- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.947
- 248
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #5.821
kader anlamış ... burdamı dedi, katie de söyledi ,
katie yeni üye olduğunda arkadaş olarak eklemişti beni , bende tanımadığımdan ilk kabul etmedim hatta kadere mesaj attım katie arkadaşlık göndermiş ben tanımıyorıum ..... olabilir mi diye o da emin olamadı hatta o günden sonra şüphelendik sanırsam
naşide görktürk severim bende ama içimi parçalıyo çok ağır geiyo bana psikolojimi katlediyo kimi zaman
Ben de şu sıra evirip çevirip Sertap Erener dinliyorum.
İyileşiyorum
Neyin Varsa Kaldırıp Çöpe Attım
Saçlarımı Kestirdim Hemen Sarıya Boyattım
Bitanem Diye Kaydetmiştim Ya Hani Telefonuma,
Sildim Derhal Herkes Gibi Adını Yazdım
Sensizlik Bana Çok İyi Geldi
Ne Kadar Da İhmal Etmişim Kendimi
Umrumda Değil, İyi Ki Bitti
Omuzlarımdan Koca Bir Yük Gitti
Çoktan Alıştım Yokluğuna, İnan Ki
Ben de şu sıra evirip çevirip Sertap Erener dinliyorum.
İyileşiyorum
Neyin Varsa Kaldırıp Çöpe Attım
Saçlarımı Kestirdim Hemen Sarıya Boyattım
Bitanem Diye Kaydetmiştim Ya Hani Telefonuma,
Sildim Derhal Herkes Gibi Adını Yazdım
Sensizlik Bana Çok İyi Geldi
Ne Kadar Da İhmal Etmişim Kendimi
Umrumda Değil, İyi Ki Bitti
Omuzlarımdan Koca Bir Yük Gitti
Çoktan Alıştım Yokluğuna, İnan Ki
Love.. kaçar
Yemek vakti kaçmaz
Görüşürüz
bu avatarı nereden buldun çok şeker
elmeyra avatarların olduğu bi link göndermişti geçmiş sayfalarda normalde hareketli ama ben de hareketli çıkmadı fareyi adamın ağzına atıyo bende çok beğendim :)
güzelmiş..bana da rehavet geldi benim avatardan. link duruyor mu hala ben de bakayım belki uygun bir şey bulurum. elmaryanınki de güzel. sigara olmasa daha iyi olurmuş ama zerafeti severim.
kk dan b i topik göndermişti , geçen gün bende farkettim hatta sana da dicektim hiç avatarındaki ruh halinde değilsin sanki iç karartıcı diye
resım paylaştımticker a hiç dikkat etmedim ki.. sen de kendini nasıl deşifre ettin de tanıdıklara rastladın?
katiee nasıl anlaşıldı şimdi?
gerçekten oradan nasıl görünüyorum. nasıl yansıtıyorum kendimi.
kızlar avatarlar nerede bende bakayım koyarım
sorv sen kaçta çıkıyorsun yemeğe?
resım paylaştım
kendısı ıtıraf etti
ya kızlar neden söylemedımı de söylım
kımsenın umrunda değilimdir diye sölemedım sonuçta kimseyle çok samımıyetım yoktu
Gözlem yeteneği
Gece, geçirdiği trafik kazası sebebiyle acile getirilen hastanın yakınları odaya doluşmuşlar. Kontrole gelen doktor hemşirelere dönerek "Hastayı gözleme alın" deyip odadan çıkıyor. Peşinden bütün hasta yakınları da odayı boşaltıyor. Hastayla ilgilenmeye başlıyoruz. Aradan on beş dakika geçiyor, odanın kapısı aralanıyor. Hasta yakınlarından biri elinde sıcacık bir gözlemeyle odaya girip usulca hemşireye yaklaşıyor: "Doktor bey gözleme alın dediydi, bunu nereye bırakayım? Siz mi yedirirsiniz anası mı gelip yedirsin?"
Bireysellik
Anneme, "Hayatıma giren erkekler neden bu kadar çabuk çıkıyor? Bendeki şanssızlık genetik mi?" diye sordum. "O senin bireysel salaklığın, bizi bulaştırma!" dedi. Hemen sustum.
bunlara çok guldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?