- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #6.421
Demek ki gözünle görmediğin şeylere inanmayacakmışsın. KV gidene kadar canciger kuzu sarması olacaksınız galiba
Selam, hoşgeldin.
Aaa geldiler değil mi?:)
Canım o bir tek ben iyi olayım derdinde,
senden laf alıp kvne anlatma peşinde.
Boşverrrr
Demek ki gözünle görmediğin şeylere inanmayacakmışsın. KV gidene kadar canciger kuzu sarması olacaksınız galiba
Selam, hoşgeldin.
Kızlar Selam,
Sabah dişçiye gittim geldim aylık rutin kontrole. Öğlene geldim işlerimi toparladım yemek yedim. Şimdi geçmişi okumaya çalışıyorum ama yine uçmuşsunuz :)
Lovecim bşktaşdaydım seni andım:)
hoşbulduk.
Sövr burdasın dün sebatiye yorumlama işini sana bırakmıştı,
hadi bir yorumlayıver beni :)
ay bide ben üzüldüm bu kıza, paçoz
öyle görünüyo valla, e kadın temizliğime kadar yapmış bilmiyorum ilk gelme olduğu içinmi böyle ama iyiyiz yani, eşimede dedim hani bu kız anneni sevmiyodu şikayet ediyodu bu ne dedim, Allahtan bana attığı tüm mesajlar duruyo eşimede hep göstermiştim bak o bana bunu yazdı ben bunu yazıyorum yarın bigün kimse bana sarmasın diye, malum bdv bozdu sinirimizi
ay bide ben üzüldüm bu kıza, paçoz
öyle görünüyo valla, e kadın temizliğime kadar yapmış bilmiyorum ilk gelme olduğu içinmi böyle ama iyiyiz yani, eşimede dedim hani bu kız anneni sevmiyodu şikayet ediyodu bu ne dedim, Allahtan bana attığı tüm mesajlar duruyo eşimede hep göstermiştim bak o bana bunu yazdı ben bunu yazıyorum yarın bigün kimse bana sarmasın diye, malum bdv bozdu sinirimizi
Sövr gözlerini kapattın açamadın bir saattir nerdesin :)
hoşbulduk.
Sövr burdasın dün sebatiye yorumlama işini sana bırakmıştı,
hadi bir yorumlayıver beni :)
Hoşgeldin yewrum aslııı pek bişi yok geçmiştegöğüsler bebeler falan
gözlerini kapasınnnnnnn
Salla canım yaa belki biraz da adamına göre davranıyordur.
Uyuyakalırmış
yok yahu sebatiye abla bana serçe parmağını verdi ama geleceği görüyo 3. göz
benim yaptığımsa konuşmalardan anladığım kadarıyla kişilik tahmini,çok biliyomuş gibi konuşuyorum bi de :)
seni tutturamayabilirim , öhöm başlıyorum ;
hislerime ve hayalime göre tip olarak zayif bir insansın ama yüz ve vücut hatların keskin( kesin tersi domates tipi vücudun vardır)
birde sanki hayata karşı net çizgilerin var gibi siyah yada beyaz grin yok
hayatına grileri de sokarsan daha mutlu olursun demiycem çünkü bu durum senin yaşam tarzın olmuş ama belki bazı düşüncelerini yumuşatırsan bazı durumları daha kolay atlatabilirsin ,
sevgilerr
saçmaladım mı?
sağol balım peteğim, hoşbuldum,
o kadar sayfayı okumak için kasmayayım:)
hem bebek ve göğüs şuan gündemimde değil :)))
yok yahu sebatiye abla bana serçe parmağını verdi ama geleceği görüyo 3. göz
benim yaptığımsa konuşmalardan anladığım kadarıyla kişilik tahmini,çok biliyomuş gibi konuşuyorum bi de :)
seni tutturamayabilirim , öhöm başlıyorum ;
hislerime ve hayalime göre tip olarak zayif bir insansın ama yüz ve vücut hatların keskin( kesin tersi domates tipi vücudun vardır)
birde sanki hayata karşı net çizgilerin var gibi siyah yada beyaz grin yok
hayatına grileri de sokarsan daha mutlu olursun demiycem çünkü bu durum senin yaşam tarzın olmuş ama belki bazı düşüncelerini yumuşatırsan bazı durumları daha kolay atlatabilirsin ,
sevgilerr
saçmaladım mı?
Oyy oyyy oyyybir de bana sacmala bakim
Bir gün silikon taktırmak istersen görürüm seni
Ha haaaa bu kadar olur,
ne eksik ne de fazla, aynen öyleyim :)
Zayıf bir insanım ve evet bir şey ya doğrudur ya da değildir bana göre,
Aslan burcuyum :)
Aslanlar değişikliği sevmez ve sabit fikirlidir
elmeyra geçen sen birine bişi yazmıştın yerlere yatmıştım gülmektenn aynısını söyliyim önce sonra saçmalarım
sana kabaran bişeyler var (ivedik style)
senin hayata karşı dik bir duruşun olmasına rağmen kırılgan bir yapın var, insanlara hassas noktalarını göstermek istemiyosun , insanlar senin yanında eğleniyor huzur buluyor ama güvenilmeyen bi tarafında var ama bu senin insanlara güvenmemenden kaynaklanıyor , birde nedense dış görünüş olarak havalı bi tipin var gibime geldi sanki seni tanımayan burnu havada sanabilir birde ne kadar belli etmesende üzüldüğünü çaktırmasanda çok merhametlisin
benim gönül gözü bu sefer bilememiş olabilir
gönül gözüme inanmaya başlıycam
bende aslan burcuyum dediğin gibi bende değişikliği sevmem birde işime karışılmasını 14 ağustos
Biz de 18 Agustos :)
Biz diyorum çünkü benim ikizim var
Çok teşekkürler sövr :)
Yalnız bir şey diyeceğim ne zamandır söyleyeyim diyorum unutuyorum.
elmayra keşke seni daha önce edit yapsalardı :)
Böyle nasıl desem bir yumuşaklık gelivermiş üstüne
Yorumlarında bile hissediliyor :)
ahahahha cok güldüm Cudana :) Bir yumuşamışım dimi :)
Aslında cok sinirime dokunan konular ve üyeler dışında genelde cidden yürekten hissederek/üzülerek yorum yaparım ben, damarıma basılırsa cıkarıyorum tırnaklarımı. Uslu duracağıma dair Muneye söz verdim :) Ayrıca edi oldu iyice zıvanadan cıktı dedirtmem
Aşkolsun, kızar mıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?