- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #5.341
Hoş geldin
Buldun mu ki
Yok bunlar öyle böyle değil
Haberli geliyolar zaten, mesela bendeyiz. 3 kız arkadaşımla beraber. Eşim de rahat edin diye dışarı çıktı, annesine gider genelde.
Zırt pırt sevgilisi arıyo
Nasıl gidiyo
Kim kim var
İsim saymalardan filan anlıyoruz tabi
Hatta dayanamadım söyledim ben bu kadar aranmaya gelemem, kızarım
Kim olabilir ki, söylemedin mi zaten bana geldiğinizi
'Ama kıskanıyo, ama seviyo'
Demek bizi ( üçümüzü ) sevmiyolar
Bana bay gelir dedim
Ona da aranmazsa bay gelirmiş
hoşbulduk
yok bulursam diyorum eşim veya sevgilim olursa gene aynı görüşürüm
bana da eşim yaptı bi kaç kere o dediğini 3. aramada bay geldi artık eve adam attık dedim oturuyozbi da aramadı
hoşbulduk
yok bulursam diyorum eşim veya sevgilim olursa gene aynı görüşürüm
en güzeli , kimin ne olacağını bilemezsin herkesin kendine özel bi yaşam alanı olmalı ,
Ben hep derim
Ben babama hesap vermedim, bu saatten sonra da kimseye vermem
Gideceğim yeri söyler çıkardım evden, annem tamam derdi sadece. Bu kadar
Zaten gittiğim yerlerde bellidir yani.
Birisi bana nerdesin, saat kaç oldu vs. derse cinnet geçiririm
Sanırım alışık olmadığımdan bana çok itici geliyor
Kıskanıyomuş, düşünüyomuş gibi gelmiyo. Hesap sorma gibi algılarım ben bunu, uyarırım. Tekrarlarsa, aynısını ona yaparım
bende alışkın değilim gittiğim yer belli saatimi bilen insanım ekstra bi durum olursa haber de ederim , dediğin gibi evde babam bişi demezdi şimdi eşim dediğinde gıcık olurum ki zaman zaman der tepkimi belli ederim,
eşim de tam benim gıcık olduğum tarzda düşünce yapısına sahip bir insan 6 aydır yola getirmeye çalışıyorum baya bi yolkaettik ama benim enerjim tükeniyor , bazen bıktığımı hissediyorum , konu hesap vermek vs değil tam anlamıyla konu ben evin erkeğiyim ben evin reisiyim düşüncesi biz bu evi beraber kurduk hem maddi açıdan hem manevi açıdan ve evi bereber yürütüyoruz 2 yönden de ben hiç evle ilgili durumlarda ben demem hep biz derim ama o öyle görmemiş ve gıcık oluyorum
Nakliyeci Elmayra iş başında
Elmayra Mune şimdi yok, akşam geliyomuş sanırım
Akşamları göster bu hızlı gonzales performansınışimdi gel iki lafın belini kıralım
aşk tartışmasız çok güzel bir şey. böyle insanın ayaklarını yerden kesen.. gün boyu şapşal bir gülümseme veren bir durum. bir gözünün telde bir gözünün saatte olduğu bir durum. ama mantık çok daha önemli kesinlikle..
biz öğrenciyken mimarlıkta okuyan bir arkadaşımız vardı. bir dersin başlangıcında hoca demiş ki: aşkın resmini çizin.
siz olsanız ne çizerdiniz?
Hala kaldı mı öyle şeyler ya
Genç o bi de
Benim babam yapardı da ben ayar olurdum
Koskocaaağğğ ediliğimi de nakliyeci yaptınız pesss
Canım sıkılıyor yaaa konsantre olamıyorum size
Yaparız biz
Bende ban korkuma burdan çıkamıyorum tam aksine
2 kuşak arası gidip geliyor kafası karışık yada maksadı ömrümü yemek , bakalım yola getircek neydi o sulh ile uslanmayanı etmedi tekdir tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektirmiydi neydi, döverim
2 kuşak arası gidip geliyor kafası karışık yada maksadı ömrümü yemek , bakalım yola getircek neydi o sulh ile uslanmayanı etmedi tekdir tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektirmiydi neydi, döverim
facebookta virüs olmuş sinir oldum kendi kendine sayfa beğeniyor
sakin sakin uslu cocuklar gibi yap yorumunu, illa carlamak zorunda mısın :)
Orası carlanacak konu dolu napim, görüsem carlayamazsam içimde aklır. En iyisi bakmamak
Bak burda hiç carlıyomu muyum
Uslu kızsın sen :) kibar kibar yaparsın yorumlarını
Uslu kız oldum yakında şirinleri bile görecemama şu ceza puanımın indiğini görmeyeceğim bi türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?