AdAm OLaCaK KıZLaR...

Valla bu kadar olur
İyi de kardeşinin yaşı da ona yakın değil mi?
Neyin hesabını yapıyorlar yuhh

canım hayatta bunlar gibi kıt akıllı olacaksın ki mutlu olasın.bacım var o bana bakar deyip kendini rahatlatacaksın.hoş bacısı çorba yapmaktan anlamaz, suyuna kadar ayagına götürür ama var demek bir bildiği.

ben 1 gün sonrasını ön göremezken bazılarının basireti çok açık neleri görüyor

Annemin gögüsleri çok küçük genetik olabilceğinden korkuyorum. böyle kalmasını istemiyorum o yüzden acil dedim

Genetikse birşey yapamazsın
Böyle kalsın, tamam gençkızsın üzülürsün anlarım da
Şimdilik sen buna değil başka şeylere yoğunlaş
Bak ilerde güzel bir mesleğin olur
İyi para kazanırsan
İstediğini yaparsın
Yaşında müsait olur

Yaşıtlarıma göre çok küçükler doktora gittğimde bana ilaç verdi o da yaşıma göre normal olmadıığını söyled (

eğer ki genetikse yapın böyleyse naparsan yap çözümü yok diye biliyorum ben ufak tefek çözümlerle bitkisel yağlarla belki bi nebze farkedilir ama bi süre sonra yine aynı olur , en güzeli kafana takma

O zaman ilaçlarını düzenli kullan, vücudunun sekillenmesini bekle hele.

İlaçlarımı kullandm bitti ama faydasını göremedim. Forumda çörekotu yağı kullananlar faydasını görmüşler bende kullanıyorum her akşam yatarken bugün 10.gün oluck gündüzleri sadece biraz sızlama var belirgin bir fark yok
Az önce şerbetçiotu karışımını hazırlayıp kullananlar yararı olduğunu söyledi sizce napim ??

Annemin gögüsleri çok küçük genetik olabilceğinden korkuyorum. böyle kalmasını istemiyorum o yüzden acil dedim

Helpmeee seninle yaşıt ablamın kızı var
Biz onunla kardeş gibi büyüdük.

Sınavlar uğruna gece gündüz çalışıyor nerdeyse
Sen daha büyümeden kadın olma derdindesin
Yarın birgün yetişin silikonlarım patladı, sevgilim/eşim beni terketti, benimde bi mesleğim yok diye konu açmamak adına bence sende yaşıtların gibi davran. Geleceğini düşün.

Etinden budundan dolayı değil, karakterinden etkilenecek kişilerle ol ilerde de tamam mı teyzecim.

her denileni uygulama her kesin vucudu ayrı tepki verebilir veyahut alerjim olabilir her önüne geleni yaparsan başk dertlere çare aramaya başlarsın , hem vucudun daha tam oturmadı bile belki de büyüycek boşa stres yapıyor olacaksın bırak kendi haline ikizleri

Ben gögüs küçüklüğünü dert edinip odama kapanmıyorum ki. Derslerim gayet güzel sadece arkadaşlarımla bir araya geldiğimde moralim bozuluyor (

Çok teşkkr edrim .))

Aynı şeyi düşündüm
Benimde ablamın kızı
Ders notu 100 değil de 90 gelse
Nerde bu on puan diye tutuşuyo,
Bu kızımıza o yüzden kızdım
Yavrucum senin yaşıtların sınava hazırlanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…