- 6 Aralık 2007
- 4.491
- 2.376
- 248
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #4.181
Nasıl bir kurumdasın ki sen ? yani en azından ne üzerine?
ben hamıleyken bıraktım gene başladım
bakalım ben napıcam bi de benim eşimde bilmiyo evdeyken bide pazar günleri içmiyorum hiç canım da istemiyo , eve giderken sakızlanıyorum yada fırçalıyorum oı da ayrı eziyet
bakalım ben napıcam bi de benim eşimde bilmiyo evdeyken bide pazar günleri içmiyorum hiç canım da istemiyo , eve giderken sakızlanıyorum yada fırçalıyorum oı da ayrı eziyet
Üzüm çekirdeği ne işe yarıyor?
bana eczane sebamedin boyunu vermişti yüz yıkama jeli birde krem onu kullanıyorum
avonun kremlerı tamamen duzmece bence
aynı ben dışetlerım sökülecek diş fırçalamaktan evı habıre sılıyorum kokulu yüzey temızleyıcısıyle parfum zararlı dıye
ne zor şartlar altında yaşıyoruz yahuu ama yine de vazgeçmiyoruz şu pis şeyden :)
bana eczane sebamedin boyunu vermişti yüz yıkama jeli birde krem onu kullanıyorum
sormaya senınde eşin kullanmıyor sanırım
keşke kokusu olmasa şununya
sebamed gerçekten ıyı marka oğluma şampuanını kullanıyorum gerçekten guzel
evet bana da iyi gibi geldi alabilirim büyük boyunu
sebamed bitkisel bir ürün ve benim hangisi olduğunu bilmediğim bir bitkiye alarjim var mesela karışık bitki çayı içeyim yüzüm de pütürcükler çıkıp heryerim kabarcık oluyor sebamedde de oldu o yüzdn kullanamıyorum maalesef
benımde tek yanağım sıvılcelendı nıveanın clenenclıerın yuz yakıma jeli tonığı var ama kullandıkça daha da azıyor böyle profesyonel ürünlerden alıcam herhalde
Özel günler dışında işe gelirken çok nadir fondoten kullanıyorum,
Pürüssüz süper bir görüntü ama cildim sanki nefes almıyor gibi geliyor bana.
Ne aldın o kadar ucuz olan?
kullanma cıldın nefes alamıyor sen gençsın bende fondoten 35 ten sonra kullanılır gıbı ınanış var hiç kullanmadım pudra bıle kullanmadımki ben saece allık yuzum için bide rimel özel yere gıdeceksem far zaten kalmadı artık kullanırsam toprak rengı var onu kullanıyorum eskıden allı morlu farlar surerdık
bende diplıner kullanmak istıyorum ama süremem dıye almıyorum
şu bb kremlerden memnun olan varmı garnırın aldım en açık olanını yuzum sapsarı oldu sanırım onların orjınalı varmı trde varmı bılmem onlar ıyımışbunlar taklıt gıbı oluyor nıveanınkınıde denıcem ama boşa para vermek ıstemıyorum
Sakın alma derim ben. Geçen sevgililer gününde niveanınkinde indirim vardı %50 deniyeyim dedim. Zaten 3 ton açık orta ve koyu. Ben migrostan almıştım. Tester yok tabi. Orta aldım. Allahım zenci oldum. Kapatıcılık desen yok zaten.. kadının biri benimle aynı cilt tonundaydı 4-5 tane almıştı ondan gaza geldim zaten çok iyi fiyatı dedi bakarken deniyim diye aldım. Berbat kadının da elinde patladı yazık kremler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?