- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #3.781
evet düzgün işini bilen bilene kestirmek gerekiyor yok saçı mahvediyorlar
bende yazı bekliyorum şuan çok uzun değil zaten.
kötü tecrübem çok
benimki kötü durmuyo ama 2 ayda bi kestirdiğim için şu an rahatsız hissediyorum
Ben geçenlerde kestirdm iyi de oldu
Saçım ince telli ama çok sık benim
Boyuna dokunmayın kat verin dedim güzel de oldu, bu kuaför bizim sokakta hem iş çıkışı gaza geldim girdimiyiymiş beğendim çok şükür ki.
Bende eşim gelmeden tekrar sarıya döneceğim inş.
1 ay önce düz renge boyattım, röfle gibi güzel olmadı, tekrar röfle yaptıracağım, bu defa paketlerini iri attıracağım inş.
Bende eşim gelmeden tekrar sarıya döneceğim inş.
1 ay önce düz renge boyattım, röfle gibi güzel olmadı, tekrar röfle yaptıracağım, bu defa paketlerini iri attıracağım inş.
ayy kızlar azcık övüneyim tutmayın beni, benim doğal saç rengim bal sarısı gaza geldim siyaha boyadım çokta güzeldi bence, parıl parıldı çok iyi bakardım saçıma, şu saçların gördüğü kremi balı yumurtayı yağı anlatsam hey gidi hey, neyse beni gaza getirdiler vay siyah seni sert gösteriyo diye, bende gittim açtırdım saç rengimi, açıcı işlemini bilmediğim için kuaförde maldı saçlarımı yaktı resmen, kedi kılı gibi oldu benim saçlar, bu Ağustosta 2 sene olacak daha yeni toparlıyo saçlar kendini,kestire kestire o yanıklardan kurtuldum
bu sürede brezilya fönüde yaptırdım ama sevmedim
Hic gölge yaptırmadım, ya da o tarz bişi acaba denesem mi nasıl gider esmere, kafam karıştı simdi:18:
Ben de aralara açık tonda gölge attırıyorum, yaklaşık 6 ayda bir
Kalın sevmiyorum, ince ince daha hoş geliyor gözüme
herkes mutlaka bir yerele giriyor ipekcim
şurda bayan bayana sohbet ediyoruz kime ne zararımız var.
İçimizde bekletip patlayalım mı :)
mesela ben kahveye boyatıp aralarada bikaç ton açık ışıltılar yaptırmak istiyorum ama doğal olacak güneşte açılmış gibi, ne dicem şimdi kuaföre
eğer saçta gölge röfle vs. kullanacaksanız size tavsiyem kendi saç renginizin üstüne yaptırmanız, zaten saç 2 renk oluyor, eğer zeminin rengini de değiştirip paket attırsan diplerden uzayanlarla saç 3 renk oluyor.
Ben hep kendi saç rengimin üstüne attırırım gölgeleri herkes doğal durduğunu söyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?