- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #5.841
http://www.kadinlarkulubu.com/chat-amp-messenger/355781-kadin-avatarlari-hareketli-kk-uygun.html
ben burdan buluyorum çok guzel avatarlar var
güzelmiş..bana da rehavet geldi benim avatardan. link duruyor mu hala ben de bakayım belki uygun bir şey bulurum. elmaryanınki de güzel. sigara olmasa daha iyi olurmuş ama zerafeti severim.
resım paylaştım
kendısı ıtıraf etti
ya kızlar neden söylemedımı de söylım
kımsenın umrunda değilimdir diye sölemedım sonuçta kimseyle çok samımıyetım yoktu
Gözlem yeteneği
Gece, geçirdiği trafik kazası sebebiyle acile getirilen hastanın yakınları odaya doluşmuşlar. Kontrole gelen doktor hemşirelere dönerek "Hastayı gözleme alın" deyip odadan çıkıyor. Peşinden bütün hasta yakınları da odayı boşaltıyor. Hastayla ilgilenmeye başlıyoruz. Aradan on beş dakika geçiyor, odanın kapısı aralanıyor. Hasta yakınlarından biri elinde sıcacık bir gözlemeyle odaya girip usulca hemşireye yaklaşıyor: "Doktor bey gözleme alın dediydi, bunu nereye bırakayım? Siz mi yedirirsiniz anası mı gelip yedirsin?"
Bireysellik
Anneme, "Hayatıma giren erkekler neden bu kadar çabuk çıkıyor? Bendeki şanssızlık genetik mi?" diye sordum. "O senin bireysel salaklığın, bizi bulaştırma!" dedi. Hemen sustum.
bunlara çok guldum
gerçekten oradan nasıl görünüyorum. nasıl yansıtıyorum kendimi.
burdan bakınca sanki dingin bi ruh halin var hem içine kapanıksın hemde dışa dönük hani içine atan bir tarzın var gibi , ben anlatamadım ama belki sen anlamışsındır anladıysan bana da anlatırsın
evet dalgın düşğnceli birazda dertli gösteriyor avatarın seni.
yani bendeki izlemin hep öyle olmuştu...
Elektronik sigara o :)
değiştirecek zaman bulamıyorum ki.. şimdi bakayım şöyle afilli bir şey
hiç dingin değilimdir aslında. keşke olabilsem...aslında yaş ilerledikçe daha çok başarıyorum. eskiden daha tez canlıydım, daha bir atlardım olaylara...şimdi izle, gör sonra konuş yapıyorum.
geçen gün gazetede mi okudum nettemi hatırlamyorum ,
olay rize de geçiyor adamın ayakkabısına taş giriyor ve bir elektrik direğine yaslanarak ayakkabısını çıkartıp saalıyor , ordan geçen bi amca adama elektrik çarptı sanıyor ve eline aldığı kürekle adamı güya kurtarmaya çalışıyor kafasına vura vura adamı öldürüyor , ne iyi niyetli insanlar var değilmi
geçen gün gazetede mi okudum nettemi hatırlamyorum ,
olay rize de geçiyor adamın ayakkabısına taş giriyor ve bir elektrik direğine yaslanarak ayakkabısını çıkartıp saalıyor , ordan geçen bi amca adama elektrik çarptı sanıyor ve eline aldığı kürekle adamı güya kurtarmaya çalışıyor kafasına vura vura adamı öldürüyor , ne iyi niyetli insanlar var değilmi
Sovr , ya beni beni Kadercikinizi nasıl bilirdiniz
kader profildeki sen misin?
Hayır .
Sovr , ya beni beni Kadercikinizi nasıl bilirdiniz
kader profildeki sen misin?
bana hep profilindeki resim enerji vermiştir.
kıpır kıpır şen şakrak birini yansıtıyor...
beni sebatiye ablayla karıştırmayın dermişim gerçi ben burdan nasıl göründüğünüzü söylüyorum onunki ayrı 3 . gözz
kadercik sen çıtır pıtır bi arkadaşımız olarak görünüyorsun gerçi bizler kendimizi çok anlattık sen mesela ailenle olan kişileri anlattın onlardan ayrı kişiliğini anlattın seni burdan görünmekten öte az çok biliyoruz ama burdan bakınca haksızlığa gelemeyen lafını esirgemeyen ama bir o kadar da kırılgan duygularını direk belli eden bir insana benziyorsun
hani bazı insanlar vardır dışardan içi görünmez sen öyle değilsin sanki üzgünsen kırgınsan mutluysan direk yüzüne yansıyor gerçi bende öyleyim belki de o yüzden farkettim bunu hoş doğru mu söylüyorum bilmiyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?