AdAm OLaCaK KıZLaR...

Önceden kayınvalidemlere ziyarete gidince, çıkarken aa çantan nerde bizde mi unuttun derlerdi uğurlarken
Yoo takmadım ki derdim
Şimdi alıştılar, sormuyorlar.

çantasız yapamam ben, düşünemiyorum.
zaten zaafım var çantaya çok beğendiysem almadan duramam genelde
benimde ağır olur taş mı taşıyorsun derler arkadaşlarım
bence pek bir şey koymuyorum; cüzdan, makyaj çantası, küçük not defteri kalem, şemsiye, ıslak mendil, selpak, toka, güneş gözlüğü.
bunlar olmadan da olmuyor ki

Makyaj yapmayı çok severim, özelliklede göz makyajı, ama gözlerimde alerji olduğu için haftada bazen 2 haftada bir ancak yapabiliyorum.

Çantamda parfümüm, cüzdanım, içinde sadece 1 far, 1 göz kalemi, 1 ruj olan makyaj çantam, evin, arabanın ve iş yerimdeki çekmecemin anahtarı, birde el kremim var.

Ha birde güneş gözlüğüm.

Ben makyajımı sabah cıktığımda yapıyorum, parfümümü de o zaman sıkarım, cantamda sadece bir tane lipstick bir tane de ruj bulunduruyorum ara ara onu tazeliyorum. Onun dışında özel bir durum olmadıkça gün icinde makyaj yapmam.

Cantamda da ne ararsan var :) cüzdan, not defteri kalemler, gözlükler :) arabanın anahtarı ruhsatı :) Yazı bazen babet bile koyuyorum :)

aslında ne kadar yapamasakta cepte para ve cep telefonu tamamdır salına salına gezmeyi çok sseverim , yeni gelin misali süzüle süzüle

İşte kadın olmak böyle bir şey galiba. Bir çanta üstüne 5 sayfa konuşabilmek demek. Erkekler de hiç anlamaz bizi

çantasız bende yapamam bırde kremsız mutlaka ıkısı olucak yanımda ben makyaj yapmıyorum en fazla allık göz altı kapatııcısı ruj falan surmuyorum çünkü oğlumu öpüyürum falan olmuyo oğlum olduktan sonra 3tane çantayla gezıyorum bazılarına bkıyorum hiç çantaları yok ya ben parka gıtsembıle alırım ılla ıkıtane kıyafet bulunacak ıkıtane badı olcak çorap bezler mamalar derken valizle gezıyorum

hepsi tamam da babet beni bitirdi ama mantıklı topuklulardan ayakların ağrıyınca geçiriveriyorsun demi ayağına

Hafta sonları hiç çanta kullanmam, cüzdanım yeter.

Hafta sonları hiçbir Allahın kulu bana kumaş pantolon giydiremez (12 yıldır işe gelip giderken giymekten, yıkamaktan ve ütülemekten bıktım) giyerim eşofmanlarımı, eşofmanla gezerim. Eşimde alıştı benden, oda (eğer gittiği yere silah götürmeyecekse) eşormanlarıyla gezer. Spor takılırız, ama zilli kızım etek, elbise ve tayt delisi.

Hafta sonu kızımın veli toplantısı var, ona bile eşofmanla mı gitsem diye düşünüyorum amaayıp olur diye de kararsızım.

İşte kadın olmak böyle bir şey galiba. Bir çanta üstüne 5 sayfa konuşabilmek demek. Erkekler de hiç anlamaz bizi

Artık onlar da canta tasıyorlar. En nefret ettiğim sey, o bit kadar cantayı ellerine alıp salına salına geziyolar

hepsi tamam da babet beni bitirdi ama mantıklı topuklulardan ayakların ağrıyınca geçiriveriyorsun demi ayağına

Onu da rahmetli eşim alıştırdı :)

Cok seviyorum topuklu, tık tık tık :) Ama ayaklarım acıyınca hemen geciriyorum babetleri ayağıma. Bir de ben kosturarak yürürüm cok acıtıyo o zaman

erkeklerde çanta taşıyorlar ama hiç yakışmıyor, gerçi benim eşimin çantası benim niye bitane daha taşısın ki paşa

Bi haftasonum var ne kasıcam kendimi
Çekerim eşofmanlarımı, giyerim conversemi, alırım cep telefonumu, koyarım ellerimi cebime, gel keyfim gel

Onu da rahmetli eşim alıştırdı :)

Cok seviyorum topuklu, tık tık tık :) Ama ayaklarım acıyınca hemen geciriyorum babetleri ayağıma. Bir de ben kosturarak yürürüm cok acıtıyo o zaman

nur içinde yatmasın :)

doğru söylüyosun , bende şipidik terlik taşim bari yanımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…