AdAm OLaCaK KıZLaR...

başa gelen çekilir lafı çok doğru sovr, benden senden farklı değildim, annemden gözlemdiklerim bide net sayesinde yapıyıorum bişeyler,
Yalnız bir yemeği ilk yaptığımda daha güzel oluyor, ikinci yaptığmda aynı tad olmayabiliyor.nedense.

evet aynen öyle başa geldimi yapıyoz mecburen,
yok ben yapıyorum acemiliği atmış oluyorum bide bir tarifi ilk hangi siteden yaptıysam 2. yide öyle yapıyorum o yüzden farklılık olmuyo elimin ayarı kaçmadıysa artık çoğu şey oturdu nete bakmıyorum zorda kalmadıkça , aman ne gözümü korkuttular zamanında hiçbi halt bilmiyosun nasıl evlencen dediler ay en kolayı yemek yapmakmış

Bende yorum istiyorum...

Elmiş yaa bu kadar şeffaf kendinle barışık olmanı ayrıca çok seviyorum.
(Hiç konusunu açmak hatırlatmak istemiyorum ama exin son olayı tuz biber olmuş sadece, ona gelene kadar başka sorumsuzluklarıda ayrılmayı gerektirecek kadar önemli)
Çift yada tek maaş bir yere kalsında, huzurlu mutlu olalım yeter bu dünyada.
Herkes kendi kazancını yiyebilse kimsenin yükü kimsede kalmasa o bile fayda sağlar.

Canımmm ben de seni cok seviyorum.

Ben biraz affediciyim. Nasıl anlatsam; kız kardeşim bana "ulu affedici" der. Kanımın son damlasına kadar sevdiğim insan icin mücadele ederim. Düşünsene elektrik faturaları birikmiş, elektriği kesmişler, adam icerde hayıflanıyo, ben de üzülüyo zannediyorum; derdi playstationda oyun oynayamamak

Sebatiyeeeee

Ben ben ben

Görmüyormusun yahuuuu

canım senin kendini daha fazla sorgulaman ve biraz daha fazla çeki düzen vermen gerekiyor.bazı saplantıların var, onlar bütünü görmeni engelliyor.deşarj olman lazım, boşlukta uçmak gibi hafifleme hissini yakalamaya ihtiyacın var.bunun dışında şu sıralar etrafındaki kimselere fazla açılmanın senin meselelerini halletmen için pek bir faydası olmayacak.dedikodu ve kötü zandan uzak dur.

Pek uymadı bana ama teşekkürler

uwwww bakıcı :)

Oy editörüm Elmişim yerim ben seni , ilk üye olduğumda senin konunu okumuştum tesadüfi olarak, ordan bi elektrik aldım :)

Büyük konuştuğum herşey başıma geldi, teğet yorum yapayım en iyisi, ben kolay kolay affedemiyorum birazda kinciyim günah biliyorum ama unutamıyorum işte.
Herkes görev ve sorumluluklarını bilecek tek başıma yapacağım işleri bile paslıyorum bazen, onu analar doğurdu da beni danalar mı doğurdu.

Hep diyorum Allah hiç bir kula kimseyi muhtaç etmesin, ne varsa önce insanın kendisinde olacak.
Biz kendimize iyi davranmazsak ve kendimizi düşünmezsek kimse düşünmez.

Amin canım, kimseyi kimseye muhtac etmesin.

Kin tutma, ama benim gibi saf da olma

Pofff 15.000 inci mesajımı 21 pare top atışıyla kutlayacaktım unutmuşum

aynen asla affedemiyorum.kinciyim.kolay kolay sevmem kimseleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…