- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.947
- 248
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #6.101
öğle aralarında yerler çayla kahveyle diye kek yapmıştım çokta güzel oldu kp çok sevdi özellikle,yemeyiz demişler dilimleyip buzluğa koymuşlar bende sevmem buzluktan çıkmış kek falan, keşke iş yerine getirseydim kızlar yerdi dedim üzüldüm yemediler diye
nemesis kız ben de sofu kaçarım genele göre
Kim koymuş buzluğa
ben misafiri en iyi şekilde ağırlarım en iyi şekildede ağırlanmak isterim diyo kv, acaba bi kusurumuz mu oldu diyorum, yahu ben mi çok didikliyorum acaba, panik atağım varya olur mu olur yani
ben misafiri en iyi şekilde ağırlarım en iyi şekildede ağırlanmak isterim diyo kv, acaba bi kusurumuz mu oldu diyorum, yahu ben mi çok didikliyorum acaba, panik atağım varya olur mu olur yani
Boşver açık arayan her türlü bulur
Çay aralarını bile düşünüp kek yapmışsın, daha ne olacaktı
Nezakettir, iyi niyettir bu bilene.
Boşver artık, sen gidince görürsün kendi kuş sütü mü koyuyomuş.
hani dedim acaba eşim izin aldı ben almadımya onlar geliyo diye ona mı gönül koydular,ama eşimde bizimkiler geldiğinde izin almadı, ailemde beklemez zaten, ne biliyim ben didikliyorum galiba
Ya sallasana iki günde ne ağırlanacakmış ayrıca sen calısıosun bunun da farkında. Didikleme, yapacağını yap gönder.
ee sizler neler yaptınız sabah beri
Bence böyle iyi niyete burun kıvıranları anlamam
Gelinin sana özeniyo kek yapıyo dimi
Teşekkürler de bari, tadı kötü bile olsa bu yapılmalı yani
Onu da geçtim ben misafiri iyi ağırlarım ne demek
Siz iyi ağırlamıyosunuz demek değil mi ?
Gıcık kaptım kayınvalidene Nemesis
Ama birkaç gün daha sık dişini, hı hı de geç
İyi ki çalışıyosun
Amaaan ne yapalım karakter analizi yaptıkkk kaderle uğrastık
işte canım farkında ama,sürekli laflar şunlar: ben de çalışıyodum ama hiçbi gün çocuklarımı kahvaltısız göndermedim salata yapardım her akşam bilmem kaç çeşit yemeğim olurdu vs, açıkça söylemiyo ama sende öyle yap doğrusu o der gibi, halbuki bende eşimde çok salata vs arayan tipler değiliz arada dışarda yiyoruz zaten,beni yetersiz görüyo gibi geliyo, bdv'de millete takma vs diyorum ama takılıyomuş yaa
hani dedim acaba eşim izin aldı ben almadımya onlar geliyo diye ona mı gönül koydular,ama eşimde bizimkiler geldiğinde izin almadı, ailemde beklemez zaten, ne biliyim ben didikliyorum galiba
analizlere sebatiye ablamı bakıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?