AdAm OLaCaK KıZLaR...

Birşeyi kırk kere söylersen olurmuş :)

Evet olsa bari.. değişiklik olur 10 gündür falan bdv ye bakmıyorum..
Renk gelir biraz..
Yani değişik bir tarzı var. Çok insan konu açtı burada, üstüne gidince kadınların hemen raydan çıkıveriyorlar böyle kavgaya dönüşüyor. Natlus da onlara inat iyiden iyiye cevap veriyor herkese ve de beğeniyor yorumları.. gülüyor, eğleniyor, orada neler olduğunu bilmiyoruz ama ben de eğleniyorum bazen.

acaba gerçekten öyle bi insanmı burdan tanıdığımız gibi mi gerçek hayatta da eğer öyleyse etrafındakilere sabır dilemek lazım, natlus açısındn bakıldığında da yaşlanmaz o kadın

Cidden eğleniyor musun? O kadının kendini bilmez tavırları beni benden alıyor. Gözümde ağzından türükürükler sacan bir canavar beliriyor. Bildiğin kafa buluyor bizle

neden ki demeyelim

Ah ahhhh
Ne oyunlaırm, ne skorlarım gitti o güm
O takım elbiseli kötü adamların geldiği gün
Pis bilgisayarcılar Gelip face mi elimden aldılar
O gün bugündür oyuncağı elinden elınmış çocuklar gibiyim boynu bükük bi burası serbest işte , o zaman buldum kk yı.

Öyleydi galiba
Ama aile çok önemli
Aile bu kafadaysa, çocuk genelde ondan öğreniyor. Tabi bi yaştan sonra mantık kullanmak lazım ama işine geleni benimsiyor insanoğlu

Maksadı kendini kanıtlamak, sana değil ailesine.

Bakın ben aile oldum ben bu evin reisiyim imajı cizmeye calısıyo :)

Sen bi karizmasını ciziver bişi kalmaz

ilerlemeler var tabi geçen ailesiyel otururken geçen pazar evi elektrik süpürgesine ttuttuğundan bahsetmiş teyzeleri falan da var mış bide afferin yardımcı ol demişler oda artık beraber yapalım temizliği diyo sırtını sıvazladılar heralde sanki çocuk ,

aman dediklerimi yapsında ister sırtını sıvazlasınlar ister enseyi şaplatsınlar

Merhaba kızlar.
Nasılsınız bakalım...
Bdv ye bakasım gelmiyor artık hiç .
Oyun bölümünde takılıyorum buaralar.
Sizlerden naber.

Cidden eğleniyor musun? O kadının kendini bilmez tavırları beni benden alıyor. Gözümde ağzından türükürükler sacan bir canavar beliriyor. Bildiğin kafa buluyor bizle

marıo oynarmıydın küçükken hoş ben hala oynarım da ordaki canavarı anlattın ,yada ben özledim marıoyu gidip oynim bari

Hangi oyunları oynardın face de ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…