- 9 Ekim 2012
- 6.609
- 1.383
- 173
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #5.721
maşallah sebatiye abla namın almış yürümüş özelime yazanlar var sizin başlıkta bi bayan çok iyi rüya yorumluyomuş fal bakıyomuş diyolar
şaka mı bu?
yok öyle bir şey sallıyor deseydin ya nemesis.
bak dün bana neler dedi bugun KV ile kavga edip çıktım evden felan
tutyamıyoz kendimizi işte :) geçen kış başı bi ayakkabı almıştım 150 tl , geçen gördüm 65 tl yazıyordu vay anasını dedim kazığa bak hele
neyse canım burda dun bir vukuat oldu birine fena çıkıştım, sonra 1-2 kişi de böyle dedi.
uzun hikaye boşver gitsin
ahaha ciddimisin nemişşş :)
Avrupa yakasında falcı vardıya o geldi aklıma
Sebatiye beni de es geçme nütfeennnn
fazla tutmuş bu da beee
Aaa kuzum
Hayalcilik bi insanın kendine yapacağı en büyük kötülük
Bu bence böyle tabi
Ama hep mantıklı hareket etmeye çalışırım ve
Pişman olduğumu söyleyemem
Ben iyi niyetle yorum ettim bana çatma sebatiye abla :)
Azcık böyle bazen sinirli gibi oluyorsun ya yorumlarında kızdığın şeylere karşı tepki göstermek hakkın tabiii,
Resimde daha mülayimsin :)
Şu Volkan'ın kadın kılığına girdiği falcı mı
Kargalar
yok ayol öyle kolay kolay çatmam ben kimseye.neticede KVm değilsin yaa
yeni geldim hemen sanada yazayım ve bu son olsun diyeyim.
hayatındaki sorunları düşünüyorsun sık sık ve çok ciddi şeyler olmadıgını farkedim mutlu oluyorsun ancak sık sık ağlayacak gibi olıyorsun.duygularını kontrol etmekte zorlandığın bir dönem.anlık değişimler yaşıyorsun.yakın zaman senin için biraz fazla monoton olacak.bunun için biraz hayal kırıklığı duyman normal.
KV delerimiz buraya üye olsa şenlik olurdu :)
tuttu valla.
sorma canım. çok olunca kötü oluyo.. psikoloğa gitmiştik biz bi ara evlilik terapisine daha doğrusu. ben hayalimdeki evliliği anlatınca adam yok öyle bişey dedi. kendini kaptırma böyle hayallerle hangi evliliğe başlarsan başla yürütemezsin dedi.. ama bende hep mutlu olmak isiyorum hiç kötü bişi olmasın istiyorum napayım
yok ayol öyle kolay kolay çatmam ben kimseye.neticede KVm değilsin yaa
ne yorumu yapılıyor bende istiyorum ben son alayım
ah bu gelinlerden neler çektik diye anlatır, çekiştirirlerdi. ama kavga çıkardı bencee. sonrada zamane gelinleri çok fena der kaynanalar kulübü açarlardı kendilerine
ah bu gelinlerden neler çektik diye anlatır, çekiştirirlerdi. ama kavga çıkardı bencee. sonrada zamane gelinleri çok fena der kaynanalar kulübü açarlardı kendilerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?