AdAm OLaCaK KıZLaR...

Ben yemek yedim geldim
Gelirken beze de aldım ama yemeye fısatım olmadı şimdi atıştırıcam
Çok uçmuş sayfalar, umarım önemli birşey kaçırmamışımdır

kocalardan, evliliklerden, göz korkutmaktan , erkeğin kadını cepte görme halinden bahsettik hala o konulardayız arada kolay tariflerden konu açıldı

Ben yemek yedim geldim
Gelirken beze de aldım ama yemeye fısatım olmadı şimdi atıştırıcam
Çok uçmuş sayfalar, umarım önemli birşey kaçırmamışımdır

walla burda 5 dk. beşiktaş Kader, oku hemen güncele gel :)

burda bi ardakaş 2,5 lt kola ve kocaman 2 paket cips almış,
sen aklıma geldin hemen,
bizede ikram etti cips atıştırıyorıorum şimdi :)

Ben de babama söylediğimde bana dedi ki: o senin idolün mü? Eğer değilse ve bazı özelliklerini sevmiyorsan evlendikten sonra değiştiririm diyorsan yanılıyorsun. İnsan 7 sinde neyse 70 inde de odur..
Eğer senin hayalindeki insan değilse evlendikten sonra batar. Ama baba idolüm bu çocuk benim diyorsan tamam.

Eeee benim eşim 21 Aydır Hakkaride, kızımla beni tek başımıza burada bırakmak zorunda kaldı, ne oldu yani şimdi. Sevgisi mi azaldı, saygısı mı azaldı, yada beni kurtlar kuşlar mı kaptı.

Ama sizin evlilikten sonra çıkmış, benim erkek arkadaşım diyor ki hazır evli de değilken seni sıkıntıya sokmayayım aklım kalır sen evdeyken. gideyim gelelim daha sonraki doğu görevlerinde zaten seni yanımdan ayırmam bu kadar sıkıntılı bölgeler de çıkmaz. Zaten yeni sayılırız ya o yüzden de bana makul geldi.

Evli olunca daha mı çok aklı kalıyor da nişanlı olunca daha mı az kalıyormuş?

kocalardan, evliliklerden, göz korkutmaktan , erkeğin kadını cepte görme halinden bahsettik hala o konulardayız arada kolay tariflerden konu açıldı

Aman hiç gelemem esarete, beni de bir çok kişi bilir evlendiğime şaşırır. Laf eden kim olursa olsun o tavizi vermem yani, eşim de olsa fark etmez. Kaç yaşında insnaıp ben ne yapacağımı bilmiyor muyum ?

walla burda 5 dk. beşiktaş Kader, oku hemen güncele gel :)

burda bi ardakaş 2,5 lt kola ve kocaman 2 paket cips almış,
sen aklıma geldin hemen,
bizede ikram etti cips atıştırıyorıorum şimdi :)

Okumaya üşendim Hem ben okurken devamı gelecek en iyisi bulduğum sayfadan devam
Tanışsak kanka olurduk onla kesin

ne yedin yemekte??
beze de çayla ne güzel gider...

Adana dürüm canınızı çektirmem inşallah böyle cevapladım ama
Ben çay sevmem, yanına tatlı bişey hiç yemem.

Ee ne içiyorsun işte. Masa başı hem de..

Evli olunca daha mı çok aklı kalıyor da nişanlı olunca daha mı az kalıyormuş?

Evlendikten sonra çıkmış mecburen eşini yalnız bırakıp gitmek durumunda. Biz öyle değiliz Hakkaride beni bekleyeceğine yalnız kalacağına sıkıntı yaşayacağına ailenin evinde bekle diyor. Güvenlik açısından. Anlatabildim mi bilmem ?

bak canım çekti ama yoğurtlu adana olcak altta yoğurt közlenmiş patlıcanlı yoğurtta olur üstte adana yada ali nazik alıyım ben aboowww

Ay ben yakalanacağım diye tırsıyorum her gün geçmişi temizleyip çıkıyorum gerçi bulsa bulur her şekilde.

:18:

Benim eşim biliyo, girip bakmaya üşenir zaten ki girse de fark etmez zaten aşikar bi profilim var. Girse okusa da önemli değil, kısmen bildiği şeyler zaten. Geyikte ve kızkıza daha dibine vuruyor olabilirim tabi

Ee ne içiyorsun işte. Masa başı hem de..

Bazen gelirken kola alıyorum
Ya da kuşburnu veya nescafe içiyorum

Anlatabildin de ben de anlatabildim mi acaba? Diyorum ki adam seni seviyorsa eğer evli ya da bekar aynı derecede aklı kalmalı. Evlenince ha mecburi bir bekleyiş oluyor ama siz nişandan bahsediyorsunuz…o zaman daha mı az sıkıntılı olacak bekleme süreci. Her iki durumda da gidersin ya da gitmezsin doğuya…neyse dertliler topiğinde konu açmışsın zaten orada ne derler sana?

Yok yok sorv başkasının pc den giriyormuş da onu sordum pc sahibi internet geçmişinden kk da olduğunu anlar diye.

Elbette daha az sıkıntılı olacak. Sevdiğin kızın bi İstanbulda ailesinin yanında olması var, bir de Hakkaride yalnız yaşaması var. Buna niye bu kadar takıldınız :)

Hımmm onu bende nadiren yapıyorum ama rahat olmuyo öyle en iyisi insanın kendi yeri

Ben kendi yerimde bile tedbirliyim.. her akşam siliyorum ama ana server da vardır. Taa eskiden bir kere bilgi işlemci demişti herkesin girdiği yerleri her ay çıkarıyorum diye. Resmen özel hayatı ihlal ediyorlar… yapmıyordur şimdi diye tabana vuruyorum.. valla tazminatsız çıkış verirler bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…