- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #3.741
Ben yemek yedim geldim
Gelirken beze de aldım ama yemeye fısatım olmadı şimdi atıştırıcam
Çok uçmuş sayfalar, umarım önemli birşey kaçırmamışımdır
Ben yemek yedim geldim
Gelirken beze de aldım ama yemeye fısatım olmadı şimdi atıştırıcam
Çok uçmuş sayfalar, umarım önemli birşey kaçırmamışımdır
doğru aslında belki ailede gördüğü için kıza o tarz şeyler normal geliyordur , ben baskıcı bi ailede büyümedim hep güvenirlerdi belki ondandır kendime olan güvenim , ben ilk evlenmek istediğimi babama analattığımda bana sorduğu ilk şey eşimin kısıtlayıcı özellikle çalışmama karışmıycak bi tip mi olduğu , neden sordu daha eşimin işini sormadan belki çok zengin çalışmama gerek kalmıycak hayır onun derdi o değil ben herr zaman tek başıma hayatımı sürdürebileyim kimseye muhtaç olmadan eşime bile
Eeee benim eşim 21 Aydır Hakkaride, kızımla beni tek başımıza burada bırakmak zorunda kaldı, ne oldu yani şimdi. Sevgisi mi azaldı, saygısı mı azaldı, yada beni kurtlar kuşlar mı kaptı.
Ama sizin evlilikten sonra çıkmış, benim erkek arkadaşım diyor ki hazır evli de değilken seni sıkıntıya sokmayayım aklım kalır sen evdeyken. gideyim gelelim daha sonraki doğu görevlerinde zaten seni yanımdan ayırmam bu kadar sıkıntılı bölgeler de çıkmaz. Zaten yeni sayılırız ya o yüzden de bana makul geldi.
kocalardan, evliliklerden, göz korkutmaktan , erkeğin kadını cepte görme halinden bahsettik hala o konulardayız arada kolay tariflerden konu açıldı
walla burda 5 dk. beşiktaş Kader, oku hemen güncele gel :)
burda bi ardakaş 2,5 lt kola ve kocaman 2 paket cips almış,
sen aklıma geldin hemen,
bizede ikram etti cips atıştırıyorıorum şimdi :)
ne yedin yemekte??
beze de çayla ne güzel gider...
Aman hiç gelemem esarete, beni de bir çok kişi bilir evlendiğime şaşırır. Laf eden kim olursa olsun o tavizi vermem yani, eşim de olsa fark etmez. Kaç yaşında insnaıp ben ne yapacağımı bilmiyor muyum ?
Okumaya üşendimHem ben okurken devamı gelecek en iyisi bulduğum sayfadan devam
Tanışsak kanka olurduk onla kesin
Adana dürümcanınızı çektirmem inşallah böyle cevapladım ama
Ben çay sevmem, yanına tatlı bişey hiç yemem.
Evli olunca daha mı çok aklı kalıyor da nişanlı olunca daha mı az kalıyormuş?
Aman hiç gelemem esarete, beni de bir çok kişi bilir evlendiğime şaşırır. Laf eden kim olursa olsun o tavizi vermem yani, eşim de olsa fark etmez. Kaç yaşında insnaıp ben ne yapacağımı bilmiyor muyum ?
Okumaya üşendimHem ben okurken devamı gelecek en iyisi bulduğum sayfadan devam
Tanışsak kanka olurduk onla kesin
Adana dürümcanınızı çektirmem inşallah böyle cevapladım ama
Ben çay sevmem, yanına tatlı bişey hiç yemem.
Ay ben yakalanacağım diye tırsıyorum her gün geçmişi temizleyip çıkıyorum gerçi bulsa bulur her şekilde.
:18:
Ee ne içiyorsun işte. Masa başı hem de..
Evlendikten sonra çıkmış mecburen eşini yalnız bırakıp gitmek durumunda. Biz öyle değiliz Hakkaride beni bekleyeceğine yalnız kalacağına sıkıntı yaşayacağına ailenin evinde bekle diyor. Güvenlik açısından. Anlatabildim mi bilmem ?
Benim eşim biliyo, girip bakmaya üşenir zaten ki girse de fark etmez zaten aşikar bi profilim var. Girse okusa da önemli değil, kısmen bildiği şeyler zaten. Geyikte ve kızkıza daha dibine vuruyor olabilirim tabi
Bazen gelirken kola alıyorum
Ya da kuşburnu veya nescafe içiyorum
Yok yok sorv başkasının pc den giriyormuş da onu sordum pc sahibi internet geçmişinden kk da olduğunu anlar diye.
Elmarya geldi mi hiç bugün?
Anlatabildin de ben de anlatabildim mi acaba? Diyorum ki adam seni seviyorsa eğer evli ya da bekar aynı derecede aklı kalmalı. Evlenince ha mecburi bir bekleyiş oluyor ama siz nişandan bahsediyorsunuz o zaman daha mı az sıkıntılı olacak bekleme süreci. Her iki durumda da gidersin ya da gitmezsin doğuya neyse dertliler topiğinde konu açmışsın zaten orada ne derler sana?
Hımmm onu bende nadiren yapıyorum ama rahat olmuyo öyle en iyisi insanın kendi yeri
Aaaa bisidicem in üyeliği silinmiş :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?