- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.947
- 248
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #4.721
bizde onu ıyorduk otur dınlen :80::80::80:
onası hamıleya maşallah inşallahsende öyle geçirirsn ben bulaşık bıle yıkamıyordum
aman boşver vermesinler , bizim orda da içime düşcekler hele karşı komşum azcık deli galiba ,
düğünüm oldu eve gidiyoruz apartman kapısında durdurdu bizi gece saat 2 eşime bi sarıldı halbuki ilk defa görüyo eşimi
sonrasında sürekli yemek getirdi halimi hatrımı sordu , iş çıkışı olduğundan ve akşam yemeği saatine denk geldiğinden hiç eve buyur etmedim alıştırmamak için deli bişi zaten , hele bana yemek falan getirdiğinde kapıyı bi açıkıyodum kapıya yapışmış resmen , yüz vermeyince biraz uzaklaştı Allahtan ama eşimi gördüğünden konuşmadan edemez
ya benım bı yakınım su kokuyo dıye banyoya gırmek istemıyodu
benim burda var 2 hamile arkadaşım maşallah canavar gibiler ne bulantı ne bişey, hele biri geçen halı yıkadı 6.5 aylık hamile
As. hoş geldin tut bi tarafından konunun sende
O mahallenin meraklı melahatıdır muhtemelen
:) temizlik yapıyordum cok eğlenceliymiş :)
Muhabbet yine bebeye kocaya dönmüşBunlar da benim boşanmamı beklemişler
bizim komşunun gelını kına yakıyordu saçına ama içine bişiler karıştırıyo kırmızı olmuyo hoş bi renk oluyo neyse hamıle kalıncada bu kına dıye dvm ettı boyamaya
şimdi çocuğunun saç rengını görmelisiniz öyle acayıp bı renkki bıde sert tel gıbı çocuğun saçı
bi tanıdık hamile hemde ikiz..hükümet gibi yeminle beni parmağıyla boğar..
bende eşimin kolunda sürünerek serum yemeye gidiyorum..
tırt çıktım
yemeğimi yedim geldim kızlar:.....
hosbuldum...döktürüyorsunuz valla...calisanlar rahatca yazabiliyorlar sanirim...benim ar´kamda gözcü var...malesef
kanki canki olmak istedi de yüz bulamadı , mahalleden kimseyle görüşmek istemiyorum çok dedikoducular bişi derim evirir çevirirler kv e söylerler falan gerek yok benim arkadaşlarım çevrem bana yeter , zaten muhabbetler biribirini sarmaz
Onlara bişey olmaz, 12 tane de yapsalar
Poff cok yoruldum kahve yapan olsa da icsek :)
yenıden bişiler olması için hayatında şevke getırıyoruz
teyzem de duvar sıvası ve toprak istiyodu canı , doktora gittiler meğerse demir eksikliği olanların canı öle şeyler istiyomuş ilk defa duymuştum
yok kız buralı değil eşi asker çorumlu arkadaşım
88 doğumlu
nakliyeciler kralı geldi
vayy güzel cevap :)
Ben sperm bankasından kredi cekicem, temiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?