- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #4.821
Yemiyorum işte bu numaraları
Kaç gündür uslu uslu geyikte duruyorum bi on puanım bile silinmedi, yaramazlık yapsam hemen enselenirdim ama
annemlerin üst komşusu da aşiret gibi yaşardı, 2 oda bi salon eve biz üç kişi sığamazdık , onlar 13 kişi gül gibi yaşarlardı valla enterasan
Konusunu silmedim diye görevimi hakir görüyo sovrcim
Evet ey gidi deriz belki nerden nereye
Tabi bizi hatırlarsan oralara eriştiğinde
aaah ah ceza sistemi tıkır tıkır işliyo ama ödül yok, cezaevlerinde bile iyi hal indirimi var beah
ben apartmanda kim kimin nesi kim hangi eve giriyo çıkıyo kaç çocuk var bilemiyorum, her katta 3 daire var, biz 4.kattayız 5.katın 3 daireside akraba,araya kilim sermişler bide evden eve ayakkabı giymeden geçiyolar
Hayır silemiyo ki silemiyo kiiiBilse gösterirdi
aaah ah ceza sistemi tıkır tıkır işliyo ama ödül yok, cezaevlerinde bile iyi hal indirimi var beah
Konusunu silmedim diye görevimi hakir görüyo sovrcim
mune elmayraya el vermişse o bizden, hani ceza durumlarında muneye bir iki şey çıtlatır felan hani olmaz mı? ben onu tanıyorum iftiraya uğramıştır gibi
Kaç gündür uslu uslu geyikte duruyorum bi on puanım bile silinmedi, yaramazlık yapsam hemen enselenirdim ama
Senin adını bile hatırlamam benEv konunu da sitenin hemen girişine koyarım link veririm
mune elmayraya el vermişse o bizden, hani ceza durumlarında muneye bir iki şey çıtlatır felan hani olmaz mı? ben onu tanıyorum iftiraya uğramıştır gibi
Hayır silemiyo ki silemiyo kiiiBilse gösterirdi
durmak yok yola devam
Ampul verin bana hemen
kıskanıyolar seni
N'ayır N'olamaz :104:
Kader zaten zaman geçiyor burada.. bdv ye bakamıyorum bile ben.. o yüzden yaramazlık yapacak yer yok. Ama natlus gelirse bilenler bilmeyenlere haber versin şimdiye kadar çok kişi geldi de buraya en enteresan o. Hala erkek mi kadın mı emin olamıyorum. Aç cam ispatlayayım dedi bana en son.
Kader zaten zaman geçiyor burada.. bdv ye bakamıyorum bile ben.. o yüzden yaramazlık yapacak yer yok. Ama natlus gelirse bilenler bilmeyenlere haber versin… şimdiye kadar çok kişi geldi de buraya en enteresan o. Hala erkek mi kadın mı emin olamıyorum. Aç cam ispatlayayım dedi bana en son.
aynen öyle
ben ki sağduyulu sakin usturuplu yorumlarımla bilinen bir kişiyim hiç olmadı bu 60 puan
belli çevrelerden kızlarız yani 60 puanlık ne yapmış olabiliriz belki biraz konu dışı,ama fırsat verilse ben her konuyu belli bi noktaya bağlarım yani
ahahahahha bugün cok güldüm yemin ederim :)
İlk tekmeyi ben atarım koltuğumdan olmamak icin10 puan neymiş 20 puan verin derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?