AdAm OLaCaK KıZLaR...

Nemesiss sen evinin fotograflarını mı koydun yawrimuuuu simdi gördüm. Çok güzelllll kitaplığına ise bayıldım

işi gücü kalmamış

ahahahah sperm önemli bişi cünkü erkekler sırf bu yüzden bu haldeler

Bildiricem hatta amerikan baskanına bile sölicem 30 u natlus yüzündendi dicem

biraz duygu sömürüsü ise yaradi sanirim...saka yapiyorum canim...topik sakinleri tanimayabilir beni...bir sen varsin...kucak ac bana ezik hissetmiyim kendimi

Onlar sarılırlar simdi sanaaaa

nasılsın bakalım, odun kocan napıyo

acaba belirtisiz sorunsuz geçen hamileliklerde var mıdır ? hani bazen okuyoruz ya bbişiler oluyo kadın doğuruyo aylarca anlamamış meğersem , yada kız doktora gidiyo meğerse 6 aylık hamileymiş

Ben de onlara hayret ediyorum. ama o tarz insanlar bence yaşamlarında rahat olmayanlar ki bünye değişikliğini anlamıyorlar. mesela sokakta yatan insan; biz yatağımız rahat olmazsa uyuyamayız ama onlar her koşulda yerde bankta... bünye uyum sağlamış ortama. bunlar da öyle bence.. o yüzden vucutları ağır çalışmaya alışan işçiler gibi dayanıklı. yoksa herkesi etkiler az ya da çok.

Bdv ne yapıyor ki? Bura açıldığından beri uğramadım neredeyse hiç. Var mı hit konu?

Naparsın naparsın he
Konumumu taşırsın puhaha çok korktum

Ev konunu yanlışlıkla tasıyım mı

sağol canım daha güzelleri senin olsun netten aldım onları zira burda kitaplık bulamadım, kitaplık diyince genç odası gösteriyolar

ahahahha olsun canım gayet güzel, huzurla otur inşallah

Bdv ne yapıyor ki? Bura açıldığından beri uğramadım neredeyse hiç. Var mı hit konu?

anlastik o halde...

odun kocamla idare ediyoruz ailesi envai cesit problemle hortlamadi bu ara

Aman dilini ısır

Söylim de beni kible dimi

BDV de kiblicem seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…