AdAm OLaCaK KıZLaR...

orasını bilmem ama öyle hissediyorum.bir ömür boyu bile olabilir :87:

Kurumda gereksiz bir gerginlik var, herkes birbirine surat asıyo, neyin var diyorum hiiç diyip gidiyo, ben de mi bi sıkıntı var acaba, sabah sabah boynuma ağrı girdi.

Oyy oyyy uzar gider bu kıyas o halde

ahahaha psikolojik mi tuzak mı bu bee

Onlar öyle , ablaları ablamla, kız kardeşleri benle bi rekabet içindeler.
Biz oralı değiliz Allah'tan yoksa aile cinayeti çıkabilirdi

Bence öyle ama sevgili yöneticilere göre ruhsal rahatlatma, bence beni hepten çökertmek için yaptılar da yemedim

senin bu aile ile ilgili hiç bir sorunun olmayacak nemesis.

sen eşinle ve evinle meşgul olacaksın.kafanı o insanlar hiç meşgul etmeyecek.ancak biraz para biriktirmeye bak.bir araban olsun çocuktan önce.

oyyy ablam benim, ağzından bal damlıyo,sezgilerine güveniyorum, kendi aklımada az biraz güveniyorum, eşime de güveniyorum yaa ne diyim Allah ağız tadı versin, arabada aklımızda, burda bu kadar sıkıntı çekiyoruz azda sefa sürelim demi

Olabilir de olmayabilir de ama ben bu 3.gözdür, 6.histir, faldır durumlarına inanmam
Yaşayalım görelim derim

Hiç bir sıkıntı sonsuza kadar sürmez
Hayat gerçekten inişli çıkışlı.
Yaşayıp görmek, duruma göre pozisyon almak her zaman daha mantıklı.

Son düzenleme:
Bana da hislerini söyle

Senden bi nane olmaz elmayra nato kafa nato mermer de

emayra canım senin hakkında hiç bir şey bilmeden sallıyorum.sen bazı şeylere canını boşuna sıkıyorsun ortada öyle can sıkacak bir durum yok ve de olmayacak.hiç bir konuda acele etme.hayata biraz teslim olman yeterli olacak.

Biraz önce biri aradı, genel müdür :)

-Günaydınnn genel müdürümüz x x müsaitse başkanınızla görüşmek istiyor.
Ben; bugün mü :)

Kız patlattı kahkahayı ahahahha yok yarın soruya bak ya

Aynen öyle :) dertsiz basıma dert almayı severim saol balım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…