AdAm OLaCaK KıZLaR...

gelmişler demek.iyi geçmiştir.niye kötü geçsin diyeceğim aksiyonsuz da geçmez ki hayat.ne yapsak ki

KV nin yemeklerine ilaveten tuz koymak olabilir.ağzının tadı kaçsın.sonra tekrar tekrar gelmesin diye

Tehlike canları :) Ya tansiyonu fırlarsa Acil cok renkli olabilir.

Yok benim tek iletişim yerim burası olduğundan konuşamadım
Ama kafa dinleyecekmiş diye duydum, umaırm dinledikten sonra gelir

İnşallah canım, özledim onu

vay kimsenin evinde pc yokken ben çocuklarıma aldım şunu yaptım bunu yaptım ben tabi off poff modunda, vay kardeşim kredi çekmiş eşya almış bi dolu borcu var eşya niye alıyo vs, içimden diyorum tabi ee hani karışmıyodun

Nemesisin kayınvalidesini merak ediyorum, özet istiyorum nemesis. Geçmişi okuyamadım.

daha bi numara yok canım dün sabah geldiler öğlen yemek yedik arada sohbet muhabbet ben kek kurabiye falan yapmıştım çayla yeriz diye onlardan ikram ettim, akşamda dışarı götürdük yemeğe, eve gelincede okey oynadık herkes yorgundu uyuduk, bugünde ben işteyim eşim 1 hafta izin aldı o gezer ailesiyle, yani uzak olunca misafir gibi geliyolar gidiyolar anlayamıyosun sorsan çok iyiler hoşlar, evleneli nerdeyse 1 sene olucak ama çözemedik ben, Ankaraya gidince bakıcam herkesin tavrına, onun dışında sağolsun bi dolu sarma getirmiş 3 poşete böldüm, yığınla mantı, içli köfte,bana renk renk bere örmüş patik getirmiş

ahahahaha özete gel :)

yerim seni

bu kız hayatın anlamını çözmüş sezar gibi geldim gördüm yendim
özlü özet

gelmişler demek.iyi geçmiştir.niye kötü geçsin diyeceğim aksiyonsuz da geçmez ki hayat.ne yapsak ki

KV nin yemeklerine ilaveten tuz koymak olabilir.ağzının tadı kaçsın.sonra tekrar tekrar gelmesin diye

Sebatiye abla çok fenasın
Ama ilk kez geleiyo kayınvalide ve bi zararı yok, neden böyle yapılsın ki ? Sıfatından ötürü mü sırf

iyiyim cnm sen nasılsın , sağolasın hayat şartları etraftan duyduklarımız böyle yaptı sanırım bizi,aman değişmeyelim :)

Bence de Özlü özet

Yaaa hic sevmem kendini öven insanları, ağzına terliğin tersiyle vurasım geliyo

Günaydın kızlaar
Güneşli günlerden sonra gri bir pazartesi.
Oğlanı babanın eline verdim gönderdim
Nemesisi bu hafta su gibi akar gider inşallah

Sebatiye eskiden kalmasını istemediğin kişilerin ayakkabılarına tuz serpermişsin çaktırmadan
Çok duramaz giderler miş.
Hiç denemedim ama bak aklıma geldi şimdi bir denemek lazım.

yok sebatiye abla sık sık gelinebilecek bi yer değil burası, onların bileti 39 tl'den aldık gene vergisiyle birlikte 300 liraya yakın tuttu, her seferinde biz veremeyiz onlarında kendine göre borcu harcı var, ben zaten çocuğum olursa ücretsiz izin alıcam tek maaş kalıcaz, bonkör olamam o kadarda
bir diğer dedikodu, eltim hırsızlık olayından sonra bunu bahane yapıp kv ile aynı sokakta oturmaktan yırtarım diyodu,ama olmamış, ev sahibini ikna etmiş kv, demir yapılmış camlara kapılara falan,eyvah dedim köpürmüştür gene eltim

Nemesis banyon kaçıncı sayfada ben de bakayım… dekorasyon işini çok seviyorum ben de her kadın gibi..

Herşeyin yolunda gitmesine sevindim nemesis.

Ellerine sağlık afiyetle yiyin mantıları dolmaları. :)

maşallah bu arada okey vs kafası kaldırıyor daha doğrusu basıyor o kadar aktif yani seninkiler.

aynı sokak haa ben de eltimin KV ile yanı sokakta yaşadıgını görmeyi çok istiyorum.Allah nasip etsin inşaallah bu kadar küçük bir şeyi

Son düzenleme:

Tüh be yine olmamış

ben hissettim bir potansiyel ki konuşuyorum di mi yani

Valla bravo
Nemesis diplerinde hissetmemiş, sen kaç km öteden anladın

ben hissettim bir potansiyel ki konuşuyorum di mi yani

önyargılı olmak istemiyorum ama potansiyel olduğu aşikar, anlatışı kimseye karışmam etmem vs şeklinde ama ne hikmetse küçük kardeşi bu huy yüzünden kendisiyle küs, laf aralarındada şunu şöyle yapın bunu böyle yapın ben 30 senelik evliyim şöyle yaptım böyle yaptım çalışıyodum ama salatam bile hazır olurdu bla bla bla, yani doğrusu bu ben böyle yaptım sende böyle yap der gibi, eşim kelime aralarını okumaz tabi,entrikaya bizim kafamız basıyo, paranızı şöyle yapın böyle değerlendirin çalışmam iyi yaa evde olsam sıkılırdım

maşallah bu arada okey vs kafası kaldırıyor daha doğrusu basıyor o kadar aktif yani seninkiler.

Evet bende böyle demek istemiştim 'ooo' derken

Biz gençleri çağırmıştık bize, görümcem ve kuzenleri filan
Kayınvalidem ve eşimin teyzesi de geldi
Teyze biraz daha genç, o da okeye katıldı
Kayınvalidem bilmiyormuş öğretelim dedim, görümcemle eşim güldüler ( akşama kadar anlatsan yine olmaz dediler )

Sıkıldı ofladı pofladı , ben içeriye gidiyorum uzanırım biraz belki dedi gitti ( biz bahçedeydik hepimiz )
Eee biz gençleri çağırmıştık zaten hem geliyo hem sıkılıyo, sende yaşıtlarınla takıl o zaman dimi
İnsnalar bi alem

Benim annem de oynamaz ama anlatsam anlar, sadece gerek duymaz boşver çocuğum ben onu oynayana kadar kaç lif yaparım der Biz oynarız, o da yanımızda oturur lif yapar, oflamaz puflamaz yani yaşının olgunluğundadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…