AdAm OLaCaK KıZLaR...

bana da eşim yaptı bi kaç kere o dediğini 3. aramada bay geldi artık eve adam attık dedim oturuyoz bi da aramadı

hoşbulduk

yok bulursam diyorum eşim veya sevgilim olursa gene aynı görüşürüm

Anladım , iyi edersin

bana da eşim yaptı bi kaç kere o dediğini 3. aramada bay geldi artık eve adam attık dedim oturuyoz bi da aramadı

Biz birbirimizi aramayız, nerde olduğumuzu biliriz zaten
Haberleşmek adına kaç ta çıkarsın vs. dersek, mesajla bildiririz o kadar :13:

Ben hep derim
Ben babama hesap vermedim, bu saatten sonra da kimseye vermem
Gideceğim yeri söyler çıkardım evden, annem tamam derdi sadece. Bu kadar
Zaten gittiğim yerlerde bellidir yani.

Birisi bana nerdesin, saat kaç oldu vs. derse cinnet geçiririm
Sanırım alışık olmadığımdan bana çok itici geliyor
Kıskanıyomuş, düşünüyomuş gibi gelmiyo. Hesap sorma gibi algılarım ben bunu, uyarırım. Tekrarlarsa, aynısını ona yaparım

bende alışkın değilim gittiğim yer belli saatimi bilen insanım ekstra bi durum olursa haber de ederim , dediğin gibi evde babam bişi demezdi şimdi eşim dediğinde gıcık olurum ki zaman zaman der tepkimi belli ederim,

eşim de tam benim gıcık olduğum tarzda düşünce yapısına sahip bir insan 6 aydır yola getirmeye çalışıyorum baya bi yolkaettik ama benim enerjim tükeniyor , bazen bıktığımı hissediyorum , konu hesap vermek vs değil tam anlamıyla konu ben evin erkeğiyim ben evin reisiyim düşüncesi biz bu evi beraber kurduk hem maddi açıdan hem manevi açıdan ve evi bereber yürütüyoruz 2 yönden de ben hiç evle ilgili durumlarda ben demem hep biz derim ama o öyle görmemiş ve gıcık oluyorum

Hala kaldı mı öyle şeyler ya
Genç o bi de
Benim babam yapardı da ben ayar olurdum

Nakliyeci Elmayra iş başında
Elmayra Mune şimdi yok, akşam geliyomuş sanırım
Akşamları göster bu hızlı gonzales performansını şimdi gel iki lafın belini kıralım

Koskocaaağğğ ediliğimi de nakliyeci yaptınız pesss

Canım sıkılıyor yaaa konsantre olamıyorum size

Çöp adam bile cizemiyorum ben derdim

Hala kaldı mı öyle şeyler ya
Genç o bi de
Benim babam yapardı da ben ayar olurdum

2 kuşak arası gidip geliyor kafası karışık yada maksadı ömrümü yemek , bakalım yola getircek neydi o sulh ile uslanmayanı etmedi tekdir tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektirmiydi neydi, döverim

2 kuşak arası gidip geliyor kafası karışık yada maksadı ömrümü yemek , bakalım yola getircek neydi o sulh ile uslanmayanı etmedi tekdir tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektirmiydi neydi, döverim

Öyleydi galiba
Ama aile çok önemli
Aile bu kafadaysa, çocuk genelde ondan öğreniyor. Tabi bi yaştan sonra mantık kullanmak lazım ama işine geleni benimsiyor insanoğlu

Maksadı kendini kanıtlamak, sana değil ailesine.

Bakın ben aile oldum ben bu evin reisiyim imajı cizmeye calısıyo :)

Sen bi karizmasını ciziver bişi kalmaz

Uslu kız oldum yakında şirinleri bile görecem ama şu ceza puanımın indiğini görmeyeceğim bi türlü

Sıfırlanır bir süre sonra, sıfırlanmak zorunda zaten yoksa benim ceza puanım 300 dü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…