- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #3.761
Ben kendi yerimde bile tedbirliyim.. her akşam siliyorum ama ana server da vardır. Taa eskiden bir kere bilgi işlemci demişti herkesin girdiği yerleri her ay çıkarıyorum diye. Resmen özel hayatı ihlal ediyorlar yapmıyordur şimdi diye tabana vuruyorum.. valla tazminatsız çıkış verirler bana.
Geldi geldi :) İlgi manyağı bir pıtırcık olduğu icin duramadı
Yoğundum bugün azcık
Aynen
Bende hemen hemen her akşam siliyorum ama bu bi çözüm değil tabi
Server da kayıtlı kalıyor
Bizimkiler öyle bi liste çıkarıyor mu hiç bilmiyorum, bilgi işlemciler var ama bu kadar kişiyle uğraşırlar mı bilmiyorum
Gerçi bi kız işten çıkarıldı, sebep söylemediler, meğerse o kız sahte mail alıp birine küfretmişkarşı taraf bunu mahkemeye vermiş, kim olduğu bulununca anında şut yemiş. Sadece bi küfr değildir belki de bana böyle anlattı erkek personeller bilemiyorum.
Aynen
Bende hemen hemen her akşam siliyorum ama bu bi çözüm değil tabi
Server da kayıtlı kalıyor
Bizimkiler öyle bi liste çıkarıyor mu hiç bilmiyorum, bilgi işlemciler var ama bu kadar kişiyle uğraşırlar mı bilmiyorum
Gerçi bi kız işten çıkarıldı, sebep söylemediler, meğerse o kız sahte mail alıp birine küfretmişkarşı taraf bunu mahkemeye vermiş, kim olduğu bulununca anında şut yemiş. Sadece bi küfr değildir belki de bana böyle anlattı erkek personeller bilemiyorum.
nası siliyosunuz kızlar
Var ya server deyince midem kalkıyor evet orada var. Ve bir gün çıkarırlarsa yandı gülüm keten helva resmen..kimse de benden beklemez var ya internette sohbet falan..
almila34 burda konu adam değil sensin bence, sen ne istiyosun evlenmek mi nişanlanmak mı ne?
evlenirsen Hakkariyede gidebilirsin istersen, ya da gitmezsin ailenle kalırsın ama ailenlede kalsan kaşı taraf onlarda da kalmanı bekler laf edilir, daha 1 sene falan bi olsun bakalım çok erken bunları konuşmak için, sevgilinin böyle bi hevesi varsada kendine saklasın sırf bekleyenim olsun diyemi bu acele anlamadım ki, o gitsin sen gene bekle, şark süresi 1.5-2 sene zaten Hakkaride, kaldıki askerlerde şark 4 kere mi ne, hangi biriniailenle geçireceksin iyice düşün taşın
Var ya server deyince midem kalkıyor evet orada var. Ve bir gün çıkarırlarsa yandı gülüm keten helva resmen..kimse de benden beklemez var ya internette sohbet falan..
Mevzu nerden nereye geldi çok garip. Sadece ilk şarkta ailemleyim diğerlerinde zaten gideceğim. Bu diğer düşüncelerim içinde çok ufak bi konu bu niye mesele oldu onu anlamadım kaldı ki nerde kalacağım kimi ne ilgilendiriyor benim açtığım mevzu bu değildi evlilik hakkındaki korkularım düşüncelerim vs vs. Ben şuan için bunu ertelemek istediğimi söylüyorum zaten. Muhabbet atışmaya döndü, ben burada daha tecrübeli olan kişilerle fikir alışverişi yapmak niyetindeydim.
Esen kalın.
istanbulda ankarada havalar nasıl izmirde dün yaz gelmişti bugün deli gibi yapmur yağıyor ve soğuk dengesiz işte nolcak
ee hoş geldin yerin belli oluyor canım yaa.
istanbulda ankarada havalar nasıl izmirde dün yaz gelmişti bugün deli gibi yapmur yağıyor ve soğuk dengesiz işte nolcak
Mevzu nerden nereye geldi çok garip. Sadece ilk şarkta ailemleyim diğerlerinde zaten gideceğim. Bu diğer düşüncelerim içinde çok ufak bi konu bu niye mesele oldu onu anlamadım kaldı ki nerde kalacağım kimi ne ilgilendiriyor benim açtığım mevzu bu değildi evlilik hakkındaki korkularım düşüncelerim vs vs. Ben şuan için bunu ertelemek istediğimi söylüyorum zaten. Muhabbet atışmaya döndü, ben burada daha tecrübeli olan kişilerle fikir alışverişi yapmak niyetindeydim.
Esen kalın.
herkes mutlaka bir yerele giriyor ipekcim
şurda bayan bayana sohbet ediyoruz kime ne zararımız var.
İçimizde bekletip patlayalım mı :)
saçlarımı kestireceğim katlı kesim yaptıracağım ne zamandır istiyorum sonunda kestiriyorum mutluyum
evet düzgün işini bilen bilene kestirmek gerekiyor yok saçı mahvediyorlarben de kestirmek istiyorum kezban gibi oldum yaa, Batmandada her yer kuaför ama adam akıllı yer çok az
ben de kestirmek istiyorum kezban gibi oldum yaa, Batmandada her yer kuaför ama adam akıllı yer çok az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?