AdAm OLaCaK KıZLaR...

yemeğimi yedim geldim bende topuklu ayakkabı giymesini sevmiyorum düğün hariç normal düz ayakkabı daha rahat oluyor

ben pantolon giyerim genelde nereye gidersem gideyim pikniğe eşofmanlarımla gidiyorum sadece

bakalım ben napıcam bi de benim eşimde bilmiyo evdeyken bide pazar günleri içmiyorum hiç canım da istemiyo , eve giderken sakızlanıyorum yada fırçalıyorum oı da ayrı eziyet

aynı ben dışetlerım sökülecek diş fırçalamaktan evı habıre sılıyorum kokulu yüzey temızleyıcısıyle parfum zararlı dıye

bana eczane sebamedin boyunu vermişti yüz yıkama jeli birde krem onu kullanıyorum

sebamed bitkisel bir ürün ve benim hangisi olduğunu bilmediğim bir bitkiye alarjim var mesela karışık bitki çayı içeyim yüzüm de pütürcükler çıkıp heryerim kabarcık oluyor sebamedde de oldu o yüzdn kullanamıyorum maalesef

sormaya senınde eşin kullanmıyor sanırım

keşke kokusu olmasa şununya

yok kullanmıyor ama içtiğimi de anlamıyor , bende aynı şeyi söylüyorum sık sık kokusu olmasa keşke diye arkadaşlar da keşke bırakabilsem demiyosun da kokusu olmasa diyorum diye kızıyolar

Özel günler dışında işe gelirken çok nadir fondoten kullanıyorum,
Pürüssüz süper bir görüntü ama cildim sanki nefes almıyor gibi geliyor bana.

Alıştıramıyorum ki kendimi, yazın yine azaltıyorum ama kışın sürmeden cıkmıyorum hic

Ne aldın o kadar ucuz olan?

Gömlek, kot gömlek

Dipliner al, cok kolay sürülüyo, eyelinerdan daha kolay hatta.

Yavas yavas azaltmam lazım, cilim cok :) o yüzden vazgecemiyorum

Hic bi işe yaramıyo o yaa, onun yerine makyaj bazı kullanmak daha mantıklı

ben normalde avonun ürünlerini kullanmam geçenlerde arkadaşım illa bişi al diyince benimde gözaltı ve yüz kremim bitmişti şu anew in ürünlerinden aldım bi faydası oldu mu bilmem ama en azından nemlendim bi zararını görmedim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…