AdAm OLaCaK KıZLaR...

geçmiş olsun sebatiye üzüldüm çok neyse sağlık olsun sıkma canını, bende nazara çok gelirim hele kalabalık yerlerden çıkınca öyle bir baş ağrısı oluyor ki anneme okutuyorum şıp diye kesiliveriyor...

kızçelerrrr günaydın
dün akşam eşimle babası maç izledi bizde kayınvalidemle dizi izledik, bir aşk masalı diye bi dizi başlamış ordaki oyuncuyu aynı eşime benzettim yahu heleki şimdi izinli kirli sakallarla falan aynısı olmuş, izlicem ben bu diziyi
kayınvalidemde bi çene bende bi çene öyle güzel sohbet ediyoruz ki o anlarda biz iyi geçiniriz yaa diyorum, yani aradan bi 3-5 yıl geçipte eşimle düzenimiz iyice oturursa bize karışırmı edermi korkumda geçer, ne biliyim güzeldi işte
bide şikayet etmek istemiyorum, bdv'de neler var gelinine küfür eden döven neler okuduk işte yazdırmayın bana hepinizin malumu ben tutup yok keki buzluğa kaldırdılar kısmını dert ediyorum, ki beğenmedik yemeyiz demediler sanırım kolesterol problemi var, bide kv hiçbi şeyi atmaz buzluğa koyar zaten
bugün bi sevgi kelebeğiyim nedense bahar geldi buralaraa

diğer konuda yazmıştım uzun uzun irdelemiştik hani uçak bileti parası mevzusu,eşimle ben tee ocakta biletlerini aldık o parayıda unutmuştuk dün eşime uçağın parasınıda vermişler, eşime dedimki niye aldın, 3 aydır biz o parayı zaten unutmuştuk,gidip geri verelim dicektim eşim engelledi, kızlar ben buraya her detayı yazıyorum sıkılmayın,yazmazsam çatlarım çünkü kendini savunacak durumda olmayan insanları yazıyorum sezarın hakkı sezara, iyiyi de kötüyü de yazmalıyım ki kul hakkına girmiyim, kahvaltı yapıp geliyim ben, o zamana kadar herkeşler gelmiş olsun

Vayyy gözlerim doldu :)

Şaka bir tarafa mutlu oldum, demek ki ikisi de calısıyo ödesinler mantığında değiller, en azından suanda değiller.

Günaydın demiş miydim?

Sizin yanınızda biraz küçük kalıcam ama bende 16 yaşındayım :)) Lise okuyorm yeni üye oldm.. :))

Senin okulda olman gerekmiyo mu?

aahhahah sevgi pıtırcığı nemesis :)

ayy bdv ye gitmene ne gerek var ben varım burda. regl dönemi migrenim kabus gibi. tabii bundan 3,5 yıl önce kızımın 1. doğum gününe gelen KV ve eşim oturuyoruz ben migrenim var diyecek oldum hemen ordan kadın burası çok iğrençti işte hiç aklımdan çıkmıyor; korkunç pis bir ses tonuyla "ne migreni yavv migreni olan ışığa bile çıkamaz" demişti.hala aklıma geldikçe sinirden ağlıyorum inanın.

bende buna benzer şeyler demek istemiştim kv diyince önyargıyla yaklaşıyoruz illaki sorun çıkıcak sanki belki çok iyi anlaşılıcak veyahut biz o düşünce tarzıyla yaklaştığımız için kadın öyle bişi demese bile biz o tarafa çekicez vs... işin özü kötü düşünmemek lazım zamana bırakmak lazım , şimdilik sorun yoksa takıl kafnaa göre ileride karışır eder pişman ederse ona göre gardını alırsın

canım saol.hala çocuk gibi böyle durumlarda üzülüyorum.başarısızlığı hazmedemiyorum.

neyse keşke annen arada bir bana da uğraşa

Sinirden ağlayacak pek bişey yok be sebatiye abla, klasik kv tepkisi işte.

Yok yok benimki yalancı migren deseydin.

yalnız biz öyle herkesi almıyoruz biline

1) eltin olacak
2) KV olacak
3) görümcen olacak
4) nişan, nikah, düğün, düğünde rezillik gibi olaylar hayatında mevcut olacak

yani bu şartlarınız varsa olabilir

Son düzenleme:
Sinirden ağlayacak pek bişey yok be sebatiye abla, klasik kv tepkisi işte.

Yok yok benimki yalancı migren deseydin.

öyle olabilir normalde, ancak elti için kıçında gazı olup afedersiniz s. masa ahhh ahhh vahhh vahhh diyen bir kadın korkunç bir ses tonuyla bunları söylerse klasik katil olma sebebi çıkıyor ortaya

Son düzenleme:
öyle olabilir normalde, ancak elti için kıçında gazı olup afedersiniz s. masa ahhh ahhh vahhh vahhh diyen bir kadın korkunç bir ses tonuyla bunları söylerse klasik katil olma sebebi çıkıyor ortaya

E o başka tabi, salla abla yaa. Sana ne faydası var ki yorumlarının olsun.

zaten kendileri ufacık akrın ağrısını ölüyorum derler başkasının migrenini önemsemezler , ben de anladım ki kimse kendi annenin bababnın yerini tutmuyor ne kadar kızım gibi görüyorum annem gibi görüyrum fasa fiso eş bile el oluyo yeri geliyo anasını babasını düşündüğü kadar düşünmüyo eşini , o yüzden aslında söylenen sözlere biraz gamsız olabilsek keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…