- 9 Ekim 2012
- 6.609
- 1.383
- 173
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #4.561
Çok şükür canım
Ama bu arada carlaman için geçerli bir sesebin kalmadı
Ben değişik bi insanım
Bir çok şeyde inadım inattır, sonuna kadar giderim
Bu mevzularda ibadet vs. hep yarım yamalak yaptım maalesef
Kendime anlamda veremiyorum mantıktan bahsederken bu konuda nasıl bu kadar mantıksız olduğumu anlayamıyorum
Değmeyen şeylere saatler harcarken 5 dakikalık şeyleri yapmayıp, boşuna huzursuz ediyorum kendimi .
bende çok kötü oldum..keşke bakmasaydım hiç..
ilaçda alamıyorum
kalbim sıkışmaya ağrımaya başladı gene, akşam acillere taşınırız artık saati şaşmaz 10 dedimmiydi kolum uyuşur
Sevindim senin adına
Evet ablamda daha sinirli oldu ve panik atak gibi birşey var onda
Biz herşeyi ondan gizleriz bu yüzden
Al benden de o kadar.
Defalarca ölümle yüzyüze geldik ailece.
Hastalıklar, hastaneler , ölümler.
Mankafalık yaptığımız valla başka bişey değil.
Şurada saçma sapan iki konuya ayırdığım zamanı ayırmıyorum.
Utandım kendimden valla ya.
canım öyle düşünme
bizim burda arkadaş hepimize zikirmatik dağıttı, zikir sayıyolar alet yere düşüyo hayıflanıyolar vay bilmem kaç bin zikirim vardı silindi diye, yahu silinsin sen gönülden Allah dedin mi demedin mi, yoksa birine baaak şu kadar bin yaptım diyip hava mı atacaksın not mu alacaksın
Selam Kittyycim naber?
Sebebim var regl sendromu :)
Ben de özellikle anne olduktan sonra ölmekten korkmaya başladım.
Konu sahibi rahmetli arkadaşımızın yavrusunu düşündükçe içim yanıyor.
Ben ölsem kim benim yavruma benim baktığım gözle bakabilir, kim benim gibi içten sarılabilir, kim hastalandığında of demeden sabaha kadar başında bekleyebilir, kim bir lokma yemek yesin diye karşısında 40 takla atabilir....... kısacası kızımı boynu bükük bırakmaktan çok korkuyorum.
Birde en önemlisi de giderken götüreceklerimin yetersizliğinden korkuyorum.
Bazen düşünüyorum da en basitinden konut kredimizi zamanında önce yatırıp üstümüzden yük kalksın istiyoruz, ama rabbim bizi günde 5 kere namaz borcumuzu ödemek için çağırıyor, biz gidiyor muyuz?
aklıma vefat eden kardeşim geldi , nur içinde yatsın,
kızlar aklıma gelmişken söyliyim bebek düşünüyoruz sonuçta kan uyuşmazlığı durumuna çok dikkat edin ve hanmileyken yada doğumdan sonra anneye ve bebeğe yapılması gereken ne varsa özellikle vurgulayın eğer kan uyuşmazlığı varsa eşinizle aranızda , gerçi doktorlar ihmal etmezler tabiki ama siz de önemseyin
aklıma vefat eden kardeşim geldi , nur içinde yatsın,
kızlar aklıma gelmişken söyliyim bebek düşünüyoruz sonuçta kan uyuşmazlığı durumuna çok dikkat edin ve hanmileyken yada doğumdan sonra anneye ve bebeğe yapılması gereken ne varsa özellikle vurgulayın eğer kan uyuşmazlığı varsa eşinizle aranızda , gerçi doktorlar ihmal etmezler tabiki ama siz de önemseyin
Ben de özellikle anne olduktan sonra ölmekten korkmaya başladım.
Konu sahibi rahmetli arkadaşımızın yavrusunu düşündükçe içim yanıyor.
Ben ölsem kim benim yavruma benim baktığım gözle bakabilir, kim benim gibi içten sarılabilir, kim hastalandığında of demeden sabaha kadar başında bekleyebilir, kim bir lokma yemek yesin diye karşısında 40 takla atabilir....... kısacası kızımı boynu bükük bırakmaktan çok korkuyorum.
Birde en önemlisi de giderken götüreceklerimin yetersizliğinden korkuyorum.
Bazen düşünüyorum da en basitinden konut kredimizi zamanında önce yatırıp üstümüzden yük kalksın istiyoruz, ama rabbim bizi günde 5 kere namaz borcumuzu ödemek için çağırıyor, biz gidiyor muyuz?
Annemle babmda var canım kan uyuşmazlığı.
Ben ilk çocuğum , ilk çocukta sorun olmuyormuş.
Kardeşimde o zaman yurtdışından iğne getirtmişler.
Anname ve bebeğe yapmışlar yanlış hatırlamıyorsam.
Çok önmeli bir konu haklısın.
Allahım kardeşini rahmetiyle kuşatsın.
Nurlar içinde yatsın inşallah canım.
akşam bende sen gıbı düşündüm durdum ağladım kıme emanet ederım kım bakabılır ben gıbı
sovr86 sen hamilemisin acaba, geçen diyodunya kazaya kurban gitmiş olabilirim diye, saklama söyle
Amin , teşekkürler , evet ilk çocukta sorun olmuyor dediğiniz gibi gerçi şimdiki teknolojiyle 20 yıl önceki aynı olmasa gerek şimdi daha kolay ulaşım sağlanmıştır sanırım ama bizlerinde üzerinde durması gerek kimsenin canı yanmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?