AdAm OLaCaK KıZLaR...

ahaha şişme bebek mi :)

Niye yaptırdın hemen yenisini alsaydın

ben teknoloji manyağı olduğum icin hemen yenisine bahane

bakalım merakıma daha fazla dayanamzsam bi araştırırım o dediğiniz şeyi en kötü 2 hafta sonra ortaya çıkıcaz zaten herro merro

çok zor bir durum allah ailesine sabır versin bizde geçen sene daha küçücük 4 yaşında annemin amcasının torununu mezara verdik yıkıldı herkes ne kadar acı bir durum ölümlü dünya bugün varız yarın yokuz

sovr ıstemıyormusun neden bukadar önce bılmek istıyorsun

istemezmiyim isterim sadece planlı programlı değildi hani daha yeniyiz 1 yıl sonra yaparız diyorduk olursa da çok sevinirim tabi ki , erken bilmek istemememin sebebi merak heyecan sabırsızlık :)

Hadi bize güzel bi haber ver, bekliyorum
Burda sana online hamilelik yardımı da yaparım gönüllü

Bakalıımm ayy heveslenmek istemiyorum zaten öle bi durum varsa başınızı çok ağrıtırım pek pimpirikli olmasamda bu bambaşka bi konu :)

nems sen şu düdüklüyü alsan ben rahatlıcam yeminle , aslında kv ler gelmeden alsaydın yemekte kolaylık olurdu sana ,

söylemesi ayıp bende dün güneş gözlüğü aldım kullanmaya kıyamıyorum eskimesin diye , yeni bişi alınca çok heves ederim de sonra tabi kıymetini de bilmem incisi bile var yanında

olmazsada bu ay üzülme dah çok yenı evlisin allah gönlune göre versın azalt bu aralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…