AdAm OLaCaK KıZLaR...

Yemiyorum işte bu numaraları
Kaç gündür uslu uslu geyikte duruyorum bi on puanım bile silinmedi, yaramazlık yapsam hemen enselenirdim ama

aaah ah ceza sistemi tıkır tıkır işliyo ama ödül yok, cezaevlerinde bile iyi hal indirimi var beah

annemlerin üst komşusu da aşiret gibi yaşardı, 2 oda bi salon eve biz üç kişi sığamazdık , onlar 13 kişi gül gibi yaşarlardı valla enterasan

ben apartmanda kim kimin nesi kim hangi eve giriyo çıkıyo kaç çocuk var bilemiyorum, her katta 3 daire var, biz 4.kattayız 5.katın 3 daireside akraba,araya kilim sermişler bide evden eve ayakkabı giymeden geçiyolar

mune elmayraya el vermişse o bizden, hani ceza durumlarında muneye bir iki şey çıtlatır felan hani olmaz mı? ben onu tanıyorum iftiraya uğramıştır gibi

ay şaka gibi, kapıyı da kaldırıp perde koysunlar bari

Hayır silemiyo ki silemiyo kiii Bilse gösterirdi

Ver gazı aşkım ver gazııı

Yemiyorum işte bu numaraları
Kaç gündür uslu uslu geyikte duruyorum bi on puanım bile silinmedi, yaramazlık yapsam hemen enselenirdim ama

Kader zaten zaman geçiyor burada.. bdv ye bakamıyorum bile ben.. o yüzden yaramazlık yapacak yer yok. Ama natlus gelirse bilenler bilmeyenlere haber versin… şimdiye kadar çok kişi geldi de buraya en enteresan o. Hala erkek mi kadın mı emin olamıyorum. Aç cam ispatlayayım dedi bana en son.

mune elmayraya el vermişse o bizden, hani ceza durumlarında muneye bir iki şey çıtlatır felan hani olmaz mı? ben onu tanıyorum iftiraya uğramıştır gibi

aynen öyle
ben ki sağduyulu sakin usturuplu yorumlarımla bilinen bir kişiyim hiç olmadı bu 60 puan
belli çevrelerden kızlarız yani 60 puanlık ne yapmış olabiliriz belki biraz konu dışı,ama fırsat verilse ben her konuyu belli bi noktaya bağlarım yani

ahahahahha bugün cok güldüm yemin ederim :)

İlk tekmeyi ben atarım koltuğumdan olmamak icin 10 puan neymiş 20 puan verin derim

Bana haber vermeyin Ceza puanım demiş coni moni Natlusu duyarsam ben anlamam onu buni sonra 3 ay gümlerim

aman haa yapar mı yapar

ben de ciddi ciddi okuyordum onun konularını

Son düzenleme:

aslında konu baştan dışarda oluyo sen konuyu topluyosun ama işte anlayana sana takık ya ondan bence , hoca sana taktı

Ben edi oldum konuya nur yağdı görüyor musunuz :) Kıymetimi bilen de yok bir hediyee bir cicek gönderen de yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…