- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.947
- 248
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #5.161
Günaydın kızlaar
Güneşli günlerden sonra gri bir pazartesi.
Oğlanı babanın eline verdim gönderdim
Nemesisi bu hafta su gibi akar gider inşallah
Sebatiye eskiden kalmasını istemediğin kişilerin ayakkabılarına tuz serpermişsin çaktırmadan
Çok duramaz giderler miş.
Hiç denemedim ama bak aklıma geldi şimdi bir denemek lazım.
yok sebatiye abla sık sık gelinebilecek bi yer değil burası, onların bileti 39 tl'den aldık gene vergisiyle birlikte 300 liraya yakın tuttu, her seferinde biz veremeyiz onlarında kendine göre borcu harcı var, ben zaten çocuğum olursa ücretsiz izin alıcam tek maaş kalıcaz, bonkör olamam o kadarda
bir diğer dedikodu, eltim hırsızlık olayından sonra bunu bahane yapıp kv ile aynı sokakta oturmaktan yırtarım diyodu,ama olmamış, ev sahibini ikna etmiş kv, demir yapılmış camlara kapılara falan,eyvah dedim köpürmüştür gene eltim
Elmayra benim görümceye saniyede 100 terlik darbesi atardın herhalde.
Bu konuda üstüne yoktur.
Ben var ya ben bla bla bla bla
ben hala kırılıyorum uykusuzluktan ya.
Tüh be yine olmamış
Valla bravo
Nemesis diplerinde hissetmemiş, sen kaç km öteden anladın
öyle dedin yaa şimdi bir arkadaş konu açmıştı.nişanlısıyla sorunları vardı.konuyu okudum ama nasıl daraldım ruhum daraldı.kıza mesaj attım.sen çok ince hassas birine benziyorsun bu ayrılma işini beceremeyeceksin....vs. vs. şunu şunu yap vs. vs. ve bu adamdan bir an önce kurtul dedim.günlerce gel git.olay rüyalarıma kadar girdi.son olayları sizlerde okumuşsunuzdur.açıkcası ben bile bu kadarını beklemiyordum.
aynı sokak haa ben de eltimin KV ile yanı sokakta yaşadıgını görmeyi çok istiyorum.Allah nasip etsin inşaallah bu kadar küçük bir şeyi
İğneli epilasyon gibi tak tak indirirdimhic tahammülüm yok. Bir de bunun adına pazarlama tekniği diyolar
öyle dedin yaa şimdi bir arkadaş konu açmıştı.nişanlısıyla sorunları vardı.konuyu okudum ama nasıl daraldım ruhum daraldı.kıza mesaj attım.sen çok ince hassas birine benziyorsun bu ayrılma işini beceremeyeceksin....vs. vs. şunu şunu yap vs. vs. ve bu adamdan bir an önce kurtul dedim.günlerce gel git.olay rüyalarıma kadar girdi.son olayları sizlerde okumuşsunuzdur.açıkcası ben bile bu kadarını beklemiyordum.
sebatiye abla benim hakkımda ne hissediyosun
Benim amcamın eşi ve çocukları öyle. Hep kendilerini ve birbirlerini överler
Sen olsan terlik bile yetiştiremezsin yani, bir anne ve 4 çocuk. Çocuk dediğimde büyüğü 39 - küçüğü 23 yani sen düşün. Can çıkmayınca huy çıkmıyor yengem de 60 yaşında.
Hepsi birbirinden mükemmeller, en mükemmel anne o, en mükemmel evlatcıklar da onun yavruları, en güzel kıyafet onların vs.bayramda silah zoruyla gidiyorum bi, o kadar. Büyük amcam olduğu için sadece
Yavru köpeği öldüren psikopattan bahsediyorsun di mi
Böyle bir şey kimsenin aklına gelmez.
Ama bezı insanlarda bende hissederim yada belki ufak bir detayda.
Tecrübe
Bilmem o kadar çok nişanlı var ki, hem ben bdv yi bıraktım Fransızım o tarafa
Sen yapman gerekeni yapıyorsun da off benim ruhumu daraltıyorlar. O onu almış o onu satmış sadece onların aldığı mükemmelmiş, onların doğurdukları cocuklar tuvalete altın mıcıyorlarmış
Bozmadın mı yeminini halen dahaa
23 yaşındaki kızı çok şımarık, aynı dönem evlendik. Evlendikten sonra da mızmızlıklarına devam etti. Bir de sürekli bir kıyas halindeler.
Bayramda mecburen bir araya geldik. Dediler ki evlendikten sonra X kilo almış, Kader almamış aynı. Kızı küstü bi ayıldı bayıldı yine, annesi de dedi ki benim kızıma yakışıyo kilo, Kader alsa ona da yakışırYani her ne olursa olsun övünmeyi başarıyolar
23 yaşındaki kızı çok şımarık, aynı dönem evlendik. Evlendikten sonra da mızmızlıklarına devam etti. Bir de sürekli bir kıyas halindeler.
Bayramda mecburen bir araya geldik. Dediler ki evlendikten sonra X kilo almış, Kader almamış aynı. Kızı küstü bi ayıldı bayıldı yine, annesi de dedi ki benim kızıma yakışıyo kilo, Kader alsa ona da yakışırYani her ne olursa olsun övünmeyi başarıyolar
Yeminimi bozdurmayın bana ülen ( Cüneyt abi )
Bozmadım , 30 puan silindi sanıyordum ya
Mune'ye teşekür mesajı attım, feryadımı duydunuz sonunda gibisinden
Meğersem silinmemiş, süresi dolanlar profilden gizleniyormuş, ğyeler ruhsal olarak kendini daha iyi hissetsin diyeymiş, puan sabitmiş yani.
Bende ruhsal olarak iyi filan hissetmedim hatta sormasam 30 a düştüm sanacaktım, teşekkürümü geri alıyorumdedim
Kadercik te hani bana hani bana demiş
sen biraz üzüleceksin bee kadercim.
biraz iş biraz aile seni üzecek
Ooo bu muhabbet menapoza kadar gider.
Kendince senle rekabete mi girdi acaba.
Aaa bidakka ya puanlar silinmiyor gizleniyor mu.
Yani farkında olmadan gümleyebiliriz.
Hımmm bunu öğrendiğim iyi oldu.
sen biraz üzüleceksin bee kadercim.
biraz iş biraz aile seni üzecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?