- 5 Eylül 2011
- 15.586
- 9.596
- 448
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #6.081
Ya canım bi sağdan soldan araştıralım bakalım.
Görümcem Ankara da olmuştu.
Buradakileri şimdi pek bilmiyorum.
Tavsiye edilen biri varsa çok iyi olur.
işte o araları sen okuyosun eşin okumuyo, o yüzden bak annen böyle böyle diyo demek istemiyorum,eşim zaten beni nelerden rahatsız olabileceğimi bilecek kadar iyi tanıyo
dün masada maç mevzusu açıldı kp küfür etti, okkalı bi küfür ama, eşim mahçup oldu babam arada gaza gelir falan dedi bende geçiştirdim
anne demiyorum ki,eşimde demiyo bizimkilere,diyemiyoruz ikimizde, hem anne deme hem iş bekle desene
işte o araları sen okuyosun eşin okumuyo, o yüzden bak annen böyle böyle diyo demek istemiyorum,eşim zaten beni nelerden rahatsız olabileceğimi bilecek kadar iyi tanıyo
dün masada maç mevzusu açıldı kp küfür etti, okkalı bi küfür ama, eşim mahçup oldu babam arada gaza gelir falan dedi bende geçiştirdim
ohaaa ne küfrü yaaa
ahahahah yok beeo zaman x teyze de
Kızlar şimdi çıkıyorum.
Fallen jinekoloji bölümünden de dr tavsiyesi iste bence.
Bizde kulaklarımızı açalım bakalım.
Hepinizi öptüm
Sonra görüşürüz
adam öyle bi adam canım napalım oğlunu sevdik bi kere
eeşine hiiç açma konuyu anlamaz hatta çok üstüne gidersen sni fesatlıkla bile suçlayabilir daha da üstüne gidersen kötü niyetli ve dırdırcı olabilirsin en güzeli kimi zaman duymazdan gelmek kimi zaman o ufakça dokunduğunda sende şakayla dokunmak ki senin durumunda buna bile gerek yok gidicekler çünkü sayılı günleri var
dün tatlıcıda çocuk muhabbeti açıldı isimlerden falan, şimdi benim kv Kuran kursuna gidiyomuş hocamda hocam bi görsen hoca bunu çok seviyomuş, çok beğeniyomuş, çayı onun elinden içiyomuş, onun yaptığı pasta böreği seviyomuş falan, ne isim söylense Kuranda geçiyomu vs muhabbeti dönüyo, tuana dedi, dedim o kürtçe galiba yok dedi cennetteki ilk bişeymiş hep öyledir ya yok ilk yağmur damlası ilk ağaç ilk kuş vs, tam içimden geçiriyodum yaa arkadaş ille Kurandanmı isim bulucam diye eşim dediki biz çocuğun adını cehenneme atılan ilk odun koycaz dedi
dün tatlıcıda çocuk muhabbeti açıldı isimlerden falan, şimdi benim kv Kuran kursuna gidiyomuş hocamda hocam bi görsen hoca bunu çok seviyomuş, çok beğeniyomuş, çayı onun elinden içiyomuş, onun yaptığı pasta böreği seviyomuş falan, ne isim söylense Kuranda geçiyomu vs muhabbeti dönüyo, tuana dedi, dedim o kürtçe galiba yok dedi cennetteki ilk bişeymiş hep öyledir ya yok ilk yağmur damlası ilk ağaç ilk kuş vs, tam içimden geçiriyodum yaa arkadaş ille Kurandanmı isim bulucam diye eşim dediki biz çocuğun adını cehenneme atılan ilk odun koycaz dedi
Eşine koptummmm :))))))))))))))))))
bilinçli yada bilinçsiz eşin güzel cevap vermiş bak senin bişi demene gerek kalmamış ,
ay çok guldum valla harıka cvp hemde kapak olmuş neysekı uzaksınız cnm hem eşininin çenesının maşallahı var sneın bişi demene gerke yok kafana bıle takma
Muhahaha oyunlara dalmışım, biri üyeliğimizin selameti deyince koptum
ay çok guldum valla harıka cvp hemde kapak olmuş neysekı uzaksınız cnm hem eşininin çenesının maşallahı var sneın bişi demene gerke yok kafana bıle takma
eşim fırlamadır,sofu insanları pek sevmeyiz, hatta annem kursa yazılmış dediğinde dedim cemaat falan ayağı yok demi dedim yok dedi milli eğitimin sertifikalı kursu öyle olsa ben kızarım başta dedi
öğle aralarında yerler çayla kahveyle diye kek yapmıştım çokta güzel oldu kp çok sevdi özellikle,yemeyiz demişler dilimleyip buzluğa koymuşlar bende sevmem buzluktan çıkmış kek falan, keşke iş yerine getirseydim kızlar yerdi dedim üzüldüm yemediler diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?