- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #5.701
canım olmayan kalp gözümü açıyorum
yaşadığın hayat tarzının dışında bir yaşamın seni mutlu edemeyeceğini düşünecek kadar ön yargılısın.bu ön yargılar seni kısıtlıyor ve hayatı akışına bırakmanı engelliyor.
acelecisin, küçük hislerin büyük heyecanlara sebep olacağı zannına çok kolay kapılıyorsun.hayalcisin ve gerçeklerden çok kolay uzaklaşıyorsun.bu da sana çok hata yaptırıyor.
benim arkadaşım isen albumde vardı resmim
bana bi haller oluyor işte , gerçi çok uygun kıyafetler gördüm almadan edemedim markofoniden 19,99 a çok güzel elbiseler var e düğün sezonu da çılıyo alıyım dedim dursun kenarda
herkese sallıyorum
Gördüm canım
Allah bağışlasın kızlarına maşallah
Neler aldım neler bi görsen
Elbise, gömlek, hırka, ayakkabı, babet
Offf offff
Bende neden tutmadı acaba dedim
istemicektim ama benimde çok canım çekti
teşekkür ederim. evet önyargılıyım. özgür ruhluyum. kapana kısılmış gibi yaşamk beni zorlar. ahanda bu cümle tamde beni tanımlamış. herkese azıcık değer verince çok büyükmüş gibi, herşey değişecekmiş gibi hissediyorum. halbuki saçma. hayalciyim. kendim kurar, kendim oynarım. çok mu hata yapıyorum ben
teşekkür ederim. evet önyargılıyım. özgür ruhluyum. kapana kısılmış gibi yaşamk beni zorlar. ahanda bu cümle tamde beni tanımlamış. herkese azıcık değer verince çok büyükmüş gibi, herşey değişecekmiş gibi hissediyorum. halbuki saçma. hayalciyim. kendim kurar, kendim oynarım. çok mu hata yapıyorum ben
seni gerçekten anlayanlar bu kişi enerjisini keşke daha büyük hedefler için harcasa diye düşünmekle çok haklılar.çünkü senin yüreğin doğruluk dürüstlük ve iyilik için var ve bu güzel tohumlar keşke yeşerse harekete geçse o küçük ve narin dallarıyla asfaltı parçalasa ve bu dünya bu insanlar için bir şeyler yapsa.çocuklar yaşlılar ya da yardım kuruluşları için kısa süreli bile çalışman çok işe yarayacak.
Allahım iyice uçtum biri paçalarımdan tutup yere indirse yaaa :18:
Sebatiye Abla Maşallah meleğin çok tatlı.
Sende Türk annesi kıvamındasın :)
her sene diyorum kendime sezon sonunda alıcam ucuz ucuz bidahaki sene giyicem diyorum sonra yeni sezonu görünce cıvıl cıvıl alıyorum kazık kazık sonra bi bakıyorum sezon sonu yarıdan daha ucuza düşmüş aldığım , sonra seneye aynı terane
şişmansın mı demek istedin? yoksa altın takılarıma mı laf söyledin?
maşallah sebatiye abla namın almış yürümüş özelime yazanlar var sizin başlıkta bi bayan çok iyi rüya yorumluyomuş fal bakıyomuş diyolar
Yo şişman görünmüyorsun boydan değildi zaten resim,
takıların dikkatimi çekti ama hoş durmuş garipsemedim.
Despot bi görüntün yok onu dicektim, bildiğin anne gibisin işte Sebatiye Abla :)
Aynen
Geçen yaz başı şort aldık
Eşim ben ve kızım aynı şottan
Anne baba kız versiyonu vardı ama
Acayip pahalıydı
Sezon sonu bi baktım
Yarıdan da aşağı çekmişler fiyatı
Enayi gibi hissettim kendimi :)
Sezon sonu alır, bu yaz giyerdim ne olacak ki
Ama yok acele et, ye kazığı demi
kızlar benim kalp sayım 3 tü 4 olmuş neye göre değişiyo o yorum yaptığımız sayıya göre mi yeni dikkatimi çekti
ama ben sana inanmıştım
şişmansın mı demek istedin? yoksa altın takılarıma mı laf söyledin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?