AdAm OLaCaK KıZLaR...

benide aranıza kabul eder misiniz? bende aranıza yoğun sıkıntılı bir dönem içinde geldim nişanlımla ayrıldık çok zoruma gitti olanlar ve insanın hevesi hayalleri yıkılınca dımdızlak ortada kalıyor başta nasıl kötüydüm... hala kötüyüm uyuyamıyorum erken uyanıyorum kalbimi sırtımda hissediyorum bazen.
ama baştaki gibi değilim ailemin ve sizin destekleriniz sayesinde (imalci,sebatiye ve bana samimiyetle yazan diğer arkadaşlarım çok sağolun)
aynı okuldayız nişanlımla ikimizde öğretmeniz, şuan bana kağıtlar yolluyor okulda duygularını yazan... biri bugün geldi ''konu aşk''tı başlığıda... çok aşıkmış bana, bir kere sarılayım doya doya yazmış ben kendimi toparlamaya çalışırken başa dönemem artık. içim acıyor ama dönersem mutlu olacağıma inancım kalmadı. lustral kullanıyorum son 5 gündür 4 gün yarım aldım artık tam alıyorum öyle işte :) adam olacağım çektiğim üzüntülerin ardından büyüyüp daha dikkatli adımlar atacağım sizlerinde destekleriyle.

(sebatiye , imalci samimiyetiniz için çok teşekkürler)

hoşgeldin canım ne mutlu ettin beni.yaşadıklarını en çok sen bilirsin.senin karşında saygısız sevgisiz biri vardı bizde yazık etme kendine dedik.herkes öyle değil inan ki.

ben o ilaçların bizim gibi hassas ve çoğu şeyi çok kolay takıntı haline getiren hastalıklı tipler ( için ben kendim için hep bu tabiri kullanırım) için gerekli oldugunu düşünüyorum.
kendine çok yüklenme dayan ve kararlı ol.yalnız değilsin.

canım o yapboz,Batmana ilk geldiğimizde sıkıntıdan patlıyoduk sürekli yapboz yaptık sonrada çerçevelettik, Ankarada Dost Kitabevi varya ordan aldık, nettende bulabilirsin

wowww ev çok güzel içindekiler gibi.çok ferah gorunuyor.bir gun bende salonumun resmini çekip koyayım.çogu arkadas daha modern olabilir diyor ama 10 yıllık eşyalar daha 1 yıllık gibi duruyor.nasıl değiştireyim ki

benımmobılyamda hiç eskımedı zaten yenı görenler değiştirdim yenı aldım sanıyor

hatta yatak odamın yatak başı şuan moda oldu şu yatak başı yanlardakı komıdınlere kadar olanlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…