AdAm OLaCaK KıZLaR...

o kadar acımasız olmayalım abla , 16 yaşındaymış bu saydıkların şartlardan biri olursa aramıza almamamız lazım aklı başına gelsin diye :))))

bende balkonuma çiçekler aldım dün 5-6 tane aldım isimlerini hatırlamıyorum ama 3 tanesi feslegen balkonu açıyorum salonum fesleğen kokusu doluyo miiiissss , tavsiye ederim

yok ağzının payını vermek gerekiyor; ancak kucağımda 1 yaşında 39 derece ateşlerde bir çocuk vardı.bir şey söylerim olay büyür hasta çocugum dururken ugraşmayım dedim, hep öyle dedim bir bahane bulup, ya sabır çekip Allah rızası deyip ama anladım ki böylelerine haddini bildireceksin ki ona da bir faydan bulunsun yoksa iyice azıp cehenneme yakıt olacak.

haklısın aslıdna cevap almayınca da daha fazla azma durumları var , bazı insanlar gerçekten çok kötü ...

o kadar acımasız olmayalım abla , 16 yaşındaymış bu saydıkların şartlardan biri olursa aramıza almamamız lazım aklı başına gelsin diye :))))

yavv hele 16 yaşında birini hiç almayalım.yoksa evlilik fobisine yakalanıp doktor doktor gezerler alimallah

yavv hele 16 yaşında birini hiç almayalım.yoksa evlilik fobisine yakalanıp doktor doktor gezerler alimallah

doğru psikolojisini bozmayalım gerçi 2 seçenek var ya dediğin gibi evlilik fobisine yakalanıp evlilikten kaçar veyahut o kadar cadı bişi olur ki kv ondan kaçar , 2. seçeneğin olması dileğimle :))

bende balkonuma çiçekler aldım dün 5-6 tane aldım isimlerini hatırlamıyorum ama 3 tanesi feslegen balkonu açıyorum salonum fesleğen kokusu doluyo miiiissss , tavsiye ederim

benim 4 yaşında kızım var ve balkon olayları tehlikeli.çiçeğe bakıcam diye çıkıp çıkıp gider Allah korusun.

hatta biizm pencereler ahşap onları yakında pimapenle değiştireceğiz sırf sıaklarda yukarıya dogru açılsın ve tehlikeli durum oluşmasın diye.çok hareketendi hiç yerinde durmuyor.bir merak bir merak.....

dün yazmıştımya ben mutfaktayım salondan sesleniyo uardım edilcek bişey var mı geliyim mi diye, annem olsa sorarmı hemen gelir demiştim, ee anne gibi olmaz demiştik,sonradan düşününce e bende ona annem gibi davranmıyorum ki, anne demiyorum diyemiyorum, o da beni kızı gibi göremez yani kan bağı diye bişey var, o beklentide olmamak lazım, Allaha şükür ben eşime gık desem yanımda biter,o benim şansım
sebatiye abla sende hiç sinirini bozma,yarın bigün elden ayaktan düşmeside var bu işin, kimin peşinde döndüysen o baksın sana dersin olur biter, şimdi senin onlara maddi manevi ihtiyacın yok zaten

ohhhhh ne kaaaa güzel yapmışsın canımmm ben sabah uyandımı operim onları
yapraklarını okşarım severim insan çok güzel motive oluyor güne...

hep onun için dua ediyorum zaten Allah böylelerine muhtaç etmesin diye

Kızlar bir kaynana uzmanı olarak size şunu söylicem hiç canınızı sıkmayın
he heee heee deyin geçin.....

ya kızlar bişy sorucam ama araya girmek istemiyorum foruma gögüs büyütmeyle ilgili bikaç soru sordum tecrübesi olanlar yardımcı olabilirmi acil ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…