AdAm OLaCaK KıZLaR...

Niye üzülüyosun? Beğenmediler diye mi? Takma kafana ama haklısın keşke oraya getirseydin, ben de sevmem buzluktan cıkan kek pasta

ben misafiri en iyi şekilde ağırlarım en iyi şekildede ağırlanmak isterim diyo kv, acaba bi kusurumuz mu oldu diyorum, yahu ben mi çok didikliyorum acaba, panik atağım varya olur mu olur yani

ben misafiri en iyi şekilde ağırlarım en iyi şekildede ağırlanmak isterim diyo kv, acaba bi kusurumuz mu oldu diyorum, yahu ben mi çok didikliyorum acaba, panik atağım varya olur mu olur yani

Boşver açık arayan her türlü bulur
Çay aralarını bile düşünüp kek yapmışsın, daha ne olacaktı
Nezakettir, iyi niyettir bu bilene.

Boşver artık, sen gidince görürsün kendi kuş sütü mü koyuyomuş.

dıdıkleme bence boşuna doldurma kendını dersede desın nekadar görşüyorsunki gül geç bence

hani dedim acaba eşim izin aldı ben almadımya onlar geliyo diye ona mı gönül koydular,ama eşimde bizimkiler geldiğinde izin almadı, ailemde beklemez zaten, ne biliyim ben didikliyorum galiba

Ya sallasana iki günde ne ağırlanacakmış ayrıca sen calısıosun bunun da farkında. Didikleme, yapacağını yap gönder.

Kv ni tanımıyorum ama
Genel hatlarıyla aynılar
Üzme kendini
Sen elinden gelenin en iyisini yaptın
Biz biliyoruz burdan

hiç takma ağır gelin ol.

ne kadar umursamaz ve rahat olursan o kadar iyi olur ve çekinirler senden.

Bence böyle iyi niyete burun kıvıranları anlamam
Gelinin sana özeniyo kek yapıyo dimi
Teşekkürler de bari, tadı kötü bile olsa bu yapılmalı yani

Onu da geçtim ben misafiri iyi ağırlarım ne demek
Siz iyi ağırlamıyosunuz demek değil mi ?
Gıcık kaptım kayınvalidene Nemesis
Ama birkaç gün daha sık dişini, hı hı de geç
İyi ki çalışıyosun

hani dedim acaba eşim izin aldı ben almadımya onlar geliyo diye ona mı gönül koydular,ama eşimde bizimkiler geldiğinde izin almadı, ailemde beklemez zaten, ne biliyim ben didikliyorum galiba

İzin almak zorunda değilsin ki
Yok böyle birşey
Belki gerçekten imalı konuşuyordur
Ama sen heee de geç

Ya sallasana iki günde ne ağırlanacakmış ayrıca sen calısıosun bunun da farkında. Didikleme, yapacağını yap gönder.

işte canım farkında ama,sürekli laflar şunlar: ben de çalışıyodum ama hiçbi gün çocuklarımı kahvaltısız göndermedim salata yapardım her akşam bilmem kaç çeşit yemeğim olurdu vs, açıkça söylemiyo ama sende öyle yap doğrusu o der gibi, halbuki bende eşimde çok salata vs arayan tipler değiliz arada dışarda yiyoruz zaten,beni yetersiz görüyo gibi geliyo, bdv'de millete takma vs diyorum ama takılıyomuş yaa

canım beğendilerde, çok güzel olmuş dediler haklarını yiyemem,ama diyet falan yapıyolar galiba yemek istemediler,ama buzluğa niye atıyosun belki ben yicem dimi

Takmak demeyelim de soru işareti diyelim.

Sen öyle yapıyordun ama ben önüme kahvaltı da koysan yemem. Herkes onun gibi davranmak zorunda mı? herkes salata yemek zorunda mı?

Üzerine alınma bence. Aaa kalmadı sizin gibi eşler de

Evet sen didikliyosun
Onun imaları yüzünden

Ama bende olsam bu kadar yaparım yani
Bundan iyisi şamda kayısı
Beğenmeyen de bi daha gelmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…