AdAm OLaCaK KıZLaR...

Ben geçenlerde kestirdm iyi de oldu
Saçım ince telli ama çok sık benim
Boyuna dokunmayın kat verin dedim güzel de oldu, bu kuaför bizim sokakta hem iş çıkışı gaza geldim girdim iyiymiş beğendim çok şükür ki.

Benim de bi actırasım var saclarımı ama bi bulaşırsam elimi cekemem diye uğrasmıyorumi brezilya fönü ya da perma yaptırıcam

Bende eşim gelmeden tekrar sarıya döneceğim inş.

1 ay önce düz renge boyattım, röfle gibi güzel olmadı, tekrar röfle yaptıracağım, bu defa paketlerini iri attıracağım inş.

ayy kızlar azcık övüneyim tutmayın beni, benim doğal saç rengim bal sarısı gaza geldim siyaha boyadım çokta güzeldi bence, parıl parıldı çok iyi bakardım saçıma, şu saçların gördüğü kremi balı yumurtayı yağı anlatsam hey gidi hey, neyse beni gaza getirdiler vay siyah seni sert gösteriyo diye, bende gittim açtırdım saç rengimi, açıcı işlemini bilmediğim için kuaförde maldı saçlarımı yaktı resmen, kedi kılı gibi oldu benim saçlar, bu Ağustosta 2 sene olacak daha yeni toparlıyo saçlar kendini,kestire kestire o yanıklardan kurtuldum
bu sürede brezilya fönüde yaptırdım ama sevmedim

aynen bende katlı kestireceğim boyuna dokunmayacağım uçlarından aldıracağım değişiklik iyidir

Bende eşim gelmeden tekrar sarıya döneceğim inş.

1 ay önce düz renge boyattım, röfle gibi güzel olmadı, tekrar röfle yaptıracağım, bu defa paketlerini iri attıracağım inş.

Ben de aralara açık tonda gölge attırıyorum, yaklaşık 6 ayda bir
Kalın sevmiyorum, ince ince daha hoş geliyor gözüme

Nemesis orjinal renginde resmin var mı?

Hic gölge yaptırmadım, ya da o tarz bişi acaba denesem mi nasıl gider esmere, kafam karıştı simdi:18:

mesela ben kahveye boyatıp aralarada bikaç ton açık ışıltılar yaptırmak istiyorum ama doğal olacak güneşte açılmış gibi, ne dicem şimdi kuaföre

Ben de aralara açık tonda gölge attırıyorum, yaklaşık 6 ayda bir
Kalın sevmiyorum, ince ince daha hoş geliyor gözüme

Ben yıllardır gölgelerimi ince ince sık sık attırdım, ama şimdi kalın ve seyrek attırmayı düşünüyorum canım, değişiklik olsun.

Nemesis benim kuaför açıcıyı bitkisel kullanıyor, yani toz olanlardan, şükür şimdilik bişey olmadı saçlarıma, ama zaten saçlarım ince telli ve az.

mesela ben kahveye boyatıp aralarada bikaç ton açık ışıltılar yaptırmak istiyorum ama doğal olacak güneşte açılmış gibi, ne dicem şimdi kuaföre

İnce gölge attıracaksın sen, benim sevdiğimden
Balyaj daha kalın oluyor
Aynen yazdığın gibi anlat
Hatta kataloglarda saçlar var
Göster böyle istiyorum diye

eğer saçta gölge röfle vs. kullanacaksanız size tavsiyem kendi saç renginizin üstüne yaptırmanız, zaten saç 2 renk oluyor, eğer zeminin rengini de değiştirip paket attırsan diplerden uzayanlarla saç 3 renk oluyor.

Ben hep kendi saç rengimin üstüne attırırım gölgeleri herkes doğal durduğunu söyler.

Ben sarışındım büyüdükçe kumrala döndüm, açıcı hiç kullanmadım, her ton bende bi açık duruyor zaten normale göre.
Açıcı maceralarını çok duyduğumdan da yanaşmayı düşünmüyorum zaten

Evet ama saçta beyaz varsa dip boya şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…