AdAm OLaCaK KıZLaR...

Amin muhtaç etmesin de
Umarım yarın birgün onlar da sana muhtaç olmasın
Öyle birine bakmakta koyar adama

ha ha ha biz bakmayacakmışız zaten

bacısı var kız kurusu, ortalığı bu noktaya getiren, akıl hocalığı yapan

"ilerde bir tas çorbayı siz mi vereceksiniz o verecek" diye laf bile etti.çok emin çok

Son düzenleme:
sebatiye aynı anda buradayken söyleyeyim. dün yorumunu okudum. teşekkür ederim. rast gelemedik de yazamadım.

Valla bu kadar olur
İyi de kardeşinin yaşı da ona yakın değil mi?
Neyin hesabını yapıyorlar yuhh

her lafa cevap verecem diye uğraşsak zaten biz de yoruluruz,hayatımıza müdehale edilmediği bişeyler dikte edilmediği sürece he demek en iyisi

Bilinç altınıza biri işlerse ömür boyu o insanlar yaşarsınız...
Hiç gerek yok...kıstas kocanız sallayın gerisini
way kaynanam bu lafı soktu vay eltim şunu demiş
aman görümcem çok cadı amannnnn sallayınnn
hiç düşünmeye takmaya değmez...
Ben öyleydim evliyken :) tamam anne tamam baba evet canım aaa öylemi hımmmm olay bitiyordu :)))))

Kızlar araya girmek istemiyorm ama geçrkten gögüs büyütmeyle ilgili bikaç sorunum var çok taktım. forumda konu açtım TECRÜBESİ OLANLAR YARDMCI OLABİLİRMİ ACİL ???

Günaydın

Sizin yanınızda biraz küçük kalıcam ama bende 16 yaşındayım :)) Lise okuyorm yeni üye oldm.. :))

Aşk olsun bende küçücük bi Kaderciğim :13:

Bir aşk hikayesi dimi, bende onu izliyorum
Sevindim Nemesis, bak dediğim gibi boşver eltini veya kayınvalidenin eltisini sen sana tutumuna bak sadece. Uçak biletlerini bile geri ödemişler, maşallah

Ama ama benim de eltim yok :26:

Kızlar araya girmek istemiyorm ama geçrkten gögüs büyütmeyle ilgili bikaç sorunum var çok taktım. forumda konu açtım TECRÜBESİ OLANLAR YARDMCI OLABİLİRMİ ACİL ???

Çok mu acil, hemen mi büyütmek istiyorsun?

kaderr benimde gözüm sendeydi hani sana demiştim ya fesleğenler mevsimlik olabilir benim vardı solmuştu diye , dün çiçek alırken çiçekçiye sordum mevsimlik mi dedim hayır güzel bakarsanız suyunu yeterince alırsa hep yeşil kalır dedi beni keklediyse bilemicem tabi orasını

Hadi ya
Bende öyle deyince almamıştım
Bi tane de ondan alayım o zaman o güzel kokuyo hem
Kurursa da dünyanın sonu değil denemiş oluruz adam keklediyse
Ben ama bakamazsam solarsa üzülüyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…