AdAm OLaCaK KıZLaR...

şeytan uğraşıyor işte.
bende senin gibiyim sürekli ibadetimi düzene koyacağım diye her akşam sabah başlarım diye yatıyorum sonra dünyanın bahanesi bitmiyor:26:

bende çok kötü oldum..keşke bakmasaydım hiç..
ilaçda alamıyorum

ay hiç sorma benide bu panik öldürecek te Allahım yaa
neyse konuyu dağıtayım dün telefonumu yaptırdım, 50 liraya patladı,yeşilli Elmayra hanım 400-500e telefon mu kaldı demiş burda neler var şişme kadın bile var kaçak

kalbim sıkışmaya ağrımaya başladı gene, akşam acillere taşınırız artık saati şaşmaz 10 dedimmiydi kolum uyuşur

Yapma kuzum ya , dirayetli olmalısın.
Bebişin olunca bir dünya şey yaşıyacan.
Yaşananlar daha kuvvetli kılmalı seni.
Bak ben neredeyse profesyonel hasta ve hastane uzmanı oldum.
Asla elim ayağım titiremez
Acayip soğukkanlı oldum bu sayede.
Ama içimde yüreğim ağlar o ayrı

Bende öyle, bi tek bu konuda kendime ne anlam verebiliyorum ne de affedebiliyorum
Düşünce maaş için bile bir ay nasıl çalışıyoruz, göz gibi bir nimet ve diğer uzuvları veren yaratan için kimi zaman şükrü bile çok görüyoruz. Aptal mıyım ben diyorum hep kendi kendime. Ama kalkıpta düzeliyo muyum yok, boş boş düşün dur.

Onlar ayrı bi alem zaten
İki zikirin çetelesini tutuyolar madem, günahlarınıda saysınlar. Kaçakçılık yapanlar ne diye ibadet eder bu çelişkiyi de hiç anlamam zaten.

Ben de özellikle anne olduktan sonra ölmekten korkmaya başladım.

Konu sahibi rahmetli arkadaşımızın yavrusunu düşündükçe içim yanıyor.

Ben ölsem kim benim yavruma benim baktığım gözle bakabilir, kim benim gibi içten sarılabilir, kim hastalandığında of demeden sabaha kadar başında bekleyebilir, kim bir lokma yemek yesin diye karşısında 40 takla atabilir....... kısacası kızımı boynu bükük bırakmaktan çok korkuyorum.

Birde en önemlisi de giderken götüreceklerimin yetersizliğinden korkuyorum.

Bazen düşünüyorum da en basitinden konut kredimizi zamanında önce yatırıp üstümüzden yük kalksın istiyoruz, ama rabbim bizi günde 5 kere namaz borcumuzu ödemek için çağırıyor, biz gidiyor muyuz?

aklıma vefat eden kardeşim geldi , nur içinde yatsın,

kızlar aklıma gelmişken söyliyim bebek düşünüyoruz sonuçta kan uyuşmazlığı durumuna çok dikkat edin ve hanmileyken yada doğumdan sonra anneye ve bebeğe yapılması gereken ne varsa özellikle vurgulayın eğer kan uyuşmazlığı varsa eşinizle aranızda , gerçi doktorlar ihmal etmezler tabiki ama siz de önemseyin

akşam bende sen gıbı düşündüm durdum ağladım kıme emanet ederım kım bakabılır ben gıbı

nikah başvurusu yaparkende kan testi yaptırıyosunya biz de yok, zaten bende bu velvele panik varken ortalığı ayağa kaldırırım

Annemle babmda var canım kan uyuşmazlığı.
Ben ilk çocuğum , ilk çocukta sorun olmuyormuş.
Kardeşimde o zaman yurtdışından iğne getirtmişler.
Anname ve bebeğe yapmışlar yanlış hatırlamıyorsam.
Çok önmeli bir konu haklısın.

Allahım kardeşini rahmetiyle kuşatsın.
Nurlar içinde yatsın inşallah canım.

aynen..bende ona çok üzüldüm zaten..
bir çocuğun annesiz büyümesi içimi yaktı..

Amin , teşekkürler , evet ilk çocukta sorun olmuyor dediğiniz gibi gerçi şimdiki teknolojiyle 20 yıl önceki aynı olmasa gerek şimdi daha kolay ulaşım sağlanmıştır sanırım ama bizlerinde üzerinde durması gerek kimsenin canı yanmasın

sovr86 sen hamilemisin acaba, geçen diyodunya kazaya kurban gitmiş olabilirim diye, saklama söyle

vvallla bende bilmiyorum , 2 hafta sonra reglm var o zamana kadar öğrenemicem sanırım kız olsa saklar mıyım , aslında daha hazır değiliz ama olursa mutluluktan uçarım sanırım hayırlısı bakalım

Evet canım o zaman ilaca ulaşmak kolay değilmiş.
Şimdi rahatız en azından.
Bence taşrada, köyde bir sürü bebek kaybedilmiştir bu yüzden.
Ebe bile görmeden doğuran kadınlar var
Biz şanslıyız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…