- 21 Aralık 2009
- 33.531
- 18.231
- 498
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #4.061
Benim eski işyerim de öyleydi.
zaten Allahın unuttuğu yerdeyiz dışarı çıkıp yiyelim gibi bir şey yok zaten..
çok isterdim sizin gibi merkezde olmayı.
Benim eski çalıştığım yerde merkezi olduğu halde dışarı çıkma filan yoktu
Yemek sipariş et, çalış , yemek gelince 10 dk da ye yine çalış
Buraya geldim de normal hayata çalışmakta zorlandım inanoh be dedim dünya varmış
kızlar nasıl çanta kullanırsınız ben genelde boyundan asmalı kullanırım rahat oluyor
rahat oluyor fazla bir şey taşımadığımdan iyi oluyor cüzdan telefon peçete tamam
ben hep kullanırdım ama boyundan asmalı kullanırım rahat oluyor anlamıyorum çantanın içine her şeyi dolduranları
Bende öyleyim hatta çanta kullanmazdım yakın zamanda başladım sayılır
Kadınların çanta kullanması zorunluluk gibi birşey olmuş herkes şaşırıyordu bana
Toplum baksısından mdıır yeni gelinlikten midir nedir bende kullanmaya başladım
Hoş geldin Sovr
ben hep kullanırdım ama boyundan asmalı kullanırım rahat oluyor anlamıyorum çantanın içine her şeyi dolduranları
hoşbuldum
işsizlikte zormuş yahu gün boyuı nette bişi bulamıyor insan , bi deişyerinde işe yaramadığım hissi canımı sıkıyor
kızlar nasıl çanta kullanırsınız ben genelde boyundan asmalı kullanırım rahat oluyor
hoşbuldum
işsizlikte zormuş yahu gün boyuı nette bişi bulamıyor insan , bi deişyerinde işe yaramadığım hissi canımı sıkıyor
benim de hafif sayılır çantam doldurmam pek doldurulacak ne bulurlar onu da anlamam kendime yük yapmıyorum
Bende anlamıyorum, benim çantam kuş gibi hafif
Evet, bende fabrikanın aracaı gelene kadar o yüzdne burdayım hep işte
hoşbuldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?