- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #6.181
her lafa cevap verecem diye uğraşsak zaten biz de yoruluruz,hayatımıza müdehale edilmediği bişeyler dikte edilmediği sürece he demek en iyisi
Amin muhtaç etmesin de
Umarım yarın birgün onlar da sana muhtaç olmasın
Öyle birine bakmakta koyar adama
ya kızlar bişy sorucam ama araya girmek istemiyorum foruma gögüs büyütmeyle ilgili bikaç soru sordum tecrübesi olanlar yardımcı olabilirmi acil ??
ya kızlar bişy sorucam ama araya girmek istemiyorum foruma gögüs büyütmeyle ilgili bikaç soru sordum tecrübesi olanlar yardımcı olabilirmi acil ??
sebatiye aynı anda buradayken söyleyeyim. dün yorumunu okudum. teşekkür ederim. rast gelemedik de yazamadım.
ha ha ha biz bakmayacakmışız zaten
bacısı var kız kurusu, ortalığı bu noktaya getiren, akıl hocalığı yapan
"ilerde bir taş çorbayı siz mi vereceksiniz o verecek" diye laf bile etti.çok emin çok
her lafa cevap verecem diye uğraşsak zaten biz de yoruluruz,hayatımıza müdehale edilmediği bişeyler dikte edilmediği sürece he demek en iyisi
Sizin yanınızda biraz küçük kalıcam ama bende 16 yaşındayım :)) Lise okuyorm yeni üye oldm.. :))
kızçelerrrr günaydın
dün akşam eşimle babası maç izledi bizde kayınvalidemle dizi izledik, bir aşk masalı diye bi dizi başlamış ordaki oyuncuyu aynı eşime benzettim yahu heleki şimdi izinli kirli sakallarla falan aynısı olmuş, izlicem ben bu diziyi
kayınvalidemde bi çene bende bi çene öyle güzel sohbet ediyoruz ki o anlarda biz iyi geçiniriz yaa diyorum, yani aradan bi 3-5 yıl geçipte eşimle düzenimiz iyice oturursa bize karışırmı edermi korkumda geçer, ne biliyim güzeldi işte
bide şikayet etmek istemiyorum, bdv'de neler var gelinine küfür eden döven neler okuduk işte yazdırmayın bana hepinizin malumu ben tutup yok keki buzluğa kaldırdılar kısmını dert ediyorum, ki beğenmedik yemeyiz demediler sanırım kolesterol problemi var, bide kv hiçbi şeyi atmaz buzluğa koyar zaten
bugün bi sevgi kelebeğiyim nedense bahar geldi buralaraa
yalnız biz öyle herkesi almıyoruz biline
1) eltin olacak
2) KV olacak
3) görümcen olacak
4) nişan, nikah, düğün, düğünde rezillik gibi olaylar hayatında mevcut olacak
yani bu şartlarınız varsa olabilir
Kızlar araya girmek istemiyorm ama geçrkten gögüs büyütmeyle ilgili bikaç sorunum var çok taktım. forumda konu açtım TECRÜBESİ OLANLAR YARDMCI OLABİLİRMİ ACİL ???
kilo alıcaksın
kaderr benimde gözüm sendeydi hani sana demiştim ya fesleğenler mevsimlik olabilir benim vardı solmuştu diye , dün çiçek alırken çiçekçiye sordum mevsimlik mi dedim hayır güzel bakarsanız suyunu yeterince alırsa hep yeşil kalır dedi beni keklediyse bilemicem tabi orasını
Çok mu acil, hemen mi büyütmek istiyorsun?
kilom boyuma oranlı iyi daha fazla alırsam boyma göre çok kilolu olucam(
Çörekotu yağı kullanıyorm her akşam detaylarını Forumda konu açtım ordan okuyablrsnz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?