AdAm OLaCaK KıZLaR...

evet yıllarca birlikte olup evlenince mmutsuz olan çok tanıdığım var bikaçın sahit olduğum sıkıntı aslında evlenince düzelir umudyla çoğu sıkıntıyı görmezden gelmek ama bi bakıyolar evlenince daha da sarpa sarıyor veyahur önceden katlanılabilir gelen durum evlenince daha göze batıyor sürekli yanyanasın çünkü , işin özü aslında evlenmiş olmak için evlenmemek gerek , arada evliliği ayakta tutan aşk sevgiden daha önemli değerler var onlar yoksa bi zaman sonra sevgi de tükenmeye mahkum oluyor

hayır elbette değil.. bazen görünen köy klavuz istemiyor ama bazen de kavun gibi koklayıp tespit edemiyorsun. o yüzden ben diyorum ki aşkın bile bir mantığı vardır. hayatımda %60 mantık + %40 aşk yakalarsam ne ala... zaten mantığın doğru istikametteyse doğru insanı yakalaybiliyorsun. aslında aynı noktada birleşiyoruz seninle. ben istisnalardan bahsettim..

Evet canım tamda böyle durum bencede.

evet canım benim de çok yakından tanıdığım biri var kadın bir hastalık geçirdi de yatağa bağlandı. eşi attı sokağa resmen.. insanın mayası çok önemli gerçekten. o an düşünemiyorlar sanırım onun yerinde kendi olsaydı ne olurdu diye...
evlendikten sonra düzelir mi olayı tam bir muamma zaten. insan 7 sinde neyse 70 inde de odur..

Evet canım tamda böyle durum bencede.

evet arkadaşlar sıkıntılarını anlatıyor ve zamanla alışmışlar o durum sıkkıntı olmamış gözlerinde diyorum ki ben mi problemliyim acaba onların sıkıntısının yanında çok basit kalıcak soruınları kafama takıp adamı mı bunaltıyorum acaba yok diyorum sonra herkesin derdi kendine büyük herkesin genişliği kendini kimisinin kaldıramadığı durum kimine basit geliyor işte ,

aslında benim tepkim ileride olabilecek durumlara karşı olmadan tepkimi vermek

Bence zaten sırılsıklam aşık olan evlenmesin, aşk kimisini kör edebiliyo
Sevgiye dönüşünce şöyle bir de mantık süzgecinden geçirsinler ondan sonra evlilik yoluna girsinler :123:

Ben eşime de diyorum, ben kimsenin aşkından ölen biten bi tip olmadım.
Bana ters geliyorsa sevgim varsa bile silebilirim.

Yav İpek biz tee geçmiş bir zamanda aynı fikirdeyken ,yine farklı düşünüyormuş gibi olmuştuk.
Aynı fikirdeyim senle hem de tamamen
İşte verdiğim örnek gözünü karartan teyzemin koca bir hayatı mahfetmesi.
Bile bile, göre göre.

Son düzenleme:

Bu biraz yapı Sovr
Bende senin gibiyim ama
Kimi arkadaşım da tam tersi beni kıskansın, sıksın, 40 kere arasın modunda..

Bana bay gelir, ikinciye aransam kızarım.
Çocuk muyum ben canım, gittiğim yerden ne zaman döneceğimi de bilirim derim
Sıkıntıya hiç gelemem, beni özgür bırak canımı ye ama en ufak bi esaret hissettiğimde hiç çekilmem

babam bana evlenirken demişti "bu senin idolün mü?" diye. eğer evlendikten sonra değiştiririm bazı huylarını beğenmediğin şeyleri diyorsan kendini kandırıyorsun. insan 7 sinde neyse 70 inde de odur.
geçen bir roportaj okudum. Şu benim Ayşe Arman yapmış da nasıl bir sağ duyu. eroinman çift hamile kız..
hala kullanıyorlar... ve kadın diyor ki: ayakta durabilecek kadar aldım geldim buraya yoksa sizinle konuşamazdım böyle. Ayşe Arman diyor ki: bebeğin otomatikman bağımlı doğacağını biliyorsun değil mi? kadın diyor ki : evet bırakacağız en kısa zamanda..
yani balık baştan kopmuşş.. taaa en başından hayata yanlış başlamışlar... konu dağıldı ama paylaşmak istedim şimidi doğacak çocuğun ne suçu var. al kadını vur kocasına.

Nakliyeci Elmayra iş başında
Elmayra Mune şimdi yok, akşam geliyomuş sanırım
Akşamları göster bu hızlı gonzales performansını şimdi gel iki lafın belini kıralım

aşk tartışmasız çok güzel bir şey. böyle insanın ayaklarını yerden kesen.. gün boyu şapşal bir gülümseme veren bir durum. bir gözünün telde bir gözünün saatte olduğu bir durum. ama mantık çok daha önemli kesinlikle..
biz öğrenciyken mimarlıkta okuyan bir arkadaşımız vardı. bir dersin başlangıcında hoca demiş ki: aşkın resmini çizin.
siz olsanız ne çizerdiniz?

Bilmem
Senin dediğini çizerdim herhalde tel ve saat durumu

aynen bana da bay gelir , hele hesap sorulmasından nefret ederim , zaten ben haber veririm gidiceğim bir yeri ayrıyetten hesap sorulmasından nefret ederim , hem maddi açıdan hem de gezme açısından sonuçta herkesin bi düzeni vardır kalkıp bende gecenin bi yarısı gezmeye gitmem her evin kendine göre bi düzeni vardır koskoca insanım napıcamı bilirim elbet

Yok bunlar öyle böyle değil
Haberli geliyolar zaten, mesela bendeyiz. 3 kız arkadaşımla beraber. Eşim de rahat edin diye dışarı çıktı, annesine gider genelde.

Zırt pırt sevgilisi arıyo
Nasıl gidiyo
Kim kim var
İsim saymalardan filan anlıyoruz tabi
Hatta dayanamadım söyledim ben bu kadar aranmaya gelemem, kızarım
Kim olabilir ki, söylemedin mi zaten bana geldiğinizi
'Ama kıskanıyo, ama seviyo'
Demek bizi ( üçümüzü ) sevmiyolar

Bana bay gelir dedim
Ona da aranmazsa bay gelirmiş

geçen eşimle bi kafeye gittik oturduk birer çay içelim dedim , karşı masamızda bi karı koca yanlarında da 3 yaşlarında bi oğlan çocuğu ,kendilerine bira almışlar çocuğa da patates kızartması ve kola , içimden dedim ki ay çocuğa o patatesle kolayı yedirtecekler yazık çocuk şimdiden alışıyor böyle şeylere derken , çocuk aldı babasının birasını su içer gibi lıkır lıkır içiyor hiç yüzü de buruşmadı demek çocuk alışkın , böyle şeyeri çocuğa normal gösteriyorlar 3 yaşında böyle olan çocuğu büyüyünce ne keser ki yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…