- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #6.381
Yemek saati yaklaşıyor
Topik tenhalaştı
Bir toparlanıp çıkarım bende
Öğleden sonra görüşürüz
Gıdılarınızı uzatın öpçemmmm
başka şeyler dedim canım.
kakalağın kocası
karısınıda aynı okulda çalışan ablası kakalamış.
gel bacım var verelim diye .kim bilir kaç kişiye aynı şeyi söyledi.öyle çirkin bir kadın
başka şeyler dedim canım.
kakalağın kocası
karısınıda aynı okulda çalışan ablası kakalamış.
gel bacım var verelim diye .kim bilir kaç kişiye aynı şeyi söyledi.öyle çirkin bir kadın
çok üzülüyorum böyle olayları duyunca ne kadar üzmüşler ki üzerinden yıllar geçsede hatırladıkça etkileniyorsun , ne hakları var bi insana bunları yaşatmaya , ama ben inanıyorum öbür dünyaya kalmadan bu dünyada çekiyolar cezasını ,
geçmişte bahsetmiştim sana benzettiğim benden 7 yaş büyük teyzem var diye oda çok çekti kv+kp+kayın+görümce 4 lüsünden hep sabretti hala hhatırladıkça ağlar ama işte biyerlerinden çıkıyo , kv teyzemi boşatamadı kendi yuvası dağıldı kocasından boşandı , kaynı teyzem kız doğurdu diye demediğini bırakmadı kendi kızı oldu hastalıkla boğuşuyo , görümcesi desen adı çıktı , oğulları kv sini aramıyo kadın yapayanlız kaldı kendi yalanlarıyla , peki teyzem şimdi mutlu mu değil insanın içinde kötülük olmayınca başkasının mutsuzluğu da ne kadar ona çektirmiş olsalar bile mutlu etmiyor
Bence haddini bilmez kaynının yüreği herkesten daha çirkin, yüzü Brad Pitt olsa ne yazar.
korkma bee mide bulantısı olmasa belki 100 kilo olacaktın ve verecemeyecektin o kiloları
herkes dağılmış yine.. neler kaynattınız Allah bilir.
yaa ne dicem size , sanırım psikolojik olarak nette dolanmaktan etkilenmiş olucam ki 2 gündür ağzımda değişik bi tat var metalimsi bide midem deli gibi yanıyor sanırım psikolojik daha adetim 7 gün var
sorv gerçekten ya hemen bir gelse yaz. Haftaya da böyleymiş.. yağmurlu. Geçen hafta sonu hava iyiydi de evden çıkmak bile kısa sürdü.. soğuk olunca çocuk üşür mü? Atkısıydı, beresiydi giydir giydir bitmiyor. Bir de biz Türkler çok üşüyen bir milletiz ya karasal iklimde olmamıza rağmen. Geçen bir yerde okudum Alman ama Türkle evlenen blogçu bir anne yazmış.. Türk ve Alman annelerin farkı diye.. Diyor ki: Almanyada kat kat giydirilmiş bir çocuk görürsek anlarız ki annesi Türk.
metalik tat bende de oldu. hem de nasıl hamile olduğumu bilmiyorum.. katı meyve sıkacakları var ya. havuç mu ne sıkmıştık eşimle. dedim ki çok sert de makina mı zorlanıyor acaba da dişlileri aşındı. ağzıma metal tadı geliyor demiştim.
doğru demiş sonra çocuklar da bi rüzgar görse üşütüyor , bide şimdi hava dengesiz ince giydirsen olmaz kalın giydirsen çocuk sıkılır derken elinde birsürü eşyayla çıkıyorsun mecburen neyseki 2-3 hafta sonra düzene girer artık havalar gerçi son 2 yıldır farkediyorum temmuz da tamemen yaz geldi diyorum temmuza kadar yağmur ara ara rüzgar tam yaz geldi derken tekrar çıkıyor
sovr başka belirtin var mı? mesela benim ilk belirtim regl me daha baya vardı da göğüs uçlarım çok hassastı. dokununca acıyordu mesela..tabi belirtiler de kişisel de fikir verir belki
yok öyle bi hassasiyetim yok dediğin gibi kişiden kişiye değişiyomuş ama birde genel belirtiler genelde regliden sonra başlıyormuş, bende o yüzden diyorum şimdiden bu kadar belirti fazla ben şüphelendiğimden kendimi fazla dinliyorum heralde psikolojik diye düşünüyorum
hee bir de kader burada en son çıkar da yemeğe ben de nerede ki diyordum.
manşet bir şey var mı bu arada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?