AdAm OLaCaK KıZLaR...

Elmoşşş doktor şak diye bu rahim bitmiş diyince çok kötü oldum be guzum ((
tabiki başka doktorlara danışdım güzel şeyler dediler hayırlısı artık Allahım başka dert vermesin

bazı doktorlara gerçekten guven olmuyor bır doktor özel hastanede bana ıkıkere rahım yakma uygulaması yaptı rahımımde yara var dıyerek 4 kere yapıcaz dedı 2.den sonra uyandım başka bı doktora gıttım çok hata bişi yaptırmışsın dedi yara falanda yokmuş yanı sırf para için

yaa kızlar eve gidiyorum, herkes bi köşede, hemen mutfağa geçiyorum, kayınvalidem bişey lazım mı geliyim mi falan diyo yok otur sen diyorum ama ne biliyim ben onun evine gidince geliyim mi diye soruyomuyum kalkıp gidiyorum, ya da annem soruyo mu geliyo hemen yanıma
konuşmalarını çözemiyorum bi diyoki ben erkeğin mutfağa girmesini sevmem,bi diyoki e tabi birlikte yapın, yanımda eşim varken birlikte yapın tabi diyo, biz tekken erkek mutfağa girmez,benim maaş kartım eşimdeydi şöyleydi böyleydi, ben ben ben ben...herşeyi o bilir o yapar, banada duyuruyo galiba, maaş kartını eşinemi ver demek istiyo anlamıyorumki
ama kendi kocası ondan harçlık alıyo, dün tatlıcıya gittik, kayınpederim normalde hesap falan ödemez kv odada ona para verdi hesabı kp ödedi, uçak paralarını biz verdik diye kıyak geçiyo sanırım,tuhaf yaa ne biliyim, ona sorsan eltime hiç karışmıyo etmiyo,ama eltimi dinlesen ohoooo :26:

Tabi tabiii yara diye bişey yok zaten rahim içininbiraz sışarı çıkması durmuymuş o zamnla kendinden geçermiş.

sana imalarda bulunuyo işte , odada para vermeler falan sen sanki bilmiyosun içlerini,

he de geç kısa süreli burdalar nasılsa sen yine bildiğini okursun sinirini bozma hiç eşine de yansıtmaya değmez bana göre

sana imalarda bulunuyo işte , odada para vermeler falan sen sanki bilmiyosun içlerini,

he de geç kısa süreli burdalar nasılsa sen yine bildiğini okursun sinirini bozma hiç eşine de yansıtmaya değmez bana göre

kp kendi dedi zaten, kv sürekli sen patronsun sen ödiceksin diye vurguluyodu hesabı öde gibilerinden, kp de dediki tabi parayı bana verdiya patron ben oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…