- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #5.681
ayrıca soguk ve despot bir görünüşüm var
kredi kartımın limitini doldurdum kurtuldum kendimden artık alışveriş sitelerine girmeme gerek kalmadı ohh beee dünya varmış :118:
sebatiye kartmı açıyorsun neye bakıyorsun? her neye bakıyorsan banada bakarmısın?
bu arada da herkese selam oslun..
ayrıca soguk ve despot bir görünüşüm var
kredi kartımın limitini doldurdum kurtuldum kendimden artık alışveriş sitelerine girmeme gerek kalmadı ohh beee dünya varmış :118:
sebatiye kartmı açıyorsun neye bakıyorsun? her neye bakıyorsan banada bakarmısın?
millet bana bakıyor ben de buna gülüyorum.
Acıklamamı okudun mu?
okudum teşekkur ederim ancak salladıklarım pek tutmuyor gibi
Bir resimini paylaşta görelim seni
Merak ettim valla
Bu mevsim geçişlerinde bana da bi haller oluyor
Acayip alışveriş yaptım bu aralar
okudum teşekkur ederim ancak salladıklarım pek tutmuyor gibi
Hoşgeldin
As, hoşgeldin cnm
Bizim de IT deki arkadaş alışveriş sitelerini engelledi giremiyoruz, kredi kartım hafifledi sayesinde : )
hoşbuldukk kızlar. okuyorum sizi ama muhabbet koyu olduğundan pek girmiyorum. şimbi bişiler bakıldığını görünce gene baklayım dedim. sebatiyee banada bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?