- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #4.841
naliyede 1 , satışta 10 nümerosun yani
aynen öyle
ben ki sağduyulu sakin usturuplu yorumlarımla bilinen bir kişiyim hiç olmadı bu 60 puan
belli çevrelerden kızlarız yani 60 puanlık ne yapmış olabiliriz belki biraz konu dışı,ama fırsat verilse ben her konuyu belli bi noktaya bağlarım yani
Ben edi oldum konuya nur yağdı görüyor musunuz :) Kıymetimi bilen de yokbir hediyee bir cicek gönderen de yok
Ben konu içi yazdığım halde konu dışından ban yedim ki
Açılım sorsalardı açardım yani, birden uyarı bile yok gümbürtüye gittim konu dışı diye
Halbuki tamda konudan bahsediyordum, güldüm diye mi oldu yoksa bilmiyorum ama bundan sonra bdv de smiley yasaklanasın bari
haklısın Editör, bi bonny food yollamak lazımdı 3 - 5 kişi birleşip, ilk gün heycanına ver...:)
Muhasebem iyidir, 100 satış hesabı vardı
Ben konu içi yazdığım halde konu dışından ban yedim ki
Açılım sorsalardı açardım yani, birden uyarı bile yok gümbürtüye gittim konu dışı diye
Halbuki tamda konudan bahsediyordum, güldüm diye mi oldu yoksa bilmiyorum ama bundan sonra bdv de smiley yasaklanasın bari
Ne hoş olurdu valla :) ben de o zaman kollardımeski zaman memurları gibi sümenin altını gösterirdim 100 lira isterdim
Puhahaha çok iyiymiş muhaseben cidden
100 Kasa hesabı, senin demek istediğin 320 Satıcılar hesabı
Muhasebem iyidir, 100 satış hesabı vardı
Senin yüzünden eyediğim 10 puanı unutmadım daha:) Şifre; fuşya
konu dışı yorumlarımızda, o öyle demek istememişti içi temizdir fln dersin hatta :))))))))
100 Kasa ama
Bişey mi ima etmek istiyorsun
Senin merhemin olsa kendi 10 puanını sildirirdin dimi
Ama sen 'ahahahaha ' yazdın benim yorumumdan alıntı yapıp tamam hadi bu konu dışı cidden
O fuşya konu içi değil miydi sayın edi sorarım size
İyi niyetinden dedi o yaaa derimsonra ben de sizin gibi normal insan üyelerden olurum
Olmaz pirensesim ben
vayyyyyy aşağılamaya bakk , sayın edi çıkarmasını bildiysek indirmesini de biliriizz heytt beeeşaka tabi
İyi niyetinden dedi o yaaa derimsonra ben de sizin gibi normal insan üyelerden olurum
Olmaz pirensesim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?