AdAm OLaCaK KıZLaR...

neyse canım burda dun bir vukuat oldu birine fena çıkıştım, sonra 1-2 kişi de böyle dedi.

uzun hikaye boşver gitsin

Ben iyi niyetle yorum ettim bana çatma sebatiye abla :)
Azcık böyle bazen sinirli gibi oluyorsun ya yorumlarında kızdığın şeylere karşı tepki göstermek hakkın tabiii,
Resimde daha mülayimsin :)

Sebatiye beni de es geçme nütfeennnn

yeni geldim hemen sanada yazayım ve bu son olsun diyeyim.

hayatındaki sorunları düşünüyorsun sık sık ve çok ciddi şeyler olmadıgını farkedim mutlu oluyorsun ancak sık sık ağlayacak gibi olıyorsun.duygularını kontrol etmekte zorlandığın bir dönem.anlık değişimler yaşıyorsun.yakın zaman senin için biraz fazla monoton olacak.bunun için biraz hayal kırıklığı duyman normal.

fazla tutmuş bu da beee

tuttu valla.

Aaa kuzum
Hayalcilik bi insanın kendine yapacağı en büyük kötülük
Bu bence böyle tabi
Ama hep mantıklı hareket etmeye çalışırım ve
Pişman olduğumu söyleyemem

sorma canım. çok olunca kötü oluyo.. psikoloğa gitmiştik biz bi ara evlilik terapisine daha doğrusu. ben hayalimdeki evliliği anlatınca adam yok öyle bişey dedi. kendini kaptırma böyle hayallerle hangi evliliğe başlarsan başla yürütemezsin dedi.. ama bende hep mutlu olmak isiyorum hiç kötü bişi olmasın istiyorum napayım

Ben iyi niyetle yorum ettim bana çatma sebatiye abla :)
Azcık böyle bazen sinirli gibi oluyorsun ya yorumlarında kızdığın şeylere karşı tepki göstermek hakkın tabiii,
Resimde daha mülayimsin :)

yok ayol öyle kolay kolay çatmam ben kimseye.neticede KVm değilsin yaa

ne yorumu yapılıyor bende istiyorum ben son alayım

Ne yaparsan yap insanları değiştiremezsin
Mutlu olmanın ilk şartı insanları olduğu gibi kabul etmektir
Tabi kabul etmek derken adam döver söver böyle kabul ediyorum değil yanlış anlaşılmasın

yok ayol öyle kolay kolay çatmam ben kimseye.neticede KVm değilsin yaa

Ya ben tam bir Avrupa Yakası aşığıydım
Bittiğine ne kadar üzüldüm anlatamam
Şimdi Yalan Dünya da hoşuma gidiyor ama
Kızımdan fırsat bulup pek seyredemiyorum

ne yorumu yapılıyor bende istiyorum ben son alayım

öyle sevimli bir kalp ki benim gibiler kilometreler ötesinden bile hissedebildiği halde çok yakınındakiler bilemiyor.özellikle komşuların pek bir sevimsiz.uzak dursan ve kendine o çevrenin dışında arkadaş eş dost çevresi bulsan iyi olur.anadolunun halis toprak hamurundan çıkan cihan mert bir kadın.eğrisiyle doğrusuyla sevebilen kabul edebilecek olgunlukta ve zekada olan biri.keşke kapını şu an çalanilseydim

ah bu gelinlerden neler çektik diye anlatır, çekiştirirlerdi. ama kavga çıkardı bencee. sonrada zamane gelinleri çok fena der kaynanalar kulübü açarlardı kendilerine

aman onlar ordada tutunamaz bolbol kavga ederlerdi insan yaşlanınca huysuz oluyor kanımca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…