- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #5.101
Nemesis evin kalan bölümleri de diğer yerlerden farklı değil,
Çok güzel ve şık yani..
Bende çekersem birgün paylaşıcam inşallah
Neyse,
Kızım bir iki gündür öksürüyor, doktoru Cumartesi de çalışıyor
Cumartesi götürdüm, ufak bir soğuk algınlığı, ilaç verdi,
Şükür dün ve bugün ilaç almasına rağmen kesildi hemen öksürüğü
5 gün kullanacağız ilaçları
Asıl mesele hastane de sıra beklerken olanlar
Özel hastanelerin devletle anlaşması iyi oldu tabi ki ama
Keşke olmasaydı dedim dün
Kadının biri, kendi de kaba saba zaten
Biri 3-4 yaşında kız, biri bebek iki çocukla sırada
Kızım telefonumla oyun oynuyordu
Küçük kız sürekli etrafında
Çocuktur dersin neyse, annesi kızı bıraktı emzirme odasına gitti
Kızım git annenin peşinden diyorum yok ayrılmıyor yanımızdan
Kızım da rahatsız oldu, telefonu elinden çekiyor
Ben olmaz deyip hadi git diyorum, anlamıyor
Sonra kızım şeker istedi benden
Çıkardım paketi çantamdan, bir tane verdim
Kız da istedi verdim, bir tane daha istedi verdim
Üçüncüyü de verince tekrar istedi, yok bitti dedim (2-3 tane kaldı zaten)
Yoksa kızıma kalmayacak ve istediğinde yok dersem o kıza neden verdin diye trip atacak
Kız çantama elini daldırmaya kalktı, şekeri alacak
Bende şalter attı
Aaaa bu kızın annesi babası yok mu diye yüksek sesle söylendim
Annesi yok tabi, duymadı da
Gelince söyledim, kızını burada bırakıp gittin, hem kızımı rahatsız etti
Hem de bu çocuk böyle tek bırakılır mı falan söylendim
Ne dese beğenirsiniz
O da bu da (kucağındaki) burada doğdu
Çalışanlardan doktorlara herkes bizi tanıyor
Bir şey olmaz
Allah'ım anlatırken yine sinirlendim
bazı anneler çok gamsız ve herkesin çocuğunu terbiye edişi farklı sanırım , ben küçükken açlıktan ölsem başkasından bişi istemezdim hele çantasına elimi daldırıcam, tabi ufacık çocukta suç yokda annesi öğretmemiş
geçen gün bi arkadaşa gittik akşam oturmaya eşimle 3 yaşında kızı var , kız su içiyo bardağı fırlatıyo yemek yiyo tabağı fırlatıyo öyle bi alışkanlığı varmış o yüzden ona herşeyi plastik tabakta veriyorlarmış, dolaptan sütü alıyo mutfakta her yere sıktı mutfağın rezil olduğuna mı yanarsın heba olan süte mi, dolaptan çikolata alıyo yarısını yiyo yarısının üstüne basıyo ve daha neler neler , dedim hiç sesini çıkarmıyosun gittiği yerlerde de yapar sen mahçup olursun hayır diyo çocuğum çocukluğunu yaşıyoo istediğini yapsın ne dersin böylesine ulen böyle çocukluk mu olur
bu arada yatak odalarımız birbirine benziyor ,
banyo perdene bayıldım ne güzel cıvıl cıvıl
günaydın kızlarr ,
nasılsınıız keyifler nasıll, pazartesi sendromu var mı? hava deli gibi yağıyor işyerine zor geldim
nems naptın geldi mi misafirlerin ilk gün nasıl geçti
bazı anneler çok gamsız ve herkesin çocuğunu terbiye edişi farklı sanırım , ben küçükken açlıktan ölsem başkasından bişi istemezdim hele çantasına elimi daldırıcam, tabi ufacık çocukta suç yokda annesi öğretmemiş
geçen gün bi arkadaşa gittik akşam oturmaya eşimle 3 yaşında kızı var , kız su içiyo bardağı fırlatıyo yemek yiyo tabağı fırlatıyo öyle bi alışkanlığı varmış o yüzden ona herşeyi plastik tabakta veriyorlarmış, dolaptan sütü alıyo mutfakta her yere sıktı mutfağın rezil olduğuna mı yanarsın heba olan süte mi, dolaptan çikolata alıyo yarısını yiyo yarısının üstüne basıyo ve daha neler neler , dedim hiç sesini çıkarmıyosun gittiği yerlerde de yapar sen mahçup olursun hayır diyo çocuğum çocukluğunu yaşıyoo istediğini yapsın ne dersin böylesine ulen böyle çocukluk mu olur
Günaydın. Kendime gelemedim hala yaa, cok uykum var.
çok soğuk kapalı bir hava var benimde başım ağrıyor
Ah elmarya..
Bir taraftan uykusuzluk,bir taraftan ptesi sendromu, bir taraftan sıkıcı bir gün..koca bi hafta psikolojisi..off off
Acayip vuruyor beni de.
Nemesis banyon da ne cici, cıvıl cıvıl iyi günlerde kullanın
Love çok şaşırdım, ben küçükken biri birşey ikram etse bile almazdım. Anneme verirlerdi ki kızına ver, bizden almıyo diye.
Sovr, anlattığın çocuk çok garip. Öyle bi alışkanlığı nerden gördü de yapıyo ki ? Bence bi doktora göstersinler, çok enteresan.
Nemesis gözün aydınooo okey oynayacak kadar kafa dengiler yani
Aynı durumdayım. Kitap okurken uyuyakalmışım, saat 11,30 falandı, 02,30 da tekrar uyandım5 e kadar falan uyuyamadım, dünyam dönüyor resmen. Sabah ben mi arabayı kullandım araba mı beni bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?