AdAm OLaCaK KıZLaR...

Buna ilk şaşıran sen değilsin
Görüntümü bağdaştıramayan çok kişi çıktı burda, masummuş yüzüm Allah Allah gibisinden

kızlar benıde bı analiz edin arkam dönük ama artık nekadarsa

ben pek analiz edemedim seni ama güçlüsün sanki yada sıkıntını içinde yaşayan bi tipin var sanki ,
sanki kolay kolay kırılmıyosun yıkılmıyosun ama içinde fırtınalar kopuyo sanki

dışı seni içi beni yakar diyorsun ha birde bu masumiyetimi eşime sorun birde diyorsun gibime geldi

Ha ha
Ya normalim aslında ama
Görüntüme aldanan çok oluyo, hem yaşımı küçük hem de saf sanıyolar sanırsam
Damarıma basınca anyayı konyayı anlıyorlar da afallıyolar bi

İş ortamında çok yaşadım bunu özellikle

ben pek analiz edemedim seni ama güçlüsün sanki yada sıkıntını içinde yaşayan bi tipin var sanki ,
sanki kolay kolay kırılmıyosun yıkılmıyosun ama içinde fırtınalar kopuyo sanki

sebatiye 2

çok yorucu ama öyleyim keşke çıt kırıldım nazlı olsam çok isterdim öyle olanlare daha çok ilgi topluyor

aslında avantaj biliyomusun , önce yaşın küçük saf sanıp ciddiye almazlar ama sonra yaptığın işlerle tepetakla getirirsin onları sonra onlar saf durumuna düşerler , küçük görünmek her zaman avantaj bence belki de ben küçük görünmediğimden hoşuma gidiyordur öyle olanlar hem lafı bile var , bodur tavuk her zaman piliç

eee sıra bende şimdi siz benim için sallayın bakim. rahat rahat yazın diye ekrandan ekrana bir etkileşim olmasın sinerjimden zarar görmeyin diye biraz dışarı çıkıyorum

bende sen yorumlarından gördüğüm kadarıyla güçlü hiç bir şey karşısında yılmayan pozitif bir olarak düşünüyorum

sovr sende kendınle barışık rahat kolayca ayak uyduran bı yapıdasın sankiii:26:

evet kolay adapte olurum doğru söylüyosunuz ufak tefek şeyler yıkmaz beni mesela parasızlık bana dert değildir varsa yerim yoksa peynir ekmek yemek üzmez beni ,

genelde neşeliyimdir suratım asık pek gören olmamıştır beni ama annemden geçen çok kötü bi huyum var çok içime atarım , annemin babamın yanında b ile ağlamışlığım yoktur uzun yıllardır dirayetli olduğumu söylerler

bende sen yorumlarından gördüğüm kadarıyla güçlü hiç bir şey karşısında yılmayan pozitif bir olarak düşünüyorum

Teşekkür ederim
Güçlü diyen çok olur ama pozitif miyim orası tartışılır

Evet öyle yapıyorum zaten eşekten düşmüşe dönüyoarlar
Eskiden sevmezdim, yaş ilerledikçe avantaj olarak görmeye başlıyorum

eee sıra bende şimdi siz benim için sallayın bakim. rahat rahat yazın diye ekrandan ekrana bir etkileşim olmasın sinerjimden zarar görmeyin diye biraz dışarı çıkıyorum

Sen bana çok değişik geliyosun Sebatiye abla
Bi esiyo uğruyosun, ortaya aksiyonlu bişeyler atıp gidiyosun
Ve birçok yoruma anlamından farklı yaklaşıyorsun, geçen mantık evliliğinden bahseden birine elti görümceden haber ver önce demişsin koptum

sengüçlü dağ gıbısin tabı yaşadıkların olgunlaştırıyor tecrube katıyor onlarında etkısı vardır muhtemelen herkesın senın gıbı bır ablaya kardeşe dosta ıhtıyacı var bence sırtını rahatça yaslayabıleceği

evet gözünü kapat utanırız

vallahi ben yazışmalarımızdan öte fotoğraflarından gördüğüm kadarıyla fotoda ne kadar gülsen de sanki geçmişte çok çekmişsin gibi , yüz yüze yüzeysel bi tanışmamız olsa kimseyi kırmak istemeyen sakin bir mizacın var derdim ama yazışmalardan anladığım kadarıyla sert bi mizacın var , birde benden 7 yaş büyük bi teyzem var biraz ona benzettim seni sevdiklerin için canını verirsin sanki kendinden öte tutuyorsun gibi onları bunu neden söyledim bilmiyorum belki öyle hisseettim belkide teyzeme benzettiğimden bilemiyorum

rica ederim
resim mi paylaştınız kızlar bende bakabilir miyim bana güler yüzlü geldin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…