AdAm OLaCaK KıZLaR...

kızlar benim kalp sayım 3 tü 4 olmuş neye göre değişiyo o yorum yaptığımız sayıya göre mi yeni dikkatimi çekti

teşekkür ederim. evet önyargılıyım. özgür ruhluyum. kapana kısılmış gibi yaşamk beni zorlar. ahanda bu cümle tamde beni tanımlamış. herkese azıcık değer verince çok büyükmüş gibi, herşey değişecekmiş gibi hissediyorum. halbuki saçma. hayalciyim. kendim kurar, kendim oynarım. çok mu hata yapıyorum ben

Son düzenleme:
benim arkadaşım isen albumde vardı resmim

Gördüm canım
Allah bağışlasın kızlarına maşallah

bana bi haller oluyor işte , gerçi çok uygun kıyafetler gördüm almadan edemedim markofoniden 19,99 a çok güzel elbiseler var e düğün sezonu da çılıyo alıyım dedim dursun kenarda

Neler aldım neler bi görsen
Elbise, gömlek, hırka, ayakkabı, babet
Offf offff

herkese sallıyorum

Bende neden tutmadı acaba dedim

Gördüm canım
Allah bağışlasın kızlarına maşallah

Neler aldım neler bi görsen
Elbise, gömlek, hırka, ayakkabı, babet
Offf offff

Bende neden tutmadı acaba dedim

her sene diyorum kendime sezon sonunda alıcam ucuz ucuz bidahaki sene giyicem diyorum sonra yeni sezonu görünce cıvıl cıvıl alıyorum kazık kazık sonra bi bakıyorum sezon sonu yarıdan daha ucuza düşmüş aldığım , sonra seneye aynı terane

istemicektim ama benimde çok canım çekti

seni gerçekten anlayanlar bu kişi enerjisini keşke daha büyük hedefler için harcasa diye düşünmekle çok haklılar.çünkü senin yüreğin doğruluk dürüstlük ve iyilik için var ve bu güzel tohumlar keşke yeşerse harekete geçse o küçük ve narin dallarıyla asfaltı parçalasa ve bu dünya bu insanlar için bir şeyler yapsa.çocuklar yaşlılar ya da yardım kuruluşları için kısa süreli bile çalışman çok işe yarayacak.

Allahım iyice uçtum biri paçalarımdan tutup yere indirse yaaa :18:

Son düzenleme:

fazla tutmuş bu da beee

Aaa kuzum
Hayalcilik bi insanın kendine yapacağı en büyük kötülük
Bu bence böyle tabi
Ama hep mantıklı hareket etmeye çalışırım ve
Pişman olduğumu söyleyemem

ayyy bayıldım yorumuna ama etrafımdakilerden çok duydum buna benzer şeyler enerjimi çok daha anlamlı durumlara harcamam gerek farkındayım Teşekkürlerr

Aynen
Geçen yaz başı şort aldık
Eşim ben ve kızım aynı şottan
Anne baba kız versiyonu vardı ama
Acayip pahalıydı
Sezon sonu bi baktım
Yarıdan da aşağı çekmişler fiyatı
Enayi gibi hissettim kendimi :)
Sezon sonu alır, bu yaz giyerdim ne olacak ki
Ama yok acele et, ye kazığı demi

maşallah sebatiye abla namın almış yürümüş özelime yazanlar var sizin başlıkta bi bayan çok iyi rüya yorumluyomuş fal bakıyomuş diyolar

şişmansın mı demek istedin? yoksa altın takılarıma mı laf söyledin?

Yo şişman görünmüyorsun boydan değildi zaten resim,
takıların dikkatimi çekti ama hoş durmuş garipsemedim.
Despot bi görüntün yok onu dicektim, bildiğin anne gibisin işte Sebatiye Abla :)

maşallah sebatiye abla namın almış yürümüş özelime yazanlar var sizin başlıkta bi bayan çok iyi rüya yorumluyomuş fal bakıyomuş diyolar

şaka mı bu?

yok öyle bir şey sallıyor deseydin ya nemesis.

bak dün bana neler dedi bugun KV ile kavga edip çıktım evden felan

hiçte sert bi görüntün yokmuş çok sempatik bir yüz ifaden var, abla abla diyoruz diye daha yaşlısın sanmıştım ama gayet gençsin, ufaklığa da bayıldım

Yo şişman görünmüyorsun boydan değildi zaten resim,
takıların dikkatimi çekti ama hoş durmuş garipsemedim.
Despot bi görüntün yok onu dicektim, bildiğin anne gibisin işte Sebatiye Abla :)

neyse canım burda dun bir vukuat oldu birine fena çıkıştım, sonra 1-2 kişi de böyle dedi.

uzun hikaye boşver gitsin

tutyamıyoz kendimizi işte :) geçen kış başı bi ayakkabı almıştım 150 tl , geçen gördüm 65 tl yazıyordu vay anasını dedim kazığa bak hele

kızlar benim kalp sayım 3 tü 4 olmuş neye göre değişiyo o yorum yaptığımız sayıya göre mi yeni dikkatimi çekti

Sanırım yoruma göre çoğalıyor, Kadercik burda olaydı söylerdi :)

ama ben sana inanmıştım

Kime inacaksın kime inanmıcaksın sor bana söliimm sana

şişmansın mı demek istedin? yoksa altın takılarıma mı laf söyledin?

Anaç dedi bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…