- 9 Ekim 2012
- 6.609
- 1.383
- 173
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #5.121
Geçmiş olsun
Bende daha ayılamadım
Çocukluğunu yaşamak buysa
Bizler ve bi çok kişi çocukluğunu yaşamamış o halde
Benim ablam titizlik hastasıdır. Oğlu da karnında etkilendi mi nedirDaha minnacıkken yürümeyi yeni öğrendiğinde biberonunu götürür mutfak tezgahına bırakırdı. Kumanda vs. nerden aldıysa da aynı şekilde yerine bırakırdı oynadıktan sonra. Herkes şaşırır maşallah filan derdi şu kadarcık çocuk nasıl da biliyo diye.
Demem o ki biraz da önündeki örneklere bağlı, çocuk kopya çeker gördüklerini. O tabak fırlatan kızın annesi Fedon izlettirmeye götürmüyorsa, muhtemelen kendi de öyle tabaktır bilmem nedir fırlatıyordur sağa sola. Ben bunların misafirliğe gittiğini düşünemiyorum. Ev sahibi misafirlik takımlarını çıkaracak, küçük kız fırlatacak annesi de aman canım nolmuş bırakın çocuğum çocukluğunu yaşasın diyecek
daha güzelleri sizlerin olsun canım darısı kendi evime olsun inşallah
valla canım dışardan baksan iyiler hoşlar,kp epey dangıl dungul ama kv kendini anlatır över falan, ama babamda pek sever övünmeyi o yüzden alışkınım
onun dışında ağız arama var tabi benden sonra evlenen arkadaşlarım var bebek var mı onlarda diye soruyo
yani ne biliyim Kader kayınvalidemin anlatmasına bakarsan dört dörtlük kv, kimseye karışmıyo etmiyo,eltim öyle anlatmıyo, gece yattık eşime dedim hangisi cadı çözemedim, Ankaraya gidince anlıcam uzaktayken anlaşılmıyo ki
daha güzelleri sizlerin olsun canım darısı kendi evime olsun inşallah
valla canım dışardan baksan iyiler hoşlar,kp epey dangıl dungul ama kv kendini anlatır över falan, ama babamda pek sever övünmeyi o yüzden alışkınım
onun dışında ağız arama var tabi benden sonra evlenen arkadaşlarım var bebek var mı onlarda diye soruyo
yani ne biliyim Kader kayınvalidemin anlatmasına bakarsan dört dörtlük kv, kimseye karışmıyo etmiyo,eltim öyle anlatmıyo, gece yattık eşime dedim hangisi cadı çözemedim, Ankaraya gidince anlıcam uzaktayken anlaşılmıyo ki
Ya ben ya ben
Minicik Kadercikiniz halılar gelecek diye koltukları da kaldırıp her yanı silmiş süpürmüş, lavaboları domestoslamış, şimdi pert
Ya ben ya ben
Minicik Kadercikiniz halılar gelecek diye koltukları da kaldırıp her yanı silmiş süpürmüş, lavaboları domestoslamış, şimdi pert
Günaydınlar...
Herkese güzel bir hafta diliyorum.
Kafa da bulanmıştır senin o kadar domestostan
iyi geçmiş ne güzel işte nemesis kafa dengi insanlar demekki okey falan , gündüzleri de oğluyla gezerler akşam senden pek bişi beklemezler 2 sohbet edersn olur biter
ben pazartesi sendromu yaşamam hiç benim sendromum cuma günleri olur haftanın yorgunluğu cuma günü üstüme biner geçmek bilmez ve işin garibi cumartesi günleri cin gibi olurum dengesiz ruh halim
Bulandı galiba çıt diyeni paylıyodumŞimdi iyiyim şükür, zararsızım metin olun
ben pazartesi sendromu yaşamam hiç benim sendromum cuma günleri olur haftanın yorgunluğu cuma günü üstüme biner geçmek bilmez ve işin garibi cumartesi günleri cin gibi olurum dengesiz ruh halim
Sen hep zararsızsın zaten hanım hanımcıksın :)
Nemesisin kayınvalidesini merak ediyorum, özet istiyorum nemesis. Geçmişi okuyamadım.
Evet bi Kadesa ( kulakları çınlasın) bi ben zaten, pıtırcıkız
Günaydın ECD naber,
Yemek yemişler okey oynamışlar henüz bu kadar :)
Günaydın ECD naber,
Yemek yemişler okey oynamışlar henüz bu kadar :)
Kadesa niye ui oldu, konusabildin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?