AdAm OLaCaK KıZLaR...

Merhaba kızlar.
Nasılsınız bakalım...
Bdv ye bakasım gelmiyor artık hiç .
Oyun bölümünde takılıyorum buaralar.
Sizlerden naber.

hoşgeldinnn , evet bdv de sıktı ,
şu oyun bölümünden bahsediyolar hep bende takılim bari oraya
bizde pazartesi sendromu olan arkadaşların sendromunu attırmaya çalışıyoruz

Dün mutfakta kocaman bir hamam böceği gördüm :18:
Bugün eşime tablet ilaçlardan mı aldırsam yoksa sprey ilaçlar mı daha iyi çözüm olur sizce.

Bugün eşime tablet ilaçlardan mı aldırsam yoksa sprey ilaçlar mı daha iyi çözüm olur sizce.

annemin evinde de vardı tabletlerden memnundu annem , ama kesin çözüm ilaçlamacı çağırmak nnetten sertifikası falan olan güzel bi ilaçlamacı

ama olurda çağırıcak olursan telefonda konuşurken baya bi abart heryer kaynıyor de fare de var de ona göre en güçlüsünü getirsinler ,

Hadi cok cok konuşun da sizi okuyayım, cok kötü fena uykum var

Offf ya bu konu tam benlik
Kızım asitli birşey içmedi bu yaşına kadar
Kola vs..
Bazen arkadaşların çocukları içiyor
Anne neden onlar içiyor diye soruyor
Güzelce açıklıyorum, anlatıyorum
Bi arkadaşım ara sıra içiyor dedi kızı için
Ablama anlatıyordum ablam dediki
Ara sıra içki sigara da versin
Koptum

Son düzenleme:

doğru söylemiş,

hem öle kola tarzı şeyleri belli bi yaşa gelince istediği gibi içicek sonuçta çocuklarımızın sürekli yanında olamadığımızdan haberimiz bile olmucak ama bari bebeklik zamanlarında koruyabilelim değil mi

konuya bodoslama daldım.selam herkese..
buraya gelene kadar, hamam böceklerini küçük bilirdim.
burada şimdiye kadar 3 tane gördüm. eşek kadarlar.10 cm var. renkleri açık vede uçup yapışıyorlar üste. Allahım umarım bir daha görmem.ben sarı oldukları için onlara brad diim
. bradler uzak dursun benim evimden.aman ha

üzüldüm gerçekten kötü olmuş evet bende bubble with saga yı oynuyorum facebookta

Ben evimde henüz görmedim ama her iki çeşitten de aldım
Tabletleri kapı diplerine koydum
Geçen dışardan geliyorduk, daire kapısını açarken hop bi tanesi kendini bizden önce içeri attı
Onu da eşim spreyli ilaçla halletti şükür

ben görünce bile kötü oluyom her yerden çıkçak gibi psikolojim bozuluyo,

boya badana zamanı koku gitsin diye heryeri açmıştık 3-5 gördüm evde kp e dedim bunlar varsa bu evde ben haftanın 7 günü sizdeyim haberiniz ola , ben öle diyince evi ilaçlatmışlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…