AdAm OLaCaK KıZLaR...

bende gördüm şimdi minnoşumun konusunu ne kadar üzücü bu gün konularea girip üzüle üzüle bi hal oldum zaten

El değil, küçük parmağının ucunu vermiş
Başlık taşımaca Elmayraya ait, silmeyi bilmiyo bilse silerdi benim konumu
Ban vs. yine Mune de

Kücük parmağının ucu ahahahahahah deliii ahahahhaha karnım ağrıdı

Hemen baslatıyorum bimere de yazıcam
Kader eğer uslu kız olursan belki bigün sen de yeşil olduğunu görebilirsin Eki Görüntüle 677293

Kader görsün ilk

Nolmuş canım.. bakamıyorum zaten bölük pörçük yazıyorum. Son durum neymiş minnoşumda?

eşiyle tartışmış annesinden çıkarken anneiyel eşinin fısır fısır konuştuğunu göremüşde sorunca eşide bağırmış vurmuş küfretmiş falan , annesinin evindeymiş

El değil, küçük parmağının ucunu vermiş
Başlık taşımaca Elmayraya ait, silmeyi bilmiyo bilse silerdi benim konumu
Ban vs. yine Mune de

peki konuyla ilgisi son soru takip edemediğimden geçici işgal ediyorum hatları.. neden elmaryayı seçmiş mune de neden madem tam öğretmemiş. neden benim kafam karışık bu konuda?

Kücük parmağının ucu ahahahahahah deliii ahahahhaha karnım ağrıdı

E öyle ama Ağzına bi parmak bal çalar gibi
İnsan ban yetkisi de verir, ceza silme de verir. Kuru kuru başlık taşımaca benim işimi görmüyo

Neyse birden bu mevkiye gelinmez zaten
Sen şu an çıraksın, getir götür işlerini güzel yaparsan terfi edebilirsin

canım Batmanda malum bi evde 20 kişi yaşandığı için hangar gibi evler
aman büyük olupta sanki temizliği zor boşver

annemlerin üst komşusu da aşiret gibi yaşardı, 2 oda bi salon eve biz üç kişi sığamazdık , onlar 13 kişi gül gibi yaşarlardı valla enterasan

peki konuyla ilgisi son soru takip edemediğimden geçici işgal ediyorum hatları.. neden elmaryayı seçmiş mune de neden madem tam öğretmemiş. neden benim kafam karışık bu konuda?

Beni yetiştiriyor, uzmanlık sınavını gecersem yard.lığa terfi edicem

herşey bir oficegirl lükle basladı diye anlatırısınız iler amaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…