AdAm OLaCaK KıZLaR...

Canım benim görümcemden bir dünya miyom topladılar. İhatta biri karın duvarına mı ne yapışıkmış.
İçi mantar tarlası gibi olmuş.
Yinede almadılar rahmi falan.
Bekar diye belki.
Doktor seçimi çok önemli , kimi uğraşmasın diye toptan alma eğiliminde.
Sakın alıcam diyene itimat etme.
En az 3 doktora doğrulat.

benim adet dönemlerim ağrılı ya da yoğun olmuyo nazar değmesin hiç problem yaşamadım o konuda
yok o işe girmiş 2 aydır çalışıyomuş bakalım aldıkları borcu kapatacaklarmı

Vaayyy elti hanım kariyer yapmaya baslamış, kimden borc aldı, sizden mi?

benımde rahim alalım dediler mahvıoldum daha yaşım 37 .((( bakalım bir doktor buldum hayırlısı

iyi bir doktor çok önemli benım arkadaşımada ıkı doktor kansersın dedi 12 yıl önce falandı sonra 3 doktora görundu myommuş şimdi dahada ilerledi herşey daha kolay bulunur çaresı rahım aldırmak kolaymıöle

Anneminkini de aldılar 45 yaşındaydı o zaman
Ama ur vardı, baya da büyüktü
Çok uğraştık da olmadı
Rahmi aldılar

Yok tek doktorla kalmadım :))) ama benımde yaşım 45 olsa alsınlar ama daha 37 yaşındayım çok üzülüyorum

peki bebek girişimlerine başlamadan önce hani kadın kadın doğum uzmanına gidiyor ya erkekte aynı doktoramı gidicek :26: çokmu cahilce

E tabi, saydıracak kaliteli mi değil mi ileri hızlı falan ahahahah

peki bebek girişimlerine başlamadan önce hani kadın kadın doğum uzmanına gidiyor ya erkekte aynı doktoramı gidicek :26: çokmu cahilce

Sorun yoksa , hamile kalamamak gibi ilk etapta gitmesine gerek yok.
Ama sigara, alkol falan varsa , radyasyona falan dikkat etmeli.
Sperm kalitesi bakımından.
Sorun olursa çağırırlar erkeği.
Sen baldır, pekmezdir yedir bakalım ne olacak:)))

bizdeki doktorların bi çoğunun gözünü para bürümüş,doğumlardada kesi yapıyolarya Avrupada bu oran %5-10 falanmış, mecbur kalmadıkça vücuduna dokunmuyo adam adı üstünde normal doğum,ama bizde yarım saat kazanıyım diye cart curt kesiyolar kadınları, e kendini kestirmek istese zaten sezaryen olur dimi

hayır değil evet aynı doktora gıdıyorsunuz o yönlendırıyor tahlıl ister muhtemelen başkada bişi yapmaz eşine

Hoşgeldin............

Hoşbulduk :))

Doktora gitmeden önce doğal yöntemleri deneyin, keçi boynuzu tozu erkeğe çok faydalı; kadın içinde soğan kürü ve incir kürü

Bi sakin olur musun? Hemen dünyaların altında kaldı. Bir kac yere daha göster

Elmoşşş doktor şak diye bu rahim bitmiş diyince çok kötü oldum be guzum ((
tabiki başka doktorlara danışdım güzel şeyler dediler hayırlısı artık Allahım başka dert vermesin

Vaayyy elti hanım kariyer yapmaya baslamış, kimden borc aldı, sizden mi?

evet,çok bişey değil ama eşim diyodu borç olarak aldı acaba geri ödicekmi yoksa biz kardeşiz ayağınamı yatıcak diye, ben bişey sormuyorum ses yok şimdilik

eşim bekarken varikosel şüphesiyle gitmişti saydırmıştı spermlerini 99 milyon çıkmıştı
%98 çok hareketli %1 ölü falan diye yazıyodu

99 milyonmu hahahahahahahaahhaahahahahahhaha

Elmoşşş doktor şak diye bu rahim bitmiş diyince çok kötü oldum be guzum ((
tabiki başka doktorlara danışdım güzel şeyler dediler hayırlısı artık Allahım başka dert vermesin

amaaaaan sen ne bakıyosun o doktora her dediklerine ikna etmenin yolu nedir: hastayı korkutmak, çok korkunca ne yapılacaksa yapılsın bari diyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…