AdAm OLaCaK KıZLaR...

bazı anneler çok gamsız ve herkesin çocuğunu terbiye edişi farklı sanırım , ben küçükken açlıktan ölsem başkasından bişi istemezdim hele çantasına elimi daldırıcam, tabi ufacık çocukta suç yokda annesi öğretmemiş

geçen gün bi arkadaşa gittik akşam oturmaya eşimle 3 yaşında kızı var , kız su içiyo bardağı fırlatıyo yemek yiyo tabağı fırlatıyo öyle bi alışkanlığı varmış o yüzden ona herşeyi plastik tabakta veriyorlarmış, dolaptan sütü alıyo mutfakta her yere sıktı mutfağın rezil olduğuna mı yanarsın heba olan süte mi, dolaptan çikolata alıyo yarısını yiyo yarısının üstüne basıyo ve daha neler neler , dedim hiç sesini çıkarmıyosun gittiği yerlerde de yapar sen mahçup olursun hayır diyo çocuğum çocukluğunu yaşıyoo istediğini yapsın ne dersin böylesine ulen böyle çocukluk mu olur

ayy sen evine falan çağırma, öyle çocukluk mu olur biz de çocuk olduk çocuk gördük, ağzının ortasına yapıştırcaksın o olacak, bizimde bi komşu kızı vardı küçük 5 yaşında falan, senin elinde bişey mi görüyo anında ister, başka çocuklarda ne varsa ellerinden alır huyunu biliyolarya diğer annelerde idare ederdi,ilkokula bi başladı sınıfta bunu dışlamışlar 3 kere sınıf değiştirdi, iyi mi oldu,sen çocuğunu çekersinde elin adamı çekermi seninki sana kıymetliyse başkalarınada kendi çocukları kıymetli

bu arada yatak odalarımız birbirine benziyor ,

banyo perdene bayıldım ne güzel cıvıl cıvıl

sağol canım, inşallah kendi evimde olur...

Günaydınlar herkese,

Nemesis evini beğendim ağız tadıyla olur inşallah kendi evin daha da güzel olur içinde küçük afacanlarla tabi
Darısı başıma diyeyim

günaydın kızlarr ,

nasılsınıız keyifler nasıll, pazartesi sendromu var mı? hava deli gibi yağıyor işyerine zor geldim

nems naptın geldi mi misafirlerin ilk gün nasıl geçti

geldiler canım, dün 10 buçukta havaalanından aldık geldik eve, annem kardeşimle yaprak sarması yollamıştı onu bekletmiştim sabahtan kalktım onu pişirdim patlıcan yemeği yaptım bide mercimek çorbası öğle yemeği geçti bitti sohbet muhabbet derken akşamda dışarda yedik, eve dönüncede 2 saat okey oynadık
bugünde gezerler tozarlar heralde,ben işteyim

Günaydın. Kendime gelemedim hala yaa, cok uykum var.

Çocukluğunu yaşamak değil o, şimdi birşey derdim neyse..
Anne babada suç neylersin

Nemesis banyon da ne cici, cıvıl cıvıl iyi günlerde kullanın

Love çok şaşırdım, ben küçükken biri birşey ikram etse bile almazdım. Anneme verirlerdi ki kızına ver, bizden almıyo diye.

Sovr, anlattığın çocuk çok garip. Öyle bi alışkanlığı nerden gördü de yapıyo ki ? Bence bi doktora göstersinler, çok enteresan.

Nemesis gözün aydın ooo okey oynayacak kadar kafa dengiler yani

Ah elmarya..
Bir taraftan uykusuzluk,bir taraftan ptesi sendromu, bir taraftan sıkıcı bir gün..koca bi hafta psikolojisi..off off
Acayip vuruyor beni de.

Aynı durumdayım. Kitap okurken uyuyakalmışım, saat 11,30 falandı, 02,30 da tekrar uyandım 5 e kadar falan uyuyamadım, dünyam dönüyor resmen. Sabah ben mi arabayı kullandım araba mı beni bilemedim

daha güzelleri sizlerin olsun canım darısı kendi evime olsun inşallah
valla canım dışardan baksan iyiler hoşlar,kp epey dangıl dungul ama kv kendini anlatır över falan, ama babamda pek sever övünmeyi o yüzden alışkınım
onun dışında ağız arama var tabi benden sonra evlenen arkadaşlarım var bebek var mı onlarda diye soruyo
yani ne biliyim Kader kayınvalidemin anlatmasına bakarsan dört dörtlük kv, kimseye karışmıyo etmiyo,eltim öyle anlatmıyo, gece yattık eşime dedim hangisi cadı çözemedim, Ankaraya gidince anlıcam uzaktayken anlaşılmıyo ki

Çocukluğunu yaşamak buysa
Bizler ve bi çok kişi çocukluğunu yaşamamış o halde

Benim ablam titizlik hastasıdır. Oğlu da karnında etkilendi mi nedir Daha minnacıkken yürümeyi yeni öğrendiğinde biberonunu götürür mutfak tezgahına bırakırdı. Kumanda vs. nerden aldıysa da aynı şekilde yerine bırakırdı oynadıktan sonra. Herkes şaşırır maşallah filan derdi şu kadarcık çocuk nasıl da biliyo diye.

Demem o ki biraz da önündeki örneklere bağlı, çocuk kopya çeker gördüklerini. O tabak fırlatan kızın annesi Fedon izlettirmeye götürmüyorsa, muhtemelen kendi de öyle tabaktır bilmem nedir fırlatıyordur sağa sola. Ben bunların misafirliğe gittiğini düşünemiyorum. Ev sahibi misafirlik takımlarını çıkaracak, küçük kız fırlatacak annesi de aman canım nolmuş bırakın çocuğum çocukluğunu yaşasın diyecek

Aynı durumdayım. Kitap okurken uyuyakalmışım, saat 11,30 falandı, 02,30 da tekrar uyandım 5 e kadar falan uyuyamadım, dünyam dönüyor resmen. Sabah ben mi arabayı kullandım araba mı beni bilemedim

Ya ben ya ben
Minicik Kadercikiniz halılar gelecek diye koltukları da kaldırıp her yanı silmiş süpürmüş, lavaboları domestoslamış, şimdi pert

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…