AdAm OLaCaK KıZLaR...

evet ya insan bi telaşlı oluyor Sovr sorma,
"memnun edebilecekmiyim" hissinde unuttum gitti resimler..

evlendim 2. hafta 12 kişi geldi yemekli , eşimin arkadaşları istanbuldan gelmişti düğün için onlar gitmeden yemeğe alıyım dedim bile isteye ,
düşünün sadece yumurta kırmayı bilen ben tabi pratikte değilim , bir gün önceden mezeler o gün de ana yemeği pilavı çorbayı yaptım ve sadece netten bakarak , gayette güzel olmuştu kimse anlamamıştı acemiliğimi , demem o ki yumurta kapıya dayanınca insanoğlunun yapamıyacağı şey yok

Sevgiliyi de bilmiyoruz tam olarak

yok yaaa menünün eziyeti olsun diye dedim

Hadi avatarının hatrına inandım
Bu arada çoluk çocuk yok değil mi buralarda
Sigara falan.. Olmuyor cık cık
Koskoca editör

aaa geline bak geline para göndericen o benzini alacak öyle gelecek

Ne kadar düşüncesizsin

Yazan; saf değiştirip kafasına göre yorum yapan üye

Doğru bak aklıma gelmedi göndermemiz lazım, nede olsa biz ÇİFT maaşız.
haklısın saf değiştiren üye :))))

Yok canım keşke elimde somut birşey olsaydı.

Rüyamda hep intihar ediyordum belki ondan etkilenmişimdir.

Cok gerginim, istemeden birinizi kırarsam affola, böyle zamanlarda dilimin ayarı olmaz benim.

sayfalar yine uçmuş da demeden geçemeyeceğim elmarya; burada hiç bir yerde olmadığımız kadar şeffaf oluyoruz ve rahatlıyoruz. en yakın arkadaşımız bile bilmiyor hayatımızda bu kadar detay. kim bilir bir gün gerçek hayatta kesişir buradan birilerinin yolu. ben mucizelere inanan biriyim.. zaman zaman reaksiyon verebiliriz bence sorun değil bunlar..

Teşekkürler Sebatiye Abla,
Evlendikten sonra özellikle beterin beteri var deyip kendi kendimi teselli eder oldum :)
İnkişaf yeri ne demek onu anlamadım ?

Kv benzin parasına kıyıp benim yaşadığım ile gelirse yapacağım Elmayra söz veriyorum burdan :)

bende de var bundan bir tane. kpeder bana geleceği zaman eşimi aramış benzin param yok gönder geleyim demiş. ben de çok meraklıydım. parası yoksa gelmesin madem dedim.

Doğru bak aklıma gelmedi göndermemiz lazım, nede olsa biz ÇİFT maaşız.
haklısın saf değiştiren üye :))))

Bu cift maaş olayını ben hic göremedim haa :) 2,5 yıl evli kaldım 9 ay calıstı

Ben burdan dışarı cok arkadaşlık taşıdım. Hatta bire bir görüştüğüm ve evinde kaldığım bile oldu.

Ama sonuc sıfır.

hepimiz sorunluyuz :)

evet canım sonuç benim içinde sıfır genelde.kendimin sorunlu oldugunu düşünmeye başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…