AdAm OLaCaK KıZLaR...

ben niveanın bb kremini aldım , hatta onu krem diye aldım ne kadar cahilim bi sürdüm rengim açıldı gece gece bide temizlemekle uğraştım bildiğin fondoten gibi bişi değil mi o , daha mı az zararlı anlamadım iyi bişi mi

benim kullanmadığım ürün kalmamıştı cilt temizliğinde.
hassas bir cildim var beyaz tenliyim hemen kızarıyor kolay kolay da geçmiyor izler.
son 1,5 yıldır clinique kullanıyorum, jeli,toniği,nemlendiricisi çokta memnunum.
forumdan okuyup denediğim bir de yosun sabunu var sivilce oluşumunu önlüyor ve çabuk geçiriyor faydasını gördüm arada onunla yıkıyorum.

Son düzenleme:

benım bildiğim nemlenırıcı aynı zmana cılt kusurularını ilileştırıyor ama bunlar fontötenın yağlısını yapmışlar bb krem dıye satıyorlar

Son düzenleme:
aynen ipekcim, avondan cilde sürülen ürünle alınmamalı,
fondoten ve allık almıstım 3 ay içinde bozuldu pütür pütür oldu yüzüm

Gofretçim ben de ne aldıysam pişman oldum eskiden. Şimdi hiçbir şey almıyorum oradan..dışarıdaki markalar daha güvenli ve güzel.

Geldim geldim
Ben aşırı beyaz tenliyim ufacık bi sivilce kıpkırmızı sırıtmasına rağmen, memnunum.
Yüzüme birşey sürünce rahatsız olurum, nemlendirici dışında birşey sürmem bu yüzden.
Rimel - kalem ve dudak koruyucu kullanırım sadece

Gofretçim ben de ne aldıysam pişman oldum eskiden. Şimdi hiçbir şey almıyorum oradan..dışarıdaki markalar daha güvenli ve güzel.

evet canım, çok makyaj yapan biri değilim günlülde allık kullanırım o kadar, az ve öz almaya çalışıyorum hemen bozulmayan ürünlerden.

ben de clinique kullanıyorum, temizleme jeli tonik nemlendirici krem göz kremi, ayrıca dermalogica peeling kullanıyorum

Clinique önceden hem çok iyi hem de çok pahalı bir markaydı. Şimdi bozdu kendini. Ama ben bir far setini aldım onun.. 10 numara.

ben de clinique kullanıyorum, temizleme jeli tonik nemlendirici krem göz kremi, ayrıca dermalogica peeling kullanıyorum

bende clinique'in peelingini ve kil maskesini de kullanıyorum ama bitmek üzere dermalogica'dan memnun musun? eczanede mi oluyor kozmetikçilerde görmedim

Ne kadar doğalsın kader.. sizin şirket büyük selin gibi kokoş sekreterler….kendine güven tavanda dimi canım.

Clinique önceden hem çok iyi hem de çok pahalı bir markaydı. Şimdi bozdu kendini. Ama ben bir far setini aldım onun.. 10 numara.

Estee lauder, serum, göz ve cilt nemlendiricisini kullanıyorum tüm setini almaya bütçem el vermedi :)
cildim baya kuru yeni başladım kullanmay yaş 28 oldu.
Makyaj malzemelerimde karışık her telden :) max factör loreal bady shoppp
Avondan sadece fırçalı ruj alıyorum o kadar.

yalnız en iyi marka ne derseniz bence dermalogica, özellikle daily microfoliant peeling, süper süper süperrrr, bu kadar pahalı olmasa tüm ürünlerini alıcam kampanyaya da girmiyo

Kızlar bir de decleor var. Sebatiye senin için daha uygun. Biri vardı orta yaş üstü. Onu kullanmış resmen göz çevresi ütülenmiş gibiydi. Ben de almayı düşünüyorum orijinal bulursam.

Aslında en güzeli dermokozmetik kullanmak.murad gibi sanırım. Hiç kullanmadım bu markayı ama iyi diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…