- 21 Aralık 2009
- 33.531
- 18.231
- 498
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #4.221
Ne kadar doğalsın kader.. sizin şirket büyük selin gibi kokoş sekreterler .kendine güven tavanda dimi canım.
Aslında en güzeli dermokozmetik kullanmak.murad gibi sanırım. Hiç kullanmadım bu markayı ama iyi diyorlar.
Gece kaçta yatıp kaçta kalıyorsunuz sabahları?
sebatiye abla hoş geldin nasılsın
marka söyleyebiliyoruz. :)
bende clinique'in peelingini ve kil maskesini de kullanıyorum ama bitmek üzere dermalogica'dan memnun musun? eczanede mi oluyor kozmetikçilerde görmedim
Huy biraz galiba
Ben yazın birini görünce ooo o kadar makyajla nasıl duruyo diye düşünürüm
Kuzenim de ooo ne güzel bakımlı kadın der mesela
Ben rahat edemiyorum, başkasında beğeniyorum ama tenimde bişey varken duramıyorum gidip yıkıyorum hatta
Lise de bile özenmedim bu tarz şeylere
Yüzümü yıkıyorum, çıkıyorumrahatlığı seviyorum sanırım
Rimel dışında bişeyle aram yok zaten
Kızlar bir de decleor var. Sebatiye senin için daha uygun. Biri vardı orta yaş üstü. Onu kullanmış resmen göz çevresi ütülenmiş gibiydi. Ben de almayı düşünüyorum orijinal bulursam.
önerebileceğiniz güneş kremi var mı hanımlar?
beyaz tenliyim daha önce hiç olmazdı ama güneş lekesi oldu geçen sene alnımda clinique bir kremini vermişti mağazadaki kız ama pek bir fayda göremedim.
bu sene tedbirli olmak istiyorum sizin önerileriniz nedir?
yavv dua edin YDS var hafta sonu.çok zor çalışıyorum.bir taraftan da evin hali berbat aklım evde((
clinique nin nemlendiricisini cok seviyorum.cildim kuru ve abdest olayından oturu nemlendirici istiyor.onun dışında lorealin genclik şifresini aldım hem gece hem gunduz.daha once gunduzu kullanmıştım memnundum.kadınlar gunu indiriminden aldım.
roc gunduz+gunes kremini yazları kullanıyorum diyecegim çok duzenli değil.ama gece kremini herkes kullanmalı.iyi marka olursa .ok daha iyi.ben cliniqueni gece kreminden de cok memnundum ama bitti.alır mıyım para ayırabilir miyim bilmiyorum.
Aynen katılıyorum sana. Ama örnek vereyim.. pınar Altuğ orta yaşı geçen bir kadın ama persil reklamında nasıl bir makyaj ve filtre uyguluyorlarsa kadın parıl parıl parlıyor son zamanlarda reklamlardaki en güzel makyajlı yüz bence ki o kadını beğenmem aslında.
arkadaş telefonum bozuldu al sana masraf, zaten düdüklü tencere alacaktım o da masraf bide gece kremi alamam
gündüz sürdüğümü gece de sürüyorum ayrıca haftada bir hametan ve madecassol sürüyorum cildime bir hafta birini bir hafta diğerini
evinde bizimde eksiğimiz bitmiyor nemiş..
ankarada olsan emin ol daha çok masrafın olurdu.
arkadaş telefonum bozuldu al sana masraf, zaten düdüklü tencere alacaktım o da masraf bide gece kremi alamam
gündüz sürdüğümü gece de sürüyorum ayrıca haftada bir hametan ve madecassol sürüyorum cildime bir hafta birini bir hafta diğerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?