AdAm OLaCaK KıZLaR...

efendimmm bu benim şu an kullandığım pc,üstü ana baba günü affola yerdeki çantalarda bizzat benim dağınıklığım

resim sıralaması olmadı kafanızda canlandırın artıkın,burası oturma odasımı desem ne desem bilemedim ben kırmızılı oda diyorum

olmazsa olmazım kitaplarım,kenarında 2.balkonumuzu görüyorsunuz küçük bi balkon kullanmıyoruz zaten

evin girişi,duvardaki aparat eşimin anneannesi tarafından yapılmış adına üzerlik diyolar bereket getiriyomuş eve

bu tablo hayat felsefemin özeti

Batmanda her evde böyle yüklükler var içini açsam may gat derdiniz o yüzden bu kadarı kafi, içerde ne arasanız var taşınma kolilerinin hiçbirini atmadım diyim anlayın

hikayeni biliyorum,çok doğru bi karar verdin inan, bu arada lustral candır

benımmobılyamda hiç eskımedı zaten yenı görenler değiştirdim yenı aldım sanıyor

hatta yatak odamın yatak başı şuan moda oldu şu yatak başı yanlardakı komıdınlere kadar olanlardan

yatak odamıda paylaşıcam derleyip toplayınca sizdende beklerim

abla sen resimleri paylaş önerilerimiz olur elbet

bunun adı kuymak, bu temsili resim ama bende yaparım, mısır unu tereyağ ve peynirle yapılıyo peyniri ayrı tabi dil peyniri falan olacak sünmesi lazım

kızzz bende diyorum neden seviyorum bu hatunu rizeliyim bende ama biz sadece muhlama yaparız çok iyi yaparım hatta süper görünüyor kuymakta

Nemesis kose takimin yatas mi bende de ayni model koyu kahve var,bir de minder boyu koca yastiklar,ama deve tuyuymus ben ,kumasi begenmedim cok toz tutuyor,

inşallah iyileri çıkar sebatiye abla.
lustrali alalı rahatladım Allah razı olsun önerenlerden. benim aklımdaydı aslında ama aman başlama o haplara alışkanlık olur falan diyorlardı birde ne kullanacağımı bilmiyordum. son günlerde çok daha rahatım :) alışırsam bırakamazsamda kullanırım napayım... ben bu rahatlık hissini özlemiştim. şimdi düşünüyorumda 2 aydır ne çok ağlamışım ne çok üzülmüşüm en büyük sebebi birinin evine gitmemem :) papucumun sebebi. gelde o sayfalara inan şimdi... inanasım da yok zaten başında psikolojimi bozan sonunda bakırköye yatırır

sen neler yapıyorsun hayat nasıl gidiyor ?

kızzz bende diyorum neden seviyorum bu hatunu rizeliyim bende ama biz sadece muhlama yaparız çok iyi yaparım hatta süper görünüyor kuymakta

bende Artvinliyim

Nemesis kose takimin yatas mi bende de ayni model koyu kahve var,bir de minder boyu koca yastiklar,ama deve tuyuymus ben ,kumasi begenmedim cok toz tutuyor,

evet canım yataştan aldık,benimkinin kumaşı silinebiliyo kirde tutmuyo,kumaş cinsi ne bilmiyorum ama

Günaydın kızlar
Nemesis evin geniş, ferah güle güle oturun. Ama şu koltuk şalını sadece ucundan çekmişsin
Rain hakkında hayırlısı olsun

günaydın hayırlı cumalar. elmayra yeşil olmuşya onur üyesimi olmuş oldu şimdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…