- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.947
- 248
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #5.381
marıo oynarmıydın küçükken hoş ben hala oynarım da ordaki canavarı anlattın ,yada ben özledim marıoyu gidip oynim bari
Merhaba kızlar.
Nasılsınız bakalım...
Bdv ye bakasım gelmiyor artık hiç .
Oyun bölümünde takılıyorum buaralar.
Sizlerden naber.
marıo oynarmıydın küçükken hoş ben hala oynarım da ordaki canavarı anlattın ,yada ben özledim marıoyu gidip oynim bari
Mario diyince aklıma sadece esmermin mariosu geliyor
Mario diyince aklıma sadece esmermin mariosu geliyor
Dün mutfakta kocaman bir hamam böceği gördüm :18:
Bugün eşime tablet ilaçlardan mı aldırsam yoksa sprey ilaçlar mı daha iyi çözüm olur sizce.
Bugün eşime tablet ilaçlardan mı aldırsam yoksa sprey ilaçlar mı daha iyi çözüm olur sizce.
Hangi oyunları oynardın face de ?
geçen eşimle bi kafeye gittik oturduk birer çay içelim dedim , karşı masamızda bi karı koca yanlarında da 3 yaşlarında bi oğlan çocuğu ,kendilerine bira almışlar çocuğa da patates kızartması ve kola , içimden dedim ki ay çocuğa o patatesle kolayı yedirtecekler yazık çocuk şimdiden alışıyor böyle şeylere derken , çocuk aldı babasının birasını su içer gibi lıkır lıkır içiyor hiç yüzü de buruşmadı demek çocuk alışkın , böyle şeyeri çocuğa normal gösteriyorlar 3 yaşında böyle olan çocuğu büyüyünce ne keser ki yazık
Offf ya bu konu tam benlik
Kızım asitli birşey içmedi bu yaşına kadar
Kola vs..
Bazen arkadaşların çocukları içiyor
Anne neden onlar içiyor diye soruyor
Güzelce açıklıyorum, anlatıyorum
Bi arkadaşım ara sıra içiyor dedi kızı için
Ablama anlatıyordum ablam dediki
Ara sıra içki sigara da versin
Koptum
Hadi cok cok konuşun da sizi okuyayım, cok kötü fena uykum var
konuya bodoslama daldım.selam herkese..Dün mutfakta kocaman bir hamam böceği gördüm :18:
Hadi cok cok konuşun da sizi okuyayım, cok kötü fena uykum var
Fıkra anlatayım mı?
Sesli gülersen karışmam,
Kimse var mı orda
doğru söylemiş,
hem öle kola tarzı şeyleri belli bi yaşa gelince istediği gibi içicek sonuçta çocuklarımızın sürekli yanında olamadığımızdan haberimiz bile olmucak ama bari bebeklik zamanlarında koruyabilelim değil mi
Ah ahhhh
Ne oyunlaırm, ne skorlarım gitti o güm
O takım elbiseli kötü adamların geldiği gün
Pis bilgisayarcılarGelip face mi elimden aldılar
O gün bugündür oyuncağı elinden elınmış çocuklar gibiyim boynu bükükbi burası serbest işte , o zaman buldum kk yı.
Fıkra anlatayım mı?
Sesli gülersen karışmam,
Kimse var mı orda
öyle diyince utanırım konuşamam
Ben evimde henüz görmedim ama her iki çeşitten de aldım
Tabletleri kapı diplerine koydum
Geçen dışardan geliyorduk, daire kapısını açarken hop bi tanesi kendini bizden önce içeri attı
Onu da eşim spreyli ilaçla halletti şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?