- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #4.081
neden böyle hissediyorsun sovr? ne iş yapıyorsun ki?iş mi arıyorsun?
galiba o dolduran insan benim , cüzdan +güneş gözlüğü kılıfıyla +makyaj çantası +deodorant yada parfüm+kalem kağıt +ped+ıslak mendilpeçete zaten baya bi ağır oldu ıvır zıvır daha ekleniyo tabii, yakında valiz taşıycam o zaman kağıt havluyla tuvalet kağıdı da eklerim
galiba o dolduran insan benim , cüzdan +güneş gözlüğü kılıfıyla +makyaj çantası +deodorant yada parfüm+kalem kağıt +ped+ıslak mendilpeçete zaten baya bi ağır oldu ıvır zıvır daha ekleniyo tabii, yakında valiz taşıycam o zaman kağıt havluyla tuvalet kağıdı da eklerim
yok işim var ama işim yok :) bilgisayarım bozuldu 3. gün bugün e tüm programlar işler kendi pc le birlikte bilgisayarcıya gitti, bende şimdi arkadaşım bilgisayarında nette takılıyorum boş boş , normalde işim olurdu yapasım olmazdı şimdi de iş yapasım var yarın gelicekmiş bakalım beklemedeyim
netten iş bulma olayı bana sakat geliyor her zaman. ama bulanlar var tabi.
ee nasıl bulunur ki iş bu durumda?
ben sadece rimel dudak balsamı krem kullanırım bunları da her zaman taşımam yanımda evet parfüm olur çantamda bazen
yok cnm yanlış anladın çalışıyorum muhasbeciyim bilgisayarım bozuk açıkladım yukarda
ama netten iş bulunabilir gibi geliyor bana hep referansla gittim hiç bulmadım tabi birinin yönlendirmesinin yerini tutmasa gerek
küçük dene bir de boyundan asmalı yeniden doğmuş gibi olacaksın.kolların bir hafifleyecek ki
benim de hafif sayılır çantam doldurmam pek doldurulacak ne bulurlar onu da anlamam kendime yük yapmıyorum
ben sadece rimel dudak balsamı krem kullanırım bunları da her zaman taşımam yanımda evet parfüm olur çantamda bazen
ben de makyaj çantasını hafifletme yolunu şöyle buldum.. fabrikada wc dolabında bir göz ayarladım kendime. zaten 3 tane bayan personel var. o yüzden kendi evimizdeki wc gibi oluyor. temiz ve bize özel.. bu durumda bir set de burada duruyor. zaten donanımlı makyaj yapmam ben.
Ben çanta boşluktan sönük durmasın diye, atkımı koyarım puf puf ve hafi durur :60:
Bende :13:
Makyajla aram yoktur.
Ben çanta boşluktan sönük durmasın diye, atkımı koyarım puf puf ve hafi durur
Bende :13:
Makyajla aram yoktur.
yazın da gazete doldur bari :) yada minik yandan asmalılar var ya çok hoşuma gidiyor onlar ama bana küçük geldiğinden tercih etmiyorum
Hafta sonu ise hiç çanta almam yanıma
Cebime telefonumu atarım sadece
Gerek gezmeye giderken, gerekse annelerimize giderken
benim o kadar boş olmaz gene çantam evet benim de aram yok
Hafta sonu ise hiç çanta almam yanıma
Cebime telefonumu atarım sadece
Gerek gezmeye giderken, gerekse annelerimize giderken
bende alışkanlık olmuş ben illa kullanıyorum
cüzdanın nereye koyuyorsun kader ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?