AdAm OLaCaK KıZLaR...

Günaydın cnm hoşgeldinnn

kvnin fendi eltiyi yendi tam kk ağzı oldu valla

Elmayra benim görümceye saniyede 100 terlik darbesi atardın herhalde.
Bu konuda üstüne yoktur.
Ben var ya ben bla bla bla bla

İğneli epilasyon gibi tak tak indirirdim hic tahammülüm yok. Bir de bunun adına pazarlama tekniği diyolar

ben hala kırılıyorum uykusuzluktan ya.

Ben de tek gözle bakıyorum ekrana

Tüh be yine olmamış

Valla bravo
Nemesis diplerinde hissetmemiş, sen kaç km öteden anladın

öyle dedin yaa şimdi bir arkadaş konu açmıştı.nişanlısıyla sorunları vardı.konuyu okudum ama nasıl daraldım ruhum daraldı.kıza mesaj attım.sen çok ince hassas birine benziyorsun bu ayrılma işini beceremeyeceksin....vs. vs. şunu şunu yap vs. vs. ve bu adamdan bir an önce kurtul dedim.günlerce gel git.olay rüyalarıma kadar girdi.son olayları sizlerde okumuşsunuzdur.açıkcası ben bile bu kadarını beklemiyordum.

wowwwww seni tehlikeli buluyorum bennnn :)

Bu arada yds nasıl gecti

İğneli epilasyon gibi tak tak indirirdim hic tahammülüm yok. Bir de bunun adına pazarlama tekniği diyolar

Benim amcamın eşi ve çocukları öyle. Hep kendilerini ve birbirlerini överler
Sen olsan terlik bile yetiştiremezsin yani, bir anne ve 4 çocuk. Çocuk dediğimde büyüğü 39 - küçüğü 23 yani sen düşün. Can çıkmayınca huy çıkmıyor yengem de 60 yaşında.

Hepsi birbirinden mükemmeller, en mükemmel anne o, en mükemmel evlatcıklar da onun yavruları, en güzel kıyafet onların vs. bayramda silah zoruyla gidiyorum bi, o kadar. Büyük amcam olduğu için sadece

Yavru köpeği öldüren psikopattan bahsediyorsun di mi
Böyle bir şey kimsenin aklına gelmez.
Ama bezı insanlarda bende hissederim yada belki ufak bir detayda.
Tecrübe

Bilmem o kadar çok nişanlı var ki, hem ben bdv yi bıraktım Fransızım o tarafa

sebatiye abla benim hakkımda ne hissediyosun

Sen yapman gerekeni yapıyorsun da off benim ruhumu daraltıyorlar. O onu almış o onu satmış sadece onların aldığı mükemmelmiş, onların doğurdukları cocuklar tuvalete altın mıcıyorlarmış

Yavru köpeği öldüren psikopattan bahsediyorsun di mi
Böyle bir şey kimsenin aklına gelmez.
Ama bezı insanlarda bende hissederim yada belki ufak bir detayda.
Tecrübe

vahset o yaa.

Sen yapman gerekeni yapıyorsun da off benim ruhumu daraltıyorlar. O onu almış o onu satmış sadece onların aldığı mükemmelmiş, onların doğurdukları cocuklar tuvalete altın mıcıyorlarmış

23 yaşındaki kızı çok şımarık, aynı dönem evlendik. Evlendikten sonra da mızmızlıklarına devam etti. Bir de sürekli bir kıyas halindeler.

Bayramda mecburen bir araya geldik. Dediler ki evlendikten sonra X kilo almış, Kader almamış aynı. Kızı küstü bi ayıldı bayıldı yine, annesi de dedi ki benim kızıma yakışıyo kilo, Kader alsa ona da yakışır Yani her ne olursa olsun övünmeyi başarıyolar

Bozmadın mı yeminini halen dahaa

Yeminimi bozdurmayın bana ülen ( Cüneyt abi )
Bozmadım , 30 puan silindi sanıyordum ya
Mune'ye teşekür mesajı attım, feryadımı duydunuz sonunda gibisinden
Meğersem silinmemiş, süresi dolanlar profilden gizleniyormuş, ğyeler ruhsal olarak kendini daha iyi hissetsin diyeymiş, puan sabitmiş yani.

Bende ruhsal olarak iyi filan hissetmedim hatta sormasam 30 a düştüm sanacaktım, teşekkürümü geri alıyorum dedim

Ooo bu muhabbet menapoza kadar gider.
Kendince senle rekabete mi girdi acaba.

Aaa bidakka ya puanlar silinmiyor gizleniyor mu.
Yani farkında olmadan gümleyebiliriz.
Hımmm bunu öğrendiğim iyi oldu.

Oyy oyyy uzar gider bu kıyas o halde

ahahaha psikolojik mi tuzak mı bu bee

Ooo bu muhabbet menapoza kadar gider.
Kendince senle rekabete mi girdi acaba.

Bilmem, ayda yılda bir görüyorum şahsen ama değişik insanlar vesselam
Beni sevmezler nedense, bende onları sevmem zaten kalp kalbe karşı

Aaa bidakka ya puanlar silinmiyor gizleniyor mu.
Yani farkında olmadan gümleyebiliriz.
Hımmm bunu öğrendiğim iyi oldu.

Sormasam bende bilmiyordum, verilmiş sadakamız varmış

sen biraz üzüleceksin bee kadercim.

biraz iş biraz aile seni üzecek

3 vakte kadar mı o vakitleri yeterince yaşadığımı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…