- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #4.101
İki yönlü çantaların içi büyük oluyo
Bi cüzdan bi telefon bi selpakla dolmuyo yani, napim
Yeğenim de eşim de güler bana, çantan da ne var atkı mı diye
Çekiyorum eşofmanlarımı oğlan çocuğu gibi dolanıyorum ben
Çok daha iyi hissediyorum kendimi, çantayı hiç sevmem epey bi geç başladım kullanmaya zaten
Boşa bi yük gibi geliyor bana
Önceden kayınvalidemlere ziyarete gidince, çıkarken aa çantan nerde bizde mi unuttun derlerdi uğurlarken
Yoo takmadım ki derdim
Şimdi alıştılar, sormuyorlar.
Ben makyajımı sabah cıktığımda yapıyorum, parfümümü de o zaman sıkarım, cantamda sadece bir tane lipstick bir tane de ruj bulunduruyorum ara ara onu tazeliyorum. Onun dışında özel bir durum olmadıkça gün icinde makyaj yapmam.
Cantamda da ne ararsan var :) cüzdan, not defteri kalemler, gözlükler :) arabanın anahtarı ruhsatı :) Yazı bazen babet bile koyuyorum :)
Artık onlar da canta tasıyorlar. En nefret ettiğim sey, o bit kadar cantayı ellerine alıp salına salına geziyolarİşte kadın olmak böyle bir şey galiba. Bir çanta üstüne 5 sayfa konuşabilmek demek. Erkekler de hiç anlamaz bizi
hepsi tamam da babet beni bitirdiama mantıklı topuklulardan ayakların ağrıyınca geçiriveriyorsun demi ayağına
Kader KV ler ne değişik gelin demişlerdir sana alışana kadar: )
Onu da rahmetli eşim alıştırdı :)
Cok seviyorum topuklu, tık tık tık :) Ama ayaklarım acıyınca hemen geciriyorum babetleri ayağıma. Bir de ben kosturarak yürürüm cok acıtıyo o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?