense kaskosu.
Aslında hasar olayı çok düzmece bir şey. Diyelim küçük bir kaza yaptın 200 tl tuttu ama hasarsızlık alamıyorsun bir sonraki sene bu durumda 500 .tl lik kasko oluyor 900 tl gibi. Yani ödeme yapıyorlar kazaya ama sonra çıkarıyorlar sanki…bana çok geldi kaskosu ama aracın modeli yılı vs etkiliyor tabi..ben bu sene 550tl ödedim 3. Kademe hasarsızlık galiba.
bu uzun ilişkinin sırrı ne ?
Mini hasar olan paketi aldık biz canım, mini hasar olmazsa 778 tl. idi.
Mini hasarda hasarsızlık indirimin bozulmuyor.
Mesela küçük ebatlı çökmeler, tampon değişimi ücretsiz.
bilmem, ben ilişkiye başladığımda dersane biter yollar ayrılır gözüyle bakmıştım ama olmadı çokta ayrı kaldık, o 2 sene polis okulundaydı ben Ankarada üniversitedeydim, ben özel okuyoduk onu arkadaşları yoldan çıkarmaya çalışıyodu falan, ama kopmadık bi formülü var mı bilmiyorum, kendimi başkasıyla düşünemedim ama hiçbi zamanda bu kadar sene oldu ayrılamam evlenmeliyiz falan diye düşünmedim, hatta şöyle diyim eşim daha sahipleniciydi bana karşı, nitekim evlendik, bdv'de konu açıyolar bazen 8 yıllık ilişkim 5 senelik emeğim gibi, içi boş olduktan sonra yılın ne önemi var ki,bide uzun ilişki heyecanı bitirir diyenler var onlarada ayarım, 1 ay içinde çok aşık olarak evlendin diyelim o zaman evliliğinin 10.senesinde heyecan bitecek onu napcan her 10 senede boşanıp başkasıylamı evlenceksin
2006 model toyota corolla 1,6 sol ben ipek.
Toyota Corolla 1.6 Sol 2006 Model 36.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Bordo renk - 118965225
Toyota Corolla 1.6 Sol 2006 Model 31.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 101524875
fiyatları böyle, değişken baksana, bende şaşırdım bakınca, biri 30 a diğeri 36 ya satıyor, arada 6 bin fark var, arabanın modeli, yılı, markası aynı.
Yılı filan yok bence nasip
50 sinde boşanan da var ilk gününde boşanan da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?