- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #4.201
ben niveanın bb kremini aldım , hatta onu krem diye aldım ne kadar cahilim bi sürdüm rengim açıldı gece gece bide temizlemekle uğraştım bildiğin fondoten gibi bişi değil mi o , daha mı az zararlı anlamadım iyi bişi mi
aynen ipekcim, avondan cilde sürülen ürünle alınmamalı,
fondoten ve allık almıstım 3 ay içinde bozuldu pütür pütür oldu yüzüm
ben de clinique kullanıyorum, temizleme jeli tonik nemlendirici krem göz kremi, ayrıca dermalogica peeling kullanıyorum
Gofretçim ben de ne aldıysam pişman oldum eskiden. Şimdi hiçbir şey almıyorum oradan..dışarıdaki markalar daha güvenli ve güzel.
ben de clinique kullanıyorum, temizleme jeli tonik nemlendirici krem göz kremi, ayrıca dermalogica peeling kullanıyorum
ben eşimin d.gunu için çiğ köfte pastası yapmaya gıdıyorum
ben de........en azından her zaman nemlendiricisi oluyor evde
Geldim geldim
Ben aşırı beyaz tenliyim ufacık bi sivilce kıpkırmızı sırıtmasına rağmen, memnunum.
Yüzüme birşey sürünce rahatsız olurum, nemlendirici dışında birşey sürmem bu yüzden.
Rimel - kalem ve dudak koruyucu kullanırım sadece
Clinique önceden hem çok iyi hem de çok pahalı bir markaydı. Şimdi bozdu kendini. Ama ben bir far setini aldım onun.. 10 numara.
Estee lauder, serum, göz ve cilt nemlendiricisini kullanıyorum tüm setini almaya bütçem el vermedi :)
cildim baya kuru yeni başladım kullanmay yaş 28 oldu.
Makyaj malzemelerimde karışık her telden :) max factör loreal bady shoppp
Avondan sadece fırçalı ruj alıyorum o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?