- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.947
- 248
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #5.141
gelmişler demek.iyi geçmiştir.niye kötü geçsin diyeceğim aksiyonsuz da geçmez ki hayat.ne yapsak ki
KV nin yemeklerine ilaveten tuz koymak olabilir.ağzının tadı kaçsın.sonra tekrar tekrar gelmesin diye
Yok benim tek iletişim yerim burası olduğundan konuşamadım
Ama kafa dinleyecekmiş diye duydum, umaırm dinledikten sonra gelir
Bence ne duyarsan duy, ikisine de inanma. Kendin gözlemle, sana iyi mi sende iyi olursun sana kötü mü sende kötü olursun. Yok eltine onu yapmış bunu yapmış, bunla ilgilenme bile. Belki de eltinde hak etmiştir. Ben kendi ilişkilerim hariç kimsenin ilişkisine bakıp şekillenmem açıkçası.
Görümcemin sevgilisinin ailesi tanışmaya geldi, bizde o gün tatlden dönüyorduk hava alanında direk kaynanamlara geçtik. Bizi de çağırdıkları için. Hepsini ilk kez görüyorum ben, kaynana başladı ben şöyleyim böyleyim karışmam, etmem. Büyük gelini şaşkınlıkla bakıyodu, sen mi karışmazsın gibi
Dedim şimdi tabi karışmazsınızzaman gösterecek artık Normalde konuşmam öyle bi ortamda da biri kendini övünce bana geliyolar, bi de sanki dk 1 gol 1 karışmam diyosa karışıyodur gibime geldi.
Elti de hep görümceme anlatıyomuş şöyleler böyleler, görümceme de aynısını dedim. Ne yaşamışlar sen bilemezsin, boşver sen sadece kendi ilişkilerine bak. Haklısın zaten onlar çok yüz göz olmuş dedi.
Nemesisin kayınvalidesini merak ediyorum, özet istiyorum nemesis. Geçmişi okuyamadım.
ahahahaha özete gel :)
yerim seni
gelmişler demek.iyi geçmiştir.niye kötü geçsin diyeceğim aksiyonsuz da geçmez ki hayat.ne yapsak ki
KV nin yemeklerine ilaveten tuz koymak olabilir.ağzının tadı kaçsın.sonra tekrar tekrar gelmesin diye
sovr nasılsın canım ?
ay aklıma gelmişken söylemeden geçemicem, sende böyle dimdik çakı gibi kızsın doğrularından şaşmayan, eyvallahı olmayanlardan
Bu topickin kızlarının hamuru böyle galiba :)
vay kimsenin evinde pc yokken ben çocuklarıma aldım şunu yaptım bunu yaptım ben tabi off poff modunda, vay kardeşim kredi çekmiş eşya almış bi dolu borcu var eşya niye alıyo vs, içimden diyorum tabi ee hani karışmıyodun
vay kimsenin evinde pc yokken ben çocuklarıma aldım şunu yaptım bunu yaptım ben tabi off poff modunda, vay kardeşim kredi çekmiş eşya almış bi dolu borcu var eşya niye alıyo vs, içimden diyorum tabi ee hani karışmıyodun
daha bi numara yok canım dün sabah geldiler öğlen yemek yedik arada sohbet muhabbet ben kek kurabiye falan yapmıştım çayla yeriz diye onlardan ikram ettim, akşamda dışarı götürdük yemeğe, eve gelincede okey oynadık herkes yorgundu uyuduk, bugünde ben işteyim eşim 1 hafta izin aldı o gezer ailesiyle, yani uzak olunca misafir gibi geliyolar gidiyolar anlayamıyosun sorsan çok iyiler hoşlar, evleneli nerdeyse 1 sene olucak ama çözemedik ben, Ankaraya gidince bakıcam herkesin tavrına, onun dışında sağolsun bi dolu sarma getirmiş 3 poşete böldüm, yığınla mantı, içli köfte,bana renk renk bere örmüş patik getirmiş
bu kız hayatın anlamını çözmüş sezar gibi geldim gördüm yendim
özlü özet
Bence deÖzlü özet
Yaaa hic sevmem kendini öven insanları, ağzına terliğin tersiyle vurasım geliyo
Sebatiye abla çok fenasın
Ama ilk kez geleiyo kayınvalide ve bi zararı yok, neden böyle yapılsın ki ? Sıfatından ötürü mü sırf
daha bi numara yok canım dün sabah geldiler öğlen yemek yedik arada sohbet muhabbet ben kek kurabiye falan yapmıştım çayla yeriz diye onlardan ikram ettim, akşamda dışarı götürdük yemeğe, eve gelincede okey oynadık herkes yorgundu uyuduk, bugünde ben işteyim eşim 1 hafta izin aldı o gezer ailesiyle, yani uzak olunca misafir gibi geliyolar gidiyolar anlayamıyosun sorsan çok iyiler hoşlar, evleneli nerdeyse 1 sene olucak ama çözemedik ben, Ankaraya gidince bakıcam herkesin tavrına, onun dışında sağolsun bi dolu sarma getirmiş 3 poşete böldüm, yığınla mantı, içli köfte,bana renk renk bere örmüş patik getirmiş
bu kız hayatın anlamını çözmüş sezar gibi geldim gördüm yendim
özlü özet
Herşeyin yolunda gitmesine sevindim nemesis.
Ellerine sağlık afiyetle yiyin mantıları dolmaları. :)
Nemesis banyon kaçıncı sayfada ben de bakayım dekorasyon işini çok seviyorum ben de her kadın gibi..
maşallah bu arada okey vs kafası kaldırıyor daha doğrusu basıyor o kadar aktif yani seninkiler.
yok sebatiye abla sık sık gelinebilecek bi yer değil burası, onların bileti 39 tl'den aldık gene vergisiyle birlikte 300 liraya yakın tuttu, her seferinde biz veremeyiz onlarında kendine göre borcu harcı var, ben zaten çocuğum olursa ücretsiz izin alıcam tek maaş kalıcaz, bonkör olamam o kadarda
bir diğer dedikodu, eltim hırsızlık olayından sonra bunu bahane yapıp kv ile aynı sokakta oturmaktan yırtarım diyodu,ama olmamış, ev sahibini ikna etmiş kv, demir yapılmış camlara kapılara falan,eyvah dedim köpürmüştür gene eltim
bir diğer dedikodu, eltim hırsızlık olayından sonra bunu bahane yapıp kv ile aynı sokakta oturmaktan yırtarım diyodu,ama olmamış, ev sahibini ikna etmiş kv, demir yapılmış camlara kapılara falan,eyvah dedim köpürmüştür gene eltim
ben hissettim bir potansiyel ki konuşuyorum di mi yani
ben hissettim bir potansiyel ki konuşuyorum di mi yani
maşallah bu arada okey vs kafası kaldırıyor daha doğrusu basıyor o kadar aktif yani seninkiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?