- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #4.581
ay hiç sorma benide bu panik öldürecek te Allahım yaa
neyse konuyu dağıtayım dün telefonumu yaptırdım, 50 liraya patladı,yeşilli Elmayra hanım 400-500e telefon mu kaldı demiş burda neler var şişme kadın bile var kaçak
nikah başvurusu yaparkende kan testi yaptırıyosunya biz de yok, zaten bende bu velvele panik varken ortalığı ayağa kaldırırım
ayrıca regl öncesi anlamanın bir yolu yok değilmi, netten baktım biraz ama yok diyordu herkes
ayrıca regl öncesi anlamanın bir yolu yok değilmi, netten baktım biraz ama yok diyordu herkes
Erken gebelik testleri varmış, 20-30 liraymış onlar gösteriyormuş galiba
elmayra sen yeşermişim tebrıklermı demelıyım kolay gesınmı :26::26:
bakalım merakıma daha fazla dayanamzsam bi araştırırım o dediğiniz şeyi en kötü 2 hafta sonra ortaya çıkıcaz zaten herro merro
bakalım merakıma daha fazla dayanamzsam bi araştırırım o dediğiniz şeyi en kötü 2 hafta sonra ortaya çıkıcaz zaten herro merro
sovr ıstemıyormusun neden bukadar önce bılmek istıyorsun
Hadi bize güzel bi haber ver, bekliyorum
Burda sana online hamilelik yardımı da yaparım gönüllü
Hala konu mu taşıyor
Kan testi nikah işlemlerinde zorunlu nemiş siz yaptırmadınız mı ?
ahaha şişme bebek mi :)
Niye yaptırdın hemen yenisini alsaydın
ben teknoloji manyağı olduğum icin hemen yenisine bahane
son hızla.........
istemezmiyim isterim sadece planlı programlı değildi hani daha yeniyiz 1 yıl sonra yaparız diyorduk olursa da çok sevinirim tabi ki , erken bilmek istemememin sebebi merak heyecan sabırsızlık :)
Bakalıımm ayy heveslenmek istemiyorum zaten öle bi durum varsa başınızı çok ağrıtırım pek pimpirikli olmasamda bu bambaşka bi konu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?