AdAm OLaCaK KıZLaR...

Ben de şu sıra evirip çevirip Sertap Erener dinliyorum.

İyileşiyorum
Neyin Varsa Kaldırıp Çöpe Attım
Saçlarımı Kestirdim Hemen Sarıya Boyattım
Bitanem Diye Kaydetmiştim Ya Hani Telefonuma,
Sildim Derhal Herkes Gibi Adını Yazdım
Sensizlik Bana Çok İyi Geldi
Ne Kadar Da İhmal Etmişim Kendimi

Umrumda Değil, İyi Ki Bitti
Omuzlarımdan Koca Bir Yük Gitti
Çoktan Alıştım Yokluğuna, İnan Ki

ben de hiç anlamadım da sadece dün akşam topiğe bakım diye girdim. survivor için fun sayfa açmışlar.. geçen yıl da katiee yoğun yazmış bu yıl da ben de şimdi birleştirdim halkaları. ben de şu acun mide bulandırdı artık hala izleyen var mı diye bakayım demiştim.

naşide görktürk severim bende ama içimi parçalıyo çok ağır geiyo bana psikolojimi katlediyo kimi zaman

evet aynen bana da ...fena ağır... çok fena ben de uzun zamandır dinlemiyorum..ama güzel şarkıları. yorumu falan. bir de magazinci değil ya severim kadını.

bu sıralar benimde favorim...

güzel gerçekten. bu da çizgisini korudu ya gerçekten başarılı.

elmeyra avatarların olduğu bi link göndermişti geçmiş sayfalarda normalde hareketli ama ben de hareketli çıkmadı fareyi adamın ağzına atıyo bende çok beğendim :)

güzelmiş..bana da rehavet geldi benim avatardan. link duruyor mu hala ben de bakayım belki uygun bir şey bulurum. elmaryanınki de güzel. sigara olmasa daha iyi olurmuş ama zerafeti severim.

güzelmiş..bana da rehavet geldi benim avatardan. link duruyor mu hala ben de bakayım belki uygun bir şey bulurum. elmaryanınki de güzel. sigara olmasa daha iyi olurmuş ama zerafeti severim.

kk dan b i topik göndermişti , geçen gün bende farkettim hatta sana da dicektim hiç avatarındaki ruh halinde değilsin sanki iç karartıcı diye

ticker a hiç dikkat etmedim ki.. sen de kendini nasıl deşifre ettin de tanıdıklara rastladın?
resım paylaştım
katiee nasıl anlaşıldı şimdi?

kendısı ıtıraf etti

ya kızlar neden söylemedımı de söylım

kımsenın umrunda değilimdir diye sölemedım sonuçta kimseyle çok samımıyetım yoktu

Gözlem yeteneği
Gece, geçirdiği trafik kazası sebebiyle acile getirilen hastanın yakınları odaya doluşmuşlar. Kontrole gelen doktor hemşirelere dönerek "Hastayı gözleme alın" deyip odadan çıkıyor. Peşinden bütün hasta yakınları da odayı boşaltıyor. Hastayla ilgilenmeye başlıyoruz. Aradan on beş dakika geçiyor, odanın kapısı aralanıyor. Hasta yakınlarından biri elinde sıcacık bir gözlemeyle odaya girip usulca hemşireye yaklaşıyor: "Doktor bey gözleme alın dediydi, bunu nereye bırakayım? Siz mi yedirirsiniz anası mı gelip yedirsin?"

Bireysellik
Anneme, "Hayatıma giren erkekler neden bu kadar çabuk çıkıyor? Bendeki şanssızlık genetik mi?" diye sordum. "O senin bireysel salaklığın, bizi bulaştırma!" dedi. Hemen sustum.
bunlara çok guldum

gerçekten oradan nasıl görünüyorum. nasıl yansıtıyorum kendimi.

burdan bakınca sanki dingin bi ruh halin var hem içine kapanıksın hemde dışa dönük hani içine atan bir tarzın var gibi , ben anlatamadım ama belki sen anlamışsındır anladıysan bana da anlatırsın

neyse canım geçti artık..boşver..
fıkra için de gözlemeli olan karadenizlinin kafasının 12 den sonra çalışması gibi olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…