AdAm OLaCaK KıZLaR...

ayy alem yaaa hayır çocuk yaptığında annesi babası iki söylense bi daha yapmıycak muhtemelen ama kimse bişi demeyince normal görüyor galiba çocuk , benim eve de geldiler normalde kimsede kızına sahip çıkmaz kızı heryeri dağıtır falan bende hep peşinde dolandı taaaki gider ayak yatak odamın halısının köşesine bikaç damla işedi bişi demedim ama saatlerce halıyı sildim gecenin bi yarısı , yahu çocuğun yeni öğreniyosa tuvalet eğitimini misafirliğe gittiğinde bari altını bağla güya yeni nesil anne işte

Şuan misafir gibiler ya anlaşılmaz nemiş, neyse sen hep iyi gör içlerini bilmemek daha iyi.

iyi geçmiş ne güzel işte nemesis kafa dengi insanlar demekki okey falan , gündüzleri de oğluyla gezerler akşam senden pek bişi beklemezler 2 sohbet edersn olur biter

ben pazartesi sendromu yaşamam hiç benim sendromum cuma günleri olur haftanın yorgunluğu cuma günü üstüme biner geçmek bilmez ve işin garibi cumartesi günleri cin gibi olurum dengesiz ruh halim

Bence ne duyarsan duy, ikisine de inanma. Kendin gözlemle, sana iyi mi sende iyi olursun sana kötü mü sende kötü olursun. Yok eltine onu yapmış bunu yapmış, bunla ilgilenme bile. Belki de eltinde hak etmiştir. Ben kendi ilişkilerim hariç kimsenin ilişkisine bakıp şekillenmem açıkçası.

Görümcemin sevgilisinin ailesi tanışmaya geldi, bizde o gün tatlden dönüyorduk hava alanında direk kaynanamlara geçtik. Bizi de çağırdıkları için. Hepsini ilk kez görüyorum ben, kaynana başladı ben şöyleyim böyleyim karışmam, etmem. Büyük gelini şaşkınlıkla bakıyodu, sen mi karışmazsın gibi

Dedim şimdi tabi karışmazsınız zaman gösterecek artık Normalde konuşmam öyle bi ortamda da biri kendini övünce bana geliyolar, bi de sanki dk 1 gol 1 karışmam diyosa karışıyodur gibime geldi.

Elti de hep görümceme anlatıyomuş şöyleler böyleler, görümceme de aynısını dedim. Ne yaşamışlar sen bilemezsin, boşver sen sadece kendi ilişkilerine bak. Haklısın zaten onlar çok yüz göz olmuş dedi.

Ya ben ya ben
Minicik Kadercikiniz halılar gelecek diye koltukları da kaldırıp her yanı silmiş süpürmüş, lavaboları domestoslamış, şimdi pert

benim de her pazar temizlik günüm ama ne yalan söylim düz azcık savsakladım hiç temizlik yapasım yoktu ama görünen yerler parlıyor

Ya ben ya ben
Minicik Kadercikiniz halılar gelecek diye koltukları da kaldırıp her yanı silmiş süpürmüş, lavaboları domestoslamış, şimdi pert

Kafa da bulanmıştır senin o kadar domestostan

sovr nasılsın canım ?
ay aklıma gelmişken söylemeden geçemicem, sende böyle dimdik çakı gibi kızsın doğrularından şaşmayan, eyvallahı olmayanlardan
Bu topickin kızlarının hamuru böyle galiba :)

ben pazartesi sendromu yaşamam hiç benim sendromum cuma günleri olur haftanın yorgunluğu cuma günü üstüme biner geçmek bilmez ve işin garibi cumartesi günleri cin gibi olurum dengesiz ruh halim

Benim Pazartesi sendromum işten dolayı değil ki, genel de uykusuzluktan
Pazar günleri geç kalkıyorum, sonracıma temizliktir, dışarıya çıkmadır vs. Akşam da uykum gelmiyo geç uyandığımdan.
Sonra da uykumu alamıyorum Pazartesiye pert bi şekilde geliyorum, beni gören gülüyo

Nemesisin kayınvalidesini merak ediyorum, özet istiyorum nemesis. Geçmişi okuyamadım.

gelmişler demek.iyi geçmiştir.niye kötü geçsin diyeceğim aksiyonsuz da geçmez ki hayat.ne yapsak ki

KV nin yemeklerine ilaveten tuz koymak olabilir.ağzının tadı kaçsın.sonra tekrar tekrar gelmesin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…