- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #5.861
ha birde ben senin resmini görmeden önce dış görünüşünü avatarındaki resim gibi düşünmüştüm hani asi çocuksu çılgın olarak düşünmüştüm ama düşündüğümün tersi çıktın çok hanım hanımcık bi görüntün var normalde
Buna ilk şaşıran sen değilsin
Görüntümü bağdaştıramayan çok kişi çıktı burda, masummuş yüzüm Allah Allah gibisinden
kızlar benıde bı analiz edin arkam dönük ama artık nekadarsa
dışı seni içi beni yakar diyorsun ha birde bu masumiyetimi eşime sorun birde diyorsun gibime geldi
ben pek analiz edemedim seni ama güçlüsün sanki yada sıkıntını içinde yaşayan bi tipin var sanki ,
sanki kolay kolay kırılmıyosun yıkılmıyosun ama içinde fırtınalar kopuyo sanki
Sovr , ya beni beni Kadercikinizi nasıl bilirdiniz
ne çok sanki demişim , açlıktan cümle kuramıyorum sanki
Ha ha
Ya normalim aslında ama
Görüntüme aldanan çok oluyo, hem yaşımı küçük hem de saf sanıyolar sanırsam
Damarıma basınca anyayı konyayı anlıyorlar da afallıyolar bi
İş ortamında çok yaşadım bunu özellikle
bende sen yorumlarından gördüğüm kadarıyla güçlü hiç bir şey karşısında yılmayan pozitif bir olarak düşünüyorum
sovr sende kendınle barışık rahat kolayca ayak uyduran bı yapıdasın sankiii:26:
bende sen yorumlarından gördüğüm kadarıyla güçlü hiç bir şey karşısında yılmayan pozitif bir olarak düşünüyorum
aslında avantaj biliyomusun , önce yaşın küçük saf sanıp ciddiye almazlar ama sonra yaptığın işlerle tepetakla getirirsin onları sonra onlar saf durumuna düşerler , küçük görünmek her zaman avantaj bence belki de ben küçük görünmediğimden hoşuma gidiyordur öyle olanlar hem lafı bile var , bodur tavuk her zaman piliç
eee sıra bende şimdi siz benim için sallayın bakim. rahat rahat yazın diye ekrandan ekrana bir etkileşim olmasın sinerjimden zarar görmeyin diye biraz dışarı çıkıyorum
eee sıra bende şimdi siz benim için sallayın bakim. rahat rahat yazın diye ekrandan ekrana bir etkileşim olmasın sinerjimden zarar görmeyin diye biraz dışarı çıkıyorum
rica ederim
Teşekkür ederim
Güçlü diyen çok olur ama pozitif miyim orası tartışılır
Evet öyle yapıyorum zaten eşekten düşmüşe dönüyoarlar
Eskiden sevmezdim, yaş ilerledikçe avantaj olarak görmeye başlıyorum
Sen bana çok değişik geliyosun Sebatiye abla
Bi esiyo uğruyosun, ortaya aksiyonlu bişeyler atıp gidiyosun
Ve birçok yoruma anlamından farklı yaklaşıyorsun, geçen mantık evliliğinden bahseden birine elti görümceden haber ver önce demişsin koptum
rica ederim
resim mi paylaştınız kızlar bende bakabilir miyim bana güler yüzlü geldin de
ben paylaştınız sandım merak etmiştim de sizi
Yok paylaşmıyorum ben
Azıcık ucundan bucundan sende görmüştün ya o işte
Onu da sildim sonrasında.
Neler oluyor burda!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?