AdAm OLaCaK KıZLaR...

zaten Allah’ın unuttuğu yerdeyiz dışarı çıkıp yiyelim gibi bir şey yok zaten..
çok isterdim sizin gibi merkezde olmayı.

Benim eski çalıştığım yerde merkezi olduğu halde dışarı çıkma filan yoktu
Yemek sipariş et, çalış , yemek gelince 10 dk da ye yine çalış
Buraya geldim de normal hayata çalışmakta zorlandım inan oh be dedim dünya varmış

Bu şekilde dışarıda işlerini de halledebilirsin. Hafta içi kaza bela eseri merkezde olursam kendimi işsiz gibi hissediyorum. O derece yabanileştik..

kızlar nasıl çanta kullanırsınız ben genelde boyundan asmalı kullanırım rahat oluyor

Son düzenleme:
bende boyundan asmalı da rahat ediyorum ama o da eğer çanta ağırsa ve uzun süre takıyorsam omuzlarımda ve sırtımda ağrı yapıyor o yüzden 2 yönlü çantayı seviyorum , lank diye daldım ama öyle işte

bu arada kahvaltıyı sabah ondan yaptığımdan hala acıkmadım söylemesi ayıp yumurtalı ekmek yaptım sabah , şimdide nescafemi içiyorum , hala bilgisayarım gelmedi son 2 saattir işsizlikten sıra sıra arkadaşlarımı arayıp dedikodu yaptığımdan dolayı anca gelebildim yanınıza ,

Çanta manyağıyım ben.
ev alırsam 4 odalı alıp , bir odayı komple dolap yaptırıcam.
Biri çantalarım için

rahat oluyor fazla bir şey taşımadığımdan iyi oluyor cüzdan telefon peçete tamam

Bende öyleyim hatta çanta kullanmazdım yakın zamanda başladım sayılır
Kadınların çanta kullanması zorunluluk gibi birşey olmuş herkes şaşırıyordu bana
Toplum baksısından mdıır yeni gelinlikten midir nedir bende kullanmaya başladım

ben hep kullanırdım ama boyundan asmalı kullanırım rahat oluyor anlamıyorum çantanın içine her şeyi dolduranları

ben hep kullanırdım ama boyundan asmalı kullanırım rahat oluyor anlamıyorum çantanın içine her şeyi dolduranları

Bende anlamıyorum, benim çantam kuş gibi hafif

hoşbuldum

işsizlikte zormuş yahu gün boyuı nette bişi bulamıyor insan , bi deişyerinde işe yaramadığım hissi canımı sıkıyor

Evet, bende fabrikanın aracaı gelene kadar o yüzdne burdayım hep işte

galiba o dolduran insan benim , cüzdan +güneş gözlüğü kılıfıyla +makyaj çantası +deodorant yada parfüm+kalem kağıt +ped+ıslak mendilpeçete zaten baya bi ağır oldu ıvır zıvır daha ekleniyo tabii, yakında valiz taşıycam o zaman kağıt havluyla tuvalet kağıdı da eklerim

hoşbuldum

işsizlikte zormuş yahu gün boyuı nette bişi bulamıyor insan , bi deişyerinde işe yaramadığım hissi canımı sıkıyor

netten iş bulma olayı bana sakat geliyor her zaman. ama bulanlar var tabi.
ee nasıl bulunur ki iş bu durumda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…