AdAm OLaCaK KıZLaR...

bizde onu ıyorduk otur dınlen :80::80::80:

onası hamıleya maşallah inşallahsende öyle geçirirsn ben bulaşık bıle yıkamıyordum

:) temizlik yapıyordum cok eğlenceliymiş :)

Muhabbet yine bebeye kocaya dönmüş Bunlar da benim boşanmamı beklemişler

O mahallenin meraklı melahatıdır muhtemelen

benim burda var 2 hamile arkadaşım maşallah canavar gibiler ne bulantı ne bişey, hele biri geçen halı yıkadı 6.5 aylık hamile

bi tanıdık hamile hemde ikiz..hükümet gibi yeminle beni parmağıyla boğar..
bende eşimin kolunda sürünerek serum yemeye gidiyorum..
tırt çıktım

bizim komşunun gelını kına yakıyordu saçına ama içine bişiler karıştırıyo kırmızı olmuyo hoş bi renk oluyo neyse hamıle kalıncada bu kına dıye dvm ettı boyamaya

şimdi çocuğunun saç rengını görmelisiniz öyle acayıp bı renkki bıde sert tel gıbı çocuğun saçı

O mahallenin meraklı melahatıdır muhtemelen

kanki canki olmak istedi de yüz bulamadı , mahalleden kimseyle görüşmek istemiyorum çok dedikoducular bişi derim evirir çevirirler kv e söylerler falan gerek yok benim arkadaşlarım çevrem bana yeter , zaten muhabbetler biribirini sarmaz

iyi bişimi söyledin kötü bişimi :26:

bi tanıdık hamile hemde ikiz..hükümet gibi yeminle beni parmağıyla boğar..
bende eşimin kolunda sürünerek serum yemeye gidiyorum..
tırt çıktım

Senin kaporta bozuk :) Doğum yap da sanayiye götürelim Servisler de kabul etmez seni

yemeğimi yedim geldim kızlar:.....

Afiyet olsun hoş geldin

hosbuldum...döktürüyorsunuz valla...calisanlar rahatca yazabiliyorlar sanirim...benim ar´kamda gözcü var...malesef

Ben bu katta tekim, rahat yazıyorum o yüzden.

Yeni gelin olunca daha merak ediyolar ama senin kayınvalide de yakın, çabuk haber uçururlar haklısın.

teyzem de duvar sıvası ve toprak istiyodu canı , doktora gittiler meğerse demir eksikliği olanların canı öle şeyler istiyomuş ilk defa duymuştum

işte bu yıkanmayan yakınımda minikdemir parçası bulmuş onları atıyor ağzına çerez gıbı yıyırodu poşetede koymuş aldım elınden döktüm olsun daha varkı dıyo bıde bende hiç böle şeyler olmadı ınsan gıbı hamılelık yaşadım bolbol sutumu içtim yoğurdumu yedım sütümü eşim ılıtırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…