- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.947
- 248
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #6.141
:18::18::18::18::18:
Bugün söylediklerimi geri almam gerek sanırım
Hayır almaaaa cok seviyorum ben seni ablacim
sorma başıma neler geldi.sınavın son yarım saatinde burnum kanadı ve 62 soru yapıp çıkmak zorunda kaldım.o hadta cok başım ağrımıştı.ayrıca sabah çok sinirlenmiştim.su sayacı bozulmuştu.çok kötüydü çokkkkkkkkk
Sizin yanınızda biraz küçük kalıcam ama bende 16 yaşındayım :)) Lise okuyorm yeni üye oldm.. :))
diğer konuda yazmıştım uzun uzun irdelemiştik hani uçak bileti parası mevzusu,eşimle ben tee ocakta biletlerini aldık o parayıda unutmuştuk dün eşime uçağın parasınıda vermişler, eşime dedimki niye aldın, 3 aydır biz o parayı zaten unutmuştuk,gidip geri verelim dicektim eşim engelledi, kızlar ben buraya her detayı yazıyorum sıkılmayın,yazmazsam çatlarım çünkü kendini savunacak durumda olmayan insanları yazıyorum sezarın hakkı sezara, iyiyi de kötüyü de yazmalıyım ki kul hakkına girmiyim, kahvaltı yapıp geliyim ben, o zamana kadar herkeşler gelmiş olsun
Sizin yanınızda biraz küçük kalıcam ama bende 16 yaşındayım :)) Lise okuyorm yeni üye oldm.. :))
kızçelerrrr günaydın
dün akşam eşimle babası maç izledi bizde kayınvalidemle dizi izledik, bir aşk masalı diye bi dizi başlamış ordaki oyuncuyu aynı eşime benzettim yahu heleki şimdi izinli kirli sakallarla falan aynısı olmuş, izlicem ben bu diziyi
kayınvalidemde bi çene bende bi çene öyle güzel sohbet ediyoruz ki o anlarda biz iyi geçiniriz yaa diyorum, yani aradan bi 3-5 yıl geçipte eşimle düzenimiz iyice oturursa bize karışırmı edermi korkumda geçer, ne biliyim güzeldi işte
bide şikayet etmek istemiyorum, bdv'de neler var gelinine küfür eden döven neler okuduk işte yazdırmayın bana hepinizin malumu ben tutup yok keki buzluğa kaldırdılar kısmını dert ediyorum, ki beğenmedik yemeyiz demediler sanırım kolesterol problemi var, bide kv hiçbi şeyi atmaz buzluğa koyar zaten
bugün bi sevgi kelebeğiyim nedense bahar geldi buralaraa
kızçelerrrr günaydın
dün akşam eşimle babası maç izledi bizde kayınvalidemle dizi izledik, bir aşk masalı diye bi dizi başlamış ordaki oyuncuyu aynı eşime benzettim yahu heleki şimdi izinli kirli sakallarla falan aynısı olmuş, izlicem ben bu diziyi
kayınvalidemde bi çene bende bi çene öyle güzel sohbet ediyoruz ki o anlarda biz iyi geçiniriz yaa diyorum, yani aradan bi 3-5 yıl geçipte eşimle düzenimiz iyice oturursa bize karışırmı edermi korkumda geçer, ne biliyim güzeldi işte
bide şikayet etmek istemiyorum, bdv'de neler var gelinine küfür eden döven neler okuduk işte yazdırmayın bana hepinizin malumu ben tutup yok keki buzluğa kaldırdılar kısmını dert ediyorum, ki beğenmedik yemeyiz demediler sanırım kolesterol problemi var, bide kv hiçbi şeyi atmaz buzluğa koyar zaten
bugün bi sevgi kelebeğiyim nedense bahar geldi buralaraa
hoşgeldinn
olsun bizimde ruhumuz genç
geçmiş olsun sebatiye üzüldüm çok neyse sağlık olsun sıkma canını, bende nazara çok gelirim hele kalabalık yerlerden çıkınca öyle bir baş ağrısı oluyor ki anneme okutuyorum şıp diye kesiliveriyor...
ayy bdv ye gitmene ne gerek var ben varım burda. regl dönemi migrenim kabus gibi. tabii bundan 3,5 yıl önce kızımın 1. doğum gününe gelen KV ve eşim oturuyoruz ben migrenim var diyecek oldum hemen ordan kadın burası çok iğrençti işte hiç aklımdan çıkmıyor; korkunç pis bir ses tonuyla "ne migreni yavv migreni olan ışığa bile çıkamaz" demişti.hala aklıma geldikçe sinirden ağlıyorum inanın.
=))
Tuğçe ben memnun oldm tanıştığıma. yeni üyeyim pek bilgim yok forum hakkında. Bikaç sorunum var onun için üye oldum ama burda arkadaşlıklar çok güzel inşh sorunumu halledicem ve sürekli takılcam burda::))
Sinirden ağlayacak pek bişey yok be sebatiye abla, klasik kv tepkisi işte.
Yok yok benimki yalancı migren deseydin.
öyle olabilir normalde, ancak elti için kıçında gazı olup afedersiniz s. masa ahhh ahhh vahhh vahhh diyen bir kadın korkunç bir ses tonuyla bunları söylerse klasik katil olma sebebi çıkıyor ortaya
ayy bdv ye gitmene ne gerek var ben varım burda. regl dönemi migrenim kabus gibi. tabii bundan 3,5 yıl önce kızımın 1. doğum gününe gelen KV ve eşim oturuyoruz ben migrenim var diyecek oldum hemen ordan kadın burası çok iğrençti işte hiç aklımdan çıkmıyor; korkunç pis bir ses tonuyla "ne migreni yavv migreni olan ışığa bile çıkamaz" demişti.hala aklıma geldikçe sinirden ağlıyorum inanın.
öyle olabilir normalde, ancak elti için kıçında gazı olup afedersiniz s. masa ahhh ahhh vahhh vahhh diyen bir kadın korkunç bir ses tonuyla bunları söylerse klasik katil olma sebebi çıkıyor ortaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?