- 12 Temmuz 2006
- 5.740
- 653
- 723
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #6.021
benim adet dönemlerim ağrılı ya da yoğun olmuyo nazar değmesin hiç problem yaşamadım o konuda
yok o işe girmiş 2 aydır çalışıyomuş bakalım aldıkları borcu kapatacaklarmı
Benide aranıza kabul edin :), 25 yaşındayım, yeni evliyim, hergün gün ve gün büyüyen bebeğimle hayatın değişkenliğine uyum sağlamaya çalışıyoruz
benımde rahim alalım dediler mahvıoldum daha yaşım 37 .((( bakalım bir doktor buldum hayırlısı
iyice araştır bakalım ayrıntılı ultrason mu deniyo röntgenmi iyice bi kontrol etsinler tek doktorlar kalmamışsın sanırım en güzeli, çok geömiş olsun en kısa sürede kurtulur rahatlarsın umarım
Anneminkini de aldılar 45 yaşındaydı o zaman
Ama ur vardı, baya da büyüktü
Çok uğraştık da olmadı
Rahmi aldılar
peki bebek girişimlerine başlamadan önce hani kadın kadın doğum uzmanına gidiyor ya erkekte aynı doktoramı gidicek :26: çokmu cahilce
peki bebek girişimlerine başlamadan önce hani kadın kadın doğum uzmanına gidiyor ya erkekte aynı doktoramı gidicek :26: çokmu cahilce
Yok tek doktorla kalmadım :))) ama benımde yaşım 45 olsa alsınlar ama daha 37 yaşındayım çok üzülüyorum
Hoşgeldin............
iyice araştır bakalım ayrıntılı ultrason mu deniyo röntgenmi iyice bi kontrol etsinler tek doktorlar kalmamışsın sanırım en güzeli, çok geömiş olsun en kısa sürede kurtulur rahatlarsın umarım
Bi sakin olur musun? Hemen dünyaların altında kaldı. Bir kac yere daha göster
Vaayyy elti hanım kariyer yapmaya baslamış, kimden borc aldı, sizden mi?
Sorun yoksa , hamile kalamamak gibi ilk etapta gitmesine gerek yok.
Ama sigara, alkol falan varsa , radyasyona falan dikkat etmeli.
Sperm kalitesi bakımından.
Sorun olursa çağırırlar erkeği.
Sen baldır, pekmezdir yedir bakalım ne olacak:)))
evet,çok bişey değil ama eşim diyodu borç olarak aldı acaba geri ödicekmi yoksa biz kardeşiz ayağınamı yatıcak diye, ben bişey sormuyorum ses yok şimdilik
eşim bekarken varikosel şüphesiyle gitmişti saydırmıştı spermlerini 99 milyon çıkmıştı
%98 çok hareketli %1 ölü falan diye yazıyodu
Elmoşşş doktor şak diye bu rahim bitmiş diyince çok kötü oldum be guzum((
tabiki başka doktorlara danışdım güzel şeyler dediler hayırlısı artık Allahım başka dert vermesin
99 milyonmu hahahahahahahaahhaahahahahahhaha
eşim bekarken varikosel şüphesiyle gitmişti saydırmıştı spermlerini 99 milyon çıkmıştı
%98 çok hareketli %1 ölü falan diye yazıyodu
az mı ki :26:
bendemi keçi boynuzu yedirsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?