AdAm OLaCaK KıZLaR...

ben benımkileri nereye koycamıbılemıyorum sılıkon istıyenlere bı kısmını bağışlıyabılırım

takılacak bişey yok aslında gerçeği bi koca görüyor :)
ya benimde toto sorunum var bel incecik toto değirmen gibi :) basenlerimde geniş 1 kg alsam oraya gidiyor.
kollar eller incecik, bi gelinlikte işime yaradı.

yapı meselesi işte neyseki benim orantılı ama dediğin gibi biraz kilo alsam çoğu popoya gidiyo, ergenlikte dobiydim o zmaan sıktım dişimi baya kilo verdim şimdi 2-3 alıp veriyorum aynıyım hep yıllardır ama kilo almaya müsait bi yapım var hele hamile kalim sanırım eşimin yanında binnaz gibi dolanıcam

hiç kilo sorunum olmadı, hemen hemen hep aynıydım gören zayıf sanıyor ama belli bölgelere kilonun toplanmasından rahatsızım açıkçası...

Son düzenleme:
benimki diyodur taş gibi hatunu kaptım görecek anasının örekesini

ne zaman görecek? düğün yakın mı?
ben de hep destekli kullandım. eşim de kesin hüsrana uğradı da çaktırmadı. hatta doğumda bir ağzını yokladım silikon mu taksam sarkar mı ki vs diye.
benim için önemli değil dedi.
artık ne manada söyledi tam çıkaramadım.
benim için önemli değil sarksın mı?
yoksa benim için önemli değil taktır mı?

ben ciddi ciddi küçültmeyı düşünüyorum doğum yaptım dahada buyuduleb ıde çok sertler öle sıkışmıyor südyede 95 takıyorumya alırken çok utanıyorum dırek onlara bakıyolar yada bana öle geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…