AdAm OLaCaK KıZLaR...

çok üzülüyorum böyle olayları duyunca ne kadar üzmüşler ki üzerinden yıllar geçsede hatırladıkça etkileniyorsun , ne hakları var bi insana bunları yaşatmaya , ama ben inanıyorum öbür dünyaya kalmadan bu dünyada çekiyolar cezasını ,

geçmişte bahsetmiştim sana benzettiğim benden 7 yaş büyük teyzem var diye oda çok çekti kv+kp+kayın+görümce 4 lüsünden hep sabretti hala hhatırladıkça ağlar ama işte biyerlerinden çıkıyo , kv teyzemi boşatamadı kendi yuvası dağıldı kocasından boşandı , kaynı teyzem kız doğurdu diye demediğini bırakmadı kendi kızı oldu hastalıkla boğuşuyo , görümcesi desen adı çıktı , oğulları kv sini aramıyo kadın yapayanlız kaldı kendi yalanlarıyla , peki teyzem şimdi mutlu mu değil insanın içinde kötülük olmayınca başkasının mutsuzluğu da ne kadar ona çektirmiş olsalar bile mutlu etmiyor

zayıflık sınırını geçemedi yani öyle çirkinse mağdem

evet böyleleri insanın beyin kimyasını bozuyorlar, bozulanın düzelmesi çok zor

yaa ne dicem size , sanırım psikolojik olarak nette dolanmaktan etkilenmiş olucam ki 2 gündür ağzımda değişik bi tat var metalimsi bide midem deli gibi yanıyor sanırım psikolojik daha adetim 7 gün var

sorv gerçekten ya hemen bir gelse yaz. Haftaya da böyleymiş.. yağmurlu. Geçen hafta sonu hava iyiydi de evden çıkmak bile kısa sürdü.. soğuk olunca çocuk üşür mü? Atkısıydı, beresiydi…giydir giydir bitmiyor. Bir de biz Türkler çok üşüyen bir milletiz ya karasal iklimde olmamıza rağmen. Geçen bir yerde okudum Alman ama Türk’le evlenen blogçu bir anne yazmış.. Türk ve Alman annelerin farkı diye.. Diyor ki: Almanya’da kat kat giydirilmiş bir çocuk görürsek anlarız ki annesi Türk.

yaa ne dicem size , sanırım psikolojik olarak nette dolanmaktan etkilenmiş olucam ki 2 gündür ağzımda değişik bi tat var metalimsi bide midem deli gibi yanıyor sanırım psikolojik daha adetim 7 gün var

metalik tat bende de oldu. hem de nasıl hamile olduğumu bilmiyorum.. katı meyve sıkacakları var ya. havuç mu ne sıkmıştık eşimle. dedim ki çok sert de makina mı zorlanıyor acaba da dişlileri aşındı. ağzıma metal tadı geliyor demiştim.

doğru demiş sonra çocuklar da bi rüzgar görse üşütüyor , bide şimdi hava dengesiz ince giydirsen olmaz kalın giydirsen çocuk sıkılır derken elinde birsürü eşyayla çıkıyorsun mecburen neyseki 2-3 hafta sonra düzene girer artık havalar gerçi son 2 yıldır farkediyorum temmuz da tamemen yaz geldi diyorum temmuza kadar yağmur ara ara rüzgar tam yaz geldi derken tekrar çıkıyor

bilmiyoırum ki metalim tad mı dedim ya psikojik mi acaba diye de şüphjelendiğimden gayipten belirti çıkarmıyım diyorum birde sürekli wc ye gidiyorum birde söylemeye utanıyorum ama hiç olmazdı bende 2 haftadır çok akıntı var gerçi üşütmüşte olabilirim bilemiyorum

bu sene kış doğru düzgün olmadı ya yaz fena sıcak olacakmış. 40 dereceyi görürüz diyorlar.ben şahsen soğuktansa sıcağı daha çok seviyorum.

sovr başka belirtin var mı? mesela benim ilk belirtim regl me daha baya vardı da göğüs uçlarım çok hassastı. dokununca acıyordu mesela..tabi belirtiler de kişisel de fikir verir belki

hee bir de kader burada en son çıkar da yemeğe ben de nerede ki diyordum.
manşet bir şey var mı bu arada?

sovr başka belirtin var mı? mesela benim ilk belirtim regl me daha baya vardı da göğüs uçlarım çok hassastı. dokununca acıyordu mesela..tabi belirtiler de kişisel de fikir verir belki

yok öyle bi hassasiyetim yok dediğin gibi kişiden kişiye değişiyomuş ama birde genel belirtiler genelde regliden sonra başlıyormuş, bende o yüzden diyorum şimdiden bu kadar belirti fazla ben şüphelendiğimden kendimi fazla dinliyorum heralde psikolojik diye düşünüyorum

tat ve göğüs hassasiyeti regl dönemimden önceydi. regl geçtikten sonra off anlatamam sana fabrikanın bahçesinde yürüyorum sanki yerden 10 cm yukardayım.. 3 metre ilerisi bir uzak görünüyor ki anlatamam. benim belirtilerim çok keskindi..ve mide kazıntısı.. yarım saat önce yemekten geliyorum midem hiç bir şey yememiş gibi.. ama bulantılar başlayınca iştah açılması durdu.

hee bir de kader burada en son çıkar da yemeğe ben de nerede ki diyordum.
manşet bir şey var mı bu arada?

kader yeminini bozdu bdv ye attı kendini galiba yada temizlikçi abla veyahut başka biri geldiyse pabucumuzu dama atıyo direk onlarla sohbete başlıyo öyle bişide olmuş olabilir,

manşetlik durum olmadı bugüğn adam olacak kızlarda tam anlamıyla takip etmedim ama ecd ve sebatiye abla doğum hikayelerini anlattılar bizde dinledik özendik falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…