AdAm OLaCaK KıZLaR...

İyi akşamlar nemesis.

Mantarda severim, kabakta severim, çiğköftede severim.

Acıktım valla, hepinize afiyet olsun.

Ben ne yiyeceğim bilmiyorum, annem ne yaptıysa.

İyi akşamlar nemesis.

Mantarda severim, kabakta severim, çiğköftede severim.

Acıktım valla, hepinize afiyet olsun.

Ben ne yiyeceğim bilmiyorum, annem ne yaptıysa.

Benim de bebeğim olursa bende böyle diyeceğim annem bakacağı için inşallah

Son düzenleme:

Benim de bebeğim olursa bende böyle diyeceğim annem bakacağı için inşallah

Kadercim 3 yaş 9 aylık olana kadar hep annem baktı, sonra anaokuluna başladı kızım.

Ama inan eşim buradayken özel davet ederse 2 haftada bir falan giderdik anneme yemeğe, onun haricinde hep evimizde yerdik, hafta içi evde, hafta sonu dışarıda.

Ama şimdi zaten kızımı almaya anneme gidiyorum (kızım 16:45 te iniyor servisten) evde de tek olduğum için hem annem tek başına yemek yapmaya zaman ayırma diyor, hemde gerçekten tek başına insanın canı yemek yemek bile istemiyor.

Eşim gelince bende artık hergün ne yemeği yapacağım diye düşünmeye başlarım.

Bende tam bunları geçirdim içimden
Arada bir dışarda arada bir evde nadiren annemde yesek daha iyi olur galiba, benim eşimde var çünkü
Tek olsam hergün de giderim rahatlıkla
Her iki tarafı da düşünerek hareket etmek lazım bu durumda

Neyse zaten daha o zamana çok var

Yok yok sende eşin yanındayken evinde ye, çocuğun aile olduğunuzun bilincine varsın, bize doktorumuz öyle demişti.

Ama ben farklı bir durumdayım şuanda, tek başıma yemek yaptığıma değmiyor, bi pilav yapsam 1 hafta yerim heralde tek başıma.

Ama hafta sonları kızımın yemeğini mutlaka yaparım, sabah kahvaltısını özenli hazırlarım (çünkü o saatlerde bana eşlik ediyor) patates kızartması, sucuklu yumurta vs. yaparım birlikte yeriz.

Öğleden sonraları da genelde dışarıda yeriz.

Evet böylesi herkes için daha iyi olur zaten
Herkesin en rahat ettiği yer, kendi evidir.

Bende hazırlanıyım yavaş yavaş.

Yarın cuma ne güzel, haftanın son iş günü. Yaşasınnnnnnnnn...

Herkese iyi akşamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…