- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #6.401
tat ve göğüs hassasiyeti regl dönemimden önceydi. regl geçtikten sonra off anlatamam sana fabrikanın bahçesinde yürüyorum sanki yerden 10 cm yukardayım.. 3 metre ilerisi bir uzak görünüyor ki anlatamam. benim belirtilerim çok keskindi..ve mide kazıntısı.. yarım saat önce yemekten geliyorum midem hiç bir şey yememiş gibi.. ama bulantılar başlayınca iştah açılması durdu.
kader yeminini bozdu bdv ye attı kendini galiba yada temizlikçi abla veyahut başka biri geldiyse pabucumuzu dama atıyo direk onlarla sohbete başlıyo öyle bişide olmuş olabilir,
manşetlik durum olmadı bugüğn adam olacak kızlarda tam anlamıyla takip etmedim ama ecd ve sebatiye abla doğum hikayelerini anlattılar bizde dinledik özendik falan
kimisinde hiç belirti olmazmış, neyse kendimi kaptırmamaya çalışıyorum, hayırlısı bakalım...
Zıkkımlanıp geldim
BDV tat vermiyor iki gündür :) metalk bir tat bırakıyor ağzımda
Zıkkımlanıp geldim
BDV tat vermiyor iki gündür :) metalk bir tat bırakıyor ağzımda
buradakilerin genelinin çocuğu yok sanırım teker teker burada haber verecekler. ilk kim olur merak ediyorum da gerçekten kelimelerle anlatılması mümkün olmayan bir şey. kadını kadın yapan en büyük olay..
böyle içini açıp içine koyasın geliyor...gece kolu dışarda mı acaba üşür mü acaba diye düşünebileceğin tek varlık..
ne yedin
ya ben hiç gidemiyorum bdv ye buraya bile gelemez oldum.
bir ara seninle yoğun değiliz muhabbeti yaparken nazar değdi bana.
40 kere söylersen olurmuş banka sana kıyak mı geçti acabareklam bedeli olarak promosyon artık ne çıkarsa bahtına
geçmişe bakarken biri lahmacun demiş. nasıl canım çekti. bizim dışarıdan yeme gibi bir durumumuz çok nadir oluyor. şimdi taa ctsini bekleyeceğim bunun için.
Poffff cok mu yoğunsun
Ne yediğimi söylemim canın ceker .D
ahahahah pramosyonu istemiyorumonu hediye edicem
Keşke biz de dışardan yemesek, hergün hergün illallah geliyo
olmadı promosyonun sütüne para verir bi üst modelini alırsın n ,
ııyyk muhabbete bak bide erkeklere diyoruz boş muhabbet yapıyolar diye muhabbeti nerelere getirmeyi başardım ama olsun ne de olsa geyik bölümündeyiz
Bence dehep benim yüzümden
Ama düşününce cok enteresan birşey, renk ve model belirliyosun istedigin gibi cocuk cıkıyo ortaya
evet benim gibi ustruplu bi insanı bile yoldan çıkardın dermişim
o zaman da süprizi kaçıyo ama gerçi iyi tarafı da çocuktaki tüm kötü huyları hiç üstüne alınmazsın şu huyu babasına çekmiş demen kolay olur ortada alınacak koca +kv +kp olmadığına göre :)))
olmadı babanla bi de biz konuşalım mantıklı taraflarını anlatalımsopayla kovalarmış bizi sizi gibi başıbozuk spermler diye
öğle arası yemek için eve gidiyorumya, bi baktım ana oğul temizlik yapmışlar her yer mis gibi, dolaptaki yemekleri yiyelim yemek falan yapma dedi kayınvalidem, 1 olana kadar belgesel izliyoruz
eşim hasta oldu sinüziti azdı evde su torbası yok keşke alsaymışız falan dedim hem seni bırakalım hemde eksikleri alalım dediler neyse tam çıkıcaz eltim arıyo kayınpederimi,kv'yi de aramışta duymamışız biz eşimle o sırada yatak odasındaydık gayet güzel konuşuyo kayınvalidemle, bizi soruyo napıyosunuz ne ediyosunuz vs diye, benimle konuşmak istedi heralde özlem lavaboda heralde akşam ararız dediler,şaka gibi yaa bu kız daha 3 ay önce ve daha öncesinde bu kadın beni delirtcek diyen kız dua et taşınayım burdan bilmem ne,ben daha kayınvalidemin numarasını bile bilmiyorumki kayınpeder eksik kalsın,dahada anlattığı hiçbi şeye inanmıcam o kızın, kadının bana hiçbi yükü sıkıntısı olmadı gayet güzel geçiyo günler,yani madem yaşlılara hizmet ediyorum diye bana söyleyip duruyodun al işte 1 hafta bana geldiler arabayıda size bıraktılar karı koca gezin tozun dimi o kadar bıktıysan ta buraya niye uzanıyosun
öğle arası yemek için eve gidiyorumya, bi baktım ana oğul temizlik yapmışlar her yer mis gibi, dolaptaki yemekleri yiyelim yemek falan yapma dedi kayınvalidem, 1 olana kadar belgesel izliyoruz
eşim hasta oldu sinüziti azdı evde su torbası yok keşke alsaymışız falan dedim hem seni bırakalım hemde eksikleri alalım dediler neyse tam çıkıcaz eltim arıyo kayınpederimi,kv'yi de aramışta duymamışız biz eşimle o sırada yatak odasındaydık gayet güzel konuşuyo kayınvalidemle, bizi soruyo napıyosunuz ne ediyosunuz vs diye, benimle konuşmak istedi heralde özlem lavaboda heralde akşam ararız dediler,şaka gibi yaa bu kız daha 3 ay önce ve daha öncesinde bu kadın beni delirtcek diyen kız dua et taşınayım burdan bilmem ne,ben daha kayınvalidemin numarasını bile bilmiyorumki kayınpeder eksik kalsın,dahada anlattığı hiçbi şeye inanmıcam o kızın, kadının bana hiçbi yükü sıkıntısı olmadı gayet güzel geçiyo günler,yani madem yaşlılara hizmet ediyorum diye bana söyleyip duruyodun al işte 1 hafta bana geldiler arabayıda size bıraktılar karı koca gezin tozun dimi o kadar bıktıysan ta buraya niye uzanıyosun
Selam kızlar.
Ben geldim :)
Güzel güzel anlatın babama :) iyi tarafından bak diyin :)
Pofff sıkıntıdan muhabbetimize bak, konuyu sana cevireyim bat ne zaman
bet ne ki ?
daha yeni konuşmuştuk başkasının kişilerle yaşadıklarından değil birebir kendi yaşadıklarımızla kıyaslayalım diye buda ona örnek olmuş işte bazı şeyleri birebir kendin görüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?