- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #6.201
Yaşıtlarıma göre çok küçükler doktora gittğimde bana ilaç verdi o da yaşıma göre normal olmadıığını söyled(
hayır yani 16 yaşında göğüs büyütmeyle ilgili "acil" ne olabilir, zaten vücudun yeni şekilleniyo
Valla bu kadar olur
İyi de kardeşinin yaşı da ona yakın değil mi?
Neyin hesabını yapıyorlar yuhh
Annemin gögüsleri çok küçük genetik olabilceğinden korkuyorum. böyle kalmasını istemiyorum o yüzden acil dedim
Yaşıtlarıma göre çok küçükler doktora gittğimde bana ilaç verdi o da yaşıma göre normal olmadıığını söyled(
Hadi ya
Bende öyle deyince almamıştım
Bi tane de ondan alayım o zaman o güzel kokuyo hem
Kurursa da dünyanın sonu değildenemiş oluruz adam keklediyse
Ben ama bakamazsam solarsa üzülüyorum sadece
bende üzülüyorum ama dayanamadım görünce kokusuna bayılıyorum çünkü 3 tane aldım bide buram buram koksun diye gözüm gibi bakıcam artık umarım solmazlar
O zaman ilaçlarını düzenli kullan, vücudunun sekillenmesini bekle hele.
Annemin gögüsleri çok küçük genetik olabilceğinden korkuyorum. böyle kalmasını istemiyorum o yüzden acil dedim
İlaçlarımı kullandm bitti ama faydasını göremedim. Forumda çörekotu yağı kullananlar faydasını görmüşler bende kullanıyorum her akşam yatarken bugün 10.gün oluck gündüzleri sadece biraz sızlama var belirgin bir fark yok
Az önce şerbetçiotu karışımını hazırlayıp kullananlar yararı olduğunu söyledi sizce napim ??
Sabah sabah şalterim attı yine
Kader günaydın
Helpmeee seninle yaşıt ablamın kızı var
Biz onunla kardeş gibi büyüdük.
Sınavlar uğruna gece gündüz çalışıyor nerdeyse
Sen daha büyümeden kadın olma derdindesin
Yarın birgün yetişin silikonlarım patladı, sevgilim/eşim beni terketti, benimde bi mesleğim yok diye konu açmamak adına bence sende yaşıtların gibi davran. Geleceğini düşün.
Etinden budundan dolayı değil, karakterinden etkilenecek kişilerle ol ilerde de tamam mı teyzecim.
her denileni uygulama her kesin vucudu ayrı tepki verebilir veyahut alerjim olabilir her önüne geleni yaparsan başk dertlere çare aramaya başlarsın , hem vucudun daha tam oturmadı bile belki de büyüycek boşa stres yapıyor olacaksın bırak kendi haline ikizleri
Çok mu acil, hemen mi büyütmek istiyorsun?
çörekotu yağı göğüsmü büyütüyomuş
napılıyo içiliyo mu
yaz gelemedi bi türlüü
Helpmeee seninle yaşıt ablamın kızı var
Biz onunla kardeş gibi büyüdük.
Sınavlar uğruna gece gündüz çalışıyor nerdeyse
Sen daha büyümeden kadın olma derdindesin
Yarın birgün yetişin silikonlarım patladı, sevgilim/eşim beni terketti, benimde bi mesleğim yok diye konu açmamak adına bence sende yaşıtların gibi davran. Geleceğini düşün.
Etinden budundan dolayı değil, karakterinden etkilenecek kişilerle ol ilerde de tamam mı teyzecim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?