AdAm OLaCaK KıZLaR...

kredi kartımın limitini doldurdum kurtuldum kendimden artık alışveriş sitelerine girmeme gerek kalmadı ohh beee dünya varmış :118:

sebatiye kartmı açıyorsun neye bakıyorsun? her neye bakıyorsan banada bakarmısın?

bu arada da herkese selam oslun..

ayrıca soguk ve despot bir görünüşüm var

Acıklamamı okudun mu?

kredi kartımın limitini doldurdum kurtuldum kendimden artık alışveriş sitelerine girmeme gerek kalmadı ohh beee dünya varmış :118:

Ahahah türk kadının çözüm yöntemi

sebatiye kartmı açıyorsun neye bakıyorsun? her neye bakıyorsan banada bakarmısın?

As, hoşgeldin cnm

canım olmayan kalp gözümü açıyorum

yaşadığın hayat tarzının dışında bir yaşamın seni mutlu edemeyeceğini düşünecek kadar ön yargılısın.bu ön yargılar seni kısıtlıyor ve hayatı akışına bırakmanı engelliyor.
acelecisin, küçük hislerin büyük heyecanlara sebep olacağı zannına çok kolay kapılıyorsun.hayalcisin ve gerçeklerden çok kolay uzaklaşıyorsun.bu da sana çok hata yaptırıyor.

Son düzenleme:

Bizim de IT deki arkadaş alışveriş sitelerini engelledi giremiyoruz, kredi kartım hafifledi sayesinde : )

aman benim kartta pek limit kalmıyo zaten otomartik ödemelerden 100 tl bişi harcadım çok değil dimi sanki her ay yapıyorum sefam olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…