- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #5.661
zannımca kıyametin alametlerinin yoğunlaşacağından bahsediyor.
evlendim 2. hafta 12 kişi geldi yemekli , eşimin arkadaşları istanbuldan gelmişti düğün için onlar gitmeden yemeğe alıyım dedim bile isteye ,
düşünün sadece yumurta kırmayı bilen ben tabi pratikte değilim , bir gün önceden mezeler o gün de ana yemeği pilavı çorbayı yaptım ve sadece netten bakarak , gayette güzel olmuştu kimse anlamamıştı acemiliğimi , demem o ki yumurta kapıya dayanınca insanoğlunun yapamıyacağı şey yok
tosunumu hatırlatmayın bana
evet canım sonuç benim içinde sıfır genelde.kendimin sorunlu oldugunu düşünmeye başladım
başa gelen çekilir lafı çok doğru sovr, benden senden farklı değildim, annemden gözlemdiklerim bide net sayesinde yapıyıorum bişeyler,
Yalnız bir yemeği ilk yaptığımda daha güzel oluyor, ikinci yaptığmda aynı tad olmayabiliyor.nedense.
senin için bu dünya bir inkişaf yeri olacak bu yüzden hayat öyle şen şakrak olmayacak.her şeyin arkasındaki asıl sebebi düşünerek şükrederek, tövbe ve istiğfarla geçen kaliteli bir ömrün olacak.
Bu cift maaş olayını ben hic göremedim haa :) 2,5 yıl evli kaldım 9 ay calıstı
Ben burdan dışarı cok arkadaşlık taşıdım. Hatta bire bir görüştüğüm ve evinde kaldığım bile oldu.
Ama sonuc sıfır.
hepimiz sorunluyuz :)
Elmiş yaa bu kadar şeffaf kendinle barışık olmanı ayrıca çok seviyorum.
(Hiç konusunu açmak hatırlatmak istemiyorum ama exin son olayı tuz biber olmuş sadece, ona gelene kadar başka sorumsuzluklarıda ayrılmayı gerektirecek kadar önemli)
Çift yada tek maaş bir yere kalsında, huzurlu mutlu olalım yeter bu dünyada.
Herkes kendi kazancını yiyebilse kimsenin yükü kimsede kalmasa o bile fayda sağlar.
Sebatiyeeeee
Ben ben ben
Görmüyormusun yahuuuu
canım senin kendini daha fazla sorgulaman ve biraz daha fazla çeki düzen vermen gerekiyor.bazı saplantıların var, onlar bütünü görmeni engelliyor.deşarj olman lazım, boşlukta uçmak gibi hafifleme hissini yakalamaya ihtiyacın var.bunun dışında şu sıralar etrafındaki kimselere fazla açılmanın senin meselelerini halletmen için pek bir faydası olmayacak.dedikodu ve kötü zandan uzak dur.
canım senin kendini daha fazla sorgulaman ve biraz daha fazla çeki düzen vermen gerekiyor.bazı saplantıların var, onlar bütünü görmeni engelliyor.deşarj olman lazım, boşlukta uçmak gibi hafifleme hissini yakalamaya ihtiyacın var.bunun dışında şu sıralar etrafındaki kimselere fazla açılmanın senin meselelerini halletmen için pek bir faydası olmayacak.dedikodu ve kötü zandan uzak dur.
uwwww bakıcı :)
ne oldu elmayra
Canımmm ben de seni cok seviyorum.
Ben biraz affediciyim. Nasıl anlatsam; kız kardeşim bana "ulu affedici" der. Kanımın son damlasına kadar sevdiğim insan icin mücadele ederim. Düşünsene elektrik faturaları birikmiş, elektriği kesmişler, adam icerde hayıflanıyo, ben de üzülüyo zannediyorum; derdi playstationda oyun oynayamamak
Oy editörüm Elmişim yerim ben seni , ilk üye olduğumda senin konunu okumuştum tesadüfi olarak, ordan bi elektrik aldım :)
Büyük konuştuğum herşey başıma geldi, teğet yorum yapayım en iyisi, ben kolay kolay affedemiyorum birazda kinciyim günah biliyorum ama unutamıyorum işte.
Herkes görev ve sorumluluklarını bilecek tek başıma yapacağım işleri bile paslıyorum bazen, onu analar doğurdu da beni danalar mı doğurdu.
Hep diyorum Allah hiç bir kula kimseyi muhtaç etmesin, ne varsa önce insanın kendisinde olacak.
Biz kendimize iyi davranmazsak ve kendimizi düşünmezsek kimse düşünmez.
lal32 katılsana madem buradasın.
Oy editörüm Elmişim yerim ben seni , ilk üye olduğumda senin konunu okumuştum tesadüfi olarak, ordan bi elektrik aldım :)
Büyük konuştuğum herşey başıma geldi, teğet yorum yapayım en iyisi, ben kolay kolay affedemiyorum birazda kinciyim günah biliyorum ama unutamıyorum işte.
Herkes görev ve sorumluluklarını bilecek tek başıma yapacağım işleri bile paslıyorum bazen, onu analar doğurdu da beni danalar mı doğurdu.
Hep diyorum Allah hiç bir kula kimseyi muhtaç etmesin, ne varsa önce insanın kendisinde olacak.
Biz kendimize iyi davranmazsak ve kendimizi düşünmezsek kimse düşünmez.
aynen asla affedemiyorum.kinciyim.kolay kolay sevmem kimseleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?