AdAm OLaCaK KıZLaR...

neden böyle hissediyorsun sovr? ne iş yapıyorsun ki?iş mi arıyorsun?

yok işim var ama işim yok :) bilgisayarım bozuldu 3. gün bugün e tüm programlar işler kendi pc le birlikte bilgisayarcıya gitti, bende şimdi arkadaşım bilgisayarında nette takılıyorum boş boş , normalde işim olurdu yapasım olmazdı şimdi de iş yapasım var yarın gelicekmiş bakalım beklemedeyim

küçük dene bir de boyundan asmalı yeniden doğmuş gibi olacaksın.kolların bir hafifleyecek ki

ben sadece rimel dudak balsamı krem kullanırım bunları da her zaman taşımam yanımda evet parfüm olur çantamda bazen

ay benim de öyle olur. ortam müsait olur kk ya girmek için iş yapasım tutar.. yoğun olur kk dan kopamam. tezat ruh durumu sanırım.

netten iş bulma olayı bana sakat geliyor her zaman. ama bulanlar var tabi.
ee nasıl bulunur ki iş bu durumda?

yok cnm yanlış anladın çalışıyorum muhasbeciyim bilgisayarım bozuk açıkladım yukarda

ama netten iş bulunabilir gibi geliyor bana hep referansla gittim hiç bulmadım tabi birinin yönlendirmesinin yerini tutmasa gerek

ben sadece rimel dudak balsamı krem kullanırım bunları da her zaman taşımam yanımda evet parfüm olur çantamda bazen

ben de makyaj çantasını hafifletme yolunu şöyle buldum.. fabrikada wc dolabında bir göz ayarladım kendime. zaten 3 tane bayan personel var. o yüzden kendi evimizdeki wc gibi oluyor. temiz ve bize özel.. bu durumda bir set de burada duruyor. zaten donanımlı makyaj yapmam ben.

tamam canım pc nin bozulduğunu okudum zaten ondan önce yazmıştım onu. herkes muhasebeci burada.

benim de hafif sayılır çantam doldurmam pek doldurulacak ne bulurlar onu da anlamam kendime yük yapmıyorum

Ben çanta boşluktan sönük durmasın diye, atkımı koyarım puf puf ve hafi durur

Bende :13:
Makyajla aram yoktur.

ben makyaj yapmadığım için benim o konuda sorunum olmuyor rahatım

Ben çanta boşluktan sönük durmasın diye, atkımı koyarım puf puf ve hafi durur :60:

Bende :13:
Makyajla aram yoktur.

yazın da gazete doldur bari :) yada minik yandan asmalılar var ya çok hoşuma gidiyor onlar ama bana küçük geldiğinden tercih etmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…